Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Barcelona & Sitges

Grupp- och konferensresor Barcelona & Sitges

GRUPP & KONFERENS BARCELONA & SITGES – Barcelona och Sitges är några av våra mest populära destinationer för grupp- & konferens och passar utmärkt för att kombinera konferens med kul aktiviteter och härliga middagar! I de gotiska kvarteren i Barcelona ligger små butiker och pittoreska restauranger som trängs om vartannat. Här och runt den populära avenyn Las Ramblas, ligger ett par av de hotell som vi använder för våra grupper. Strax söder om Barcelona hittar vi den mindre orten Sitges som passar de som vill njuta av sol och bad i ett skönt och behagligt tempo. I Sitges bor man bra och har allt nära inpå knuten med restauranger, shopping och den härliga sandstranden. Vill man ha ett par timmar i Barcelona så kan man enkelt ta tåget eller så bokar vi en privat buss som kör er. Flygtiden till Barcelona är cirka tre och en halv timme och transfer från flygplatsen tar cirka 30 minuter till både Barcelona & Sitges.

Paketpris fr.

6495:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Barcelona avgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Barcelona är cirka tre och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen in till centrala Barcelona eller Sitges tar cirka 30 minuter.

   

  Hotell & konferens

  Hotellen i Barcelona passar grupper i olika storlekar och finns i olika prisklasser. De ligger i närheten av stadskärnan vid Las Ramblas och Plaza Catalunya med promenadavstånd till Barcelonas stora utbud av sevärdheter och restauranger.

  Hotellen i Sitges passar grupper i olika storlekar och finns i olika prisklasser. De ligger i närheten av gamla stan i Sitges och sandstranden.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Barcelona och Sitges längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, i Barcelona och Sitges finns många suveräna tapasställen varvat med det internationella kökets läckerheter. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Tapasrunda i Barcelona

  Gastronomisk promenad i Barcelonas Gamla stad (Barrio Gotico och El Borne). Under promenaden upplever ni Barcelona, stadens kultur, dess invånare och upptäcker små gömställen i stadens hjärta. Ni gör stopp på tapasbarer, där ni provar tapas och smakar rött eller vitt vin, cider eller det baskiska vinet txakoli. Om det passar så tar ni vägen genom den kända saluhallen La Boqueria och går in i ett par delikatessbutiker som ni passerar längs vägen.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Cykelguidning

  Cykelguidning är en av våra favoritguidningar, att vara fysiskt aktiv samtidigt som man får bekanta sig med staden och man kommer i rask takt från plats till plats. Under turen får ni bekanta er med staden och passera Barcelonas mest berömda platser som t.ex. de gotiska kvarteren, Katedralen – La Sagrada Familia, Barcelonas Triumfbåge, parken Parc Ciutadella och La Ribera. Möjlighet till teambuildande aktiviteter finns, exempelvis stopp på restaurang för lite tapas eller volleyboll på stranden!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Utflykt till Barcelonas heliga berg

  Montserrat, som betyder ungefär “sågat berg” på katalanska, reser sig från horisonten med slående visuell kraft och ligger precis utanför Barcelona! Det passande namnet beskriver den säregna delen av stenformationen som gör sig synlig på långt avstånd. På toppen kan man njuta av den spektakulära utsikten och de speciella fjällformationerna i naturreservatet. Berget är så pass högt att man vid klart väder kan se hela vägen till Mallorca!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Sightseeing Barcelona - Klassisk

  Turen bjuder på en överskådlig sightseeing av Barcelona. Ni tar er upp mot Montjuic där många av anläggningarna uppförda för Olympiaden 1992 ståtar. Ett kort stopp görs vid Mirador del Alcalde, där ni har överblick över hela staden. I centrala Barcelona passerar vi stadens paradgator Passeig de Gracia och Las Ramblas. Självklart ser vi även den ikoniska katedralen La Sagrada Familia.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Tur till Sitges - Cavabodega med brunch

  En anrik cavabodega vars historia sträcker sig tillbaka till 1895 och ligger beläget i det vackra vindistriktet Penedes. Omgärdat av en vacker, grön trädgård och vackra omgivningar är detta en mycket uppskattat utflykt. Vandra runt i cavakällaren och åk deras tåg som tar dig runt i de labyrint-aktiga källarlokalerna, en kul upplevelse!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Mountainbike-tur med svensktalande guide

  Följ med på en härlig mountainbike-tur runt Barcelona! Turen görs tillsammans med svensktalande guide och varar i alltifrån en timme till hela dagen. Upptäck Barcelonas centrala guldkorn eller glid fram genom frukt- och olivodlingar i stadens vackra utkanter. Ett populärt alternativ är att cykla från Castelldefels till Sitges och sedan ta tåget tillbaka. Möjlighet finns också att utforska områden längre bort som Montseny, Pyrenéerna och andra delar av Katalonien. Fartfylld och kul aktivitet!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Sightseeing i Sitges och besök på Casa Bacardi

  Promenadsightseeing i mysiga Sitges! Lägg till ett besök på kända Casa Bacardi som är ett trevligt och annorlunda besöksmål. Den spanska affärsmannen Don Facundo från Sitges reste till Cuba under 1800-talet och fick en idé om att skapa och börja sälja en ny typ av alkohol i Spanien, Bacardi rom. Eftersom Sitges var hans hemby valde han att upprätta ett museum och loungebar här i Bacardis namn.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.