Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Vad vi kan göra för er

Vad vi kan göra för er

Vi hjälper er med planering, arrangemang och genomförande av grupp & konferens, företagsresor och event utomlands.

Vi tar hand om all bokning av flyg och hotell, kontakt med transferfirmor, restauranger och aktivitetsföretag. Vi hjälper också till med att hitta lämpliga platser och företag för studiebesök inom er bransch.

Vi har ett anmälningssystem där alla deltagare enkelt anmäler sig och lägger in all sin information, ni får en egen resesida i era egna färger och med er logga där deltagarna ser all information om resan och utskick av resehandlingar skickas ut via SMS där deltagarna sparar ner hela programmet för att ha med sig på mobilen under resan.

Är ni en stor grupp som reser så följer ett par av oss från kontoret med som reseledare.

Kort fakta om Europaweekend

Europaweekend startades år 2006 och vi har kontoret vid Tegnérlunden i Stockholm och här är vi totalt tio medarbetare som huserar.

Det som vi gör mest och bäst är att arrangera grupp- & konferensresor utomlands till företag och organisationer.

Under år 2017 arrangerade vi ca två hundra resor till företag och organisationer som åkte utomlands, oftast med hela företaget och ibland med mindre ledningsgrupper, av dessa var drygt 60 % återkommande kunder.

Kunskap, kvalitet och nära samarbeten

Vi åker själva regelbundet till våra destinationer, för att hitta nya guldkorn till våra kunder, utveckla våra samarbeten med partners på plats och för att testa nya roliga aktiviteter och bra restauranger som vi sedan kan rekommendera till våra kunder.

Mål, vision och arbetsglädje

Vi arbetar för att vara Sveriges bästa arrangör av grupp- och konferensresor.

Vi tror på att man genom att dela härliga upplevelser och få möjlighet att skapa minnen tillsammans som kollegor stärker band, lägger en bra grund för att skapa trivsel, vänskap och skapar ett gott arbetsklimat.

Värdeord som vi lever efter är kunskap, kvalitet, trygghet och arbetsglädje!

Varmt välkommen till oss på Europaweekend!

Har ni någon undran eller förfrågan så ring oss gärna på 08-21 00 92 eller mejla på info@europaweekend.se