Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferens till Vackra Åre

GRUPP & KONFERENS I ÅRE – Letar du efter den ultimata destinationen för en naturnära och klimatsmart konferens och kickoff för ditt företag? Välkommen till vackra Åre i Jämtland!

I Åre finner du boende- och konferensmöjligheter i toppklass och teambuildande företagsaktiviteter som genomsyras av upplevelser i vår vackra natur. Här väljer ni bland t.ex. vandringar och cykling i bergen, forsränning, fiske eller SUP på Åresjön under sommarhalvåret och skidåkning, skoterturer och hundspann på vinterhalvåret.

Vi på Europaweekend har bra kunskap om Åre och vi hjälper er med allt som ni behöver hjälp med; allt från logistikplanering, bokning av transporter, hotell och konferens till förslag på och bokning av aktiviteter och restauranger.

Paketpris fr.

4495:-

I priset ingår:

 • Tåg till Åre t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport & avstånd

  Tåg till Åre tar cirka sju timmar från Stockholm Centralstation. Från södra Sverige och Göteborg är det smidigt med nattåg.

  Transfer, vi hjälper er att chartra buss direkt från ert kontor till till Åre. Kontakta oss så berättar vi mer.

  Hotell & konferens

  Hotell och boende, vi erbjuder olika typer av boenden i Åre där ni kan bo på allt från hotell mitt i centrum, en spa-lodge med milsvid utsikt till en herrgård en bit utanför stan. Alla boendealternativ erbjuder goda konferensmöjligheter för grupper i olika storlekar.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Åre längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, trots sin lilla storlek kan Åre stoltsera med ett brett utbud av restauranger i olika kategorier. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Forsränning

  Med svårslagna vyer och adrenalinet pumpande i ådrorna får ni känna på forsens starka krafter. Önskas en lugnare färd ordnar vi givetvis detta. Vi utgår från gruppens önskemål och anpassar svårighetsgraden mellan enklare- och avancerad forsränning. Vi kör flera olika i vattendrag.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Skidåkning

  Runt 100 nedfarter och 41 liftar väntar på dig i Åres skidsystem. Du kan åka skidor på 1274 meter över havet och njuta av en fantastisk utsikt. Längsta nedfart är 6,5 kilometer lång och den maximala fallhöjden 890 meter.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Åre gastronomy walk

  En smakvandring i storslagen fjällmiljö! Härlig vandring med provsmakning av utvalda Jämtländska delikatesser och drycker. Under några avkopplande timmar gör vi 4 smakstopp. Upplev, smaka och njut av fantastisk fjällmiljö, småskaligt närproducerad mat och dryck. Vi berättar historier om tillverkningen, producenterna och platserna vi stannar på. En kulinarisk upplevelse för alla sinnen där ni får en unik upplevelse att ta med er hem!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Klättring

  Utmana gruppen och er själva genom att klara någon av de över 30 olika klättringsleder som finns i Åre och dess omgivningar. Allt från nybörjar- till avancerad klättring i unika miljöer erbjuds. För er säkerhet sker all klättring med topprep.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.