Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Weekendresor & paketresor Madrid

ATT RESA TILL MADRID – Resorna till Madrid görs på egen hand och går över helgen med tre dagar på plats. Om ni vill så hjälper vi er att boka aktiviteter och utflykter som till exempel flamencoshow, cykelsightseeing eller besök i Toledo. Direktflyg, ett bra hotell, frukost och skatter ingår alltid i våra paketresor.

OM MADRID – Madrid är ett eldorado för shopping, kultur, mat och nattliv! Bland stadens livliga gator finns moderna byggnader, historiska monument, fantastiska parker och häftiga restauranger. Flanera längs huvudavenyn Gran Via, barhoppa i coola hipsterområdet Malasaña eller ät tapas som en äkta Madrileño i Mercado San Miguel. Boka er weekendresa redan idag!

BOKNING – Är ni ett större sällskap som vill iväg så besök gärna vår sida för grupp & konferens i Madrid. I vår reseguide Madrid kan du läsa mer om stadens sevärdheter.

BRA ATT VETA

Flyg

Direktflyg går från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

Flygtiden är ca 4 timmar.

Transfer från flygplatsen till centrala Madrid tar ca 30 minuter. Från flygplatsen tar ni annars enkelt tunnelbanans rosa linje 8 till centrum.

AKTIVITETER OCH UTFLYKTER

Transfer till hotellet

Privat transfer, chaufför väntar i ankomsthallen med ert namn på skylt.

Pradomuseet

Madrids berömda konstmuseum, som innehåller en av världens främsta konstsamlingar. Museet ligger vid promenadstråket Paseo del Prado.

Medeltida Toledo

Toledo är namnet på en medeltida stad som ligger drygt 40 minuters resa från Madrid. Boka en halvdagsutflykt med busstransfer, engelsk guide och inträden till alla katedraler och monument.

Cykelsightseeing

Få en överblick över Madrid och dess sevärdheter på ett annorlunda, kul och fartfyllt sätt. Tillsammans med en härlig instruktör blir ni guidade genom stadens alla sevärdheter, dess intressanta arkitektur och vackra parker.

Flamencoshow

Upplev den färgstarka spanska kulturen på ett av Madrids bästa flamencoställen!