Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Gdynia, Sopot & Gdansk

Gdynia, Sopot & Gdansk

 

Dessa tre pärlor i norra Polen har seglat upp som stjärndestinationer på kartan för våra grupp- & konferenskunder. Här följer lite information till er som är intresserade av de här destinationerna.

 

Kul aktiviteter & teambuilding!

I norra Polen har vi många bra och kul aktiviteter för grupper! Allt från traditionell sightseeing till besök på minibryggeri, cykla mellan Sopot och Gdansk, Polish food & drinks, strandhäng, paddla kajak och segelbåtsrace!

 

Fina hotell med bra konferenslokaler!

En god och stadig frukostbuffé, fina ljusa dubbelrum och utmärkta konferens- och möteslokaler kännetecknar alla de hotell som vi arbetar med för grupp & konferens. Vi har också själva besökt de flesta av hotellen som vi använder oss av och i och med det känner vi oss helt och hållet trygga med att rekommendera dom.

 

Bra och smidiga transporter!

Till norra Polen går det både att åka båt över Östersjön till Gdynia och att flyga till Gdansk. Väl på plats är avstånden mellan de olika städerna, hamnen och flygplats kort.

 

Konferens i Polen

 

Vill ni ha hjälp att arrangera en företagsresa till Polen?

 

Vi hjälper er med bokning av resor, boende, konferens- och kurslokaler, program med aktiviteter och restauranger, vi har hand om deltagaranmälningar och kontakt med alla deltagare, utskick av resehandlingar och allt annat runtomkring.

 

För mer information så gå gärna in på våra sidor Konferens Gdansk och Spa & konferens i Sopot.

 

Europaweekend Grupp & Konferens
Telefon 08-21 00 92
Email info@europaweekend.se