Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Weekendresor & paketresor Rom

ATT RESA TILL ROM – Resorna till Rom görs på egen hand och går över helgen med tre dagar på plats. Om ni vill så hjälper vi er att boka exempelvis stadssightseeing eller utflykt till Pompeji eller Florens. Direktflyg, ett bra hotell, frukost och skatter ingår alltid i våra paketresor.

OM ROM – Vackra Rom är en underbar stad som bjuder på kultur, historia, shopping och smakupplevelser. Spanska Trappan, Fontana di Trevi, Colosseum, marknader, exklusiva boutiquer och livliga gator med restauranger och pubar. Rom är ultimat för en weekendresa! Rom bör bokas långt i förväg, inte bara för prisets skull men också för att hinna planera och börja drömma!

BOKNING – Är ni ett större sällskap som vill iväg så besök gärna vår sida för grupp & konferens. I vår reseguide Rom kan du läsa mer om stadens sevärdheter.

BRA ATT VETA

Flyg & avstånd

Direktflyg går från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Köpenhamn Kastrup och Göteborg Landvetter.

Flygtiden är ca 3 timmar.

Transfer från Fiumicino flygplats (Norwegian och SAS) tar ca 50-60 minuter till centrala Rom och du kan åka buss, tåg eller taxi.
Från Ciampino flygplats (Ryanair) tar det ca 30-40 minuter in till centrala Rom och du kan ta buss, tåg eller taxi.

AKTIVITETER OCH UTFLYKTER

Transfer till hotellet

Privat transfer, chaufför väntar i ankomsthallen med ert namn på skylt.

Sightseeing med buss

Sightseeing med hop on hop of-buss. Biljetten är giltig i 24 timmar, hoppa på och av var du vill.

Utflykt till Pompeji

Dagsutflykt till Pompeji. Buss, guide, lunch, inträde till Cameo-fabriken och guidning vid utgrävningarna i Pompeji ingår. Heldagsaktivitet.

Antika Rom

Besök alla de välkända sevärdheterna i antika Rom som Colosseum, Pantheon, Fontana di Trevi, Piazza Navona och Capitoline Hill. Turen är ca 3 timmar till fots med engelsktalande guide.

Utflykt till Florens

Dagsutflykt till vackra Florens. Gör en resa i resan, genom Toscana till Florens. Buss, guide, lunch, inträden till museum och kyrka ingår. Heldagsaktivitet.

Katakomberna

Upplev Roms berömda katakomber och åk en tur till landsbygden. Detta är en guidad tur där både busstransport och promenader ingår. Halvdagsaktivitet.