Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferens till Lappland

GRUPP & KONFERENS LAPPLAND – Checka in på nattåget och vakna upp i Sveriges nordligaste delar. Väl framme möts vi av Lapplands magiska natur- och hotellupplevelser. På sommaren bäddar midnattssolen in landskapet i trolskt ljus och på vintern spanar vi efter norrsken över öppen eld i en lappkåta. Vandra längs Kungsleden, se ut över Lapporten i Abisko och njut av de dramatiska vyerna över fjäll och Torneträsk. Landskapet här har skötts av samer i generationer tillbaka och här kan vi få ta del av deras kultur. Sveriges bästa skidåkning hittar vi i Riksgränsen som tack vare sitt nordliga läge kan erbjuda skidåkning fram till juni. På vintern väntar äventyrliga aktiviteter som skotersafari och hundspann längs Torneälven. Ett besök på ishotellet i Arvidsjaur är ett måste under vintersäsongen. Här kan vi förundras över de fantastiska rummen, som konstnärligt skapats av is i olika teman.

Paketpris fr.

4450:-

I priset ingår:

 • Tåg t/r Kiruna
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Transfer t/r tågstationen i Kiruna till hotell i Kiruna/Arvidsjaur
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport & avstånd

  Tåg till Kiruna avgår från Stockholm utan byten och tar ca 15 timmar. Tåg från Göteborg tar ca 18 timmar och tåg från södra Sverige tar ca 20 timmar, båda med byte i Stockholm C.

  Restid från Kiruna Centralstation till Arvidsjaur är ca 20 minuter, till Abisko tar det ca 1 timme och till Riksgränsen tar det ungefär 1 & ½ timme.

  Transfer, vi hjälper er att chartra buss direkt från ert kontor till Kiruna och givetvis även med transfer till övriga delar av Lappland.

  Hotell & konferens

  Hotell och boende, finns i centrala Kiruna och på ishotellet. För naturnära boende med fokus på äventyrliga upplevelser rekommenderas Arvidsjaur eller Björkliden i Abisko. I Riksgränsen finns enklare stugboenden till ett lyxigt boutiquehotell som passar för mindre grupper som sätter komfort och gastronomi i fokus utan att kompromissa med närheten till Riksgränsens mäktiga natur.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Lappland längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Skotersafari

  Kör din egen skoter eller var co-driver med din kollega. Vi åker ut på en fartfylld upplevelse i Lapplands vilda natur som är helt inbäddat i vitt. Vi tar en fikapaus i en lappkåta och värmer oss med en kopp kaffe vid den öppna elden. I turen ingår skoteroverall, kängor, vantar och hjälm.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Hundspann

  De pigga hundarna hoppar och skäller otåligt i väntan på att få ta med oss ut på ett vinteräventyr. Vi känner deras glädje när då får sätta fart och kan njuta av det vackra vinterlandskapet från vår släde. Välj mellan att köra din egen hundspann eller åk med som medpassagerare. Bor du i Arvidsjour så finns möjlighet att ha hundspann som en transfer till ditt hotell – kommer garanterat att bli en rolig överraskning och början på ett ert vinteräventyr.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Skidåkning med Offpist och Heli-Skiing

  Riksgränsen är himmelriket för alla skidentusiaster. Snösäkert och orört. Mycket av skidåkningen här är offpist och för de riktigt äventyrliga resenärerna rekommenderas helikopter som lift. Här finns Sveriges högsta berg med glaciärer och fallhöjd upp till 1500 meter.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Besök och guidad tur på ishotellet

  Även om ni inte väljer att bo på ishotellet så är det väl värt ett besök här under vintertid. Innan hotellets gäster har checkat in så finns möjlighet att se de läckra hotellrummen, salar och till och med en kyrka. Alla hotellrummen har ett eget tema och inget rum är det andra likt, det enda som alla har gemensamt är att allt är i is. Avsluta med en drink i isbaren eller en middag på ishotellets restaurang.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Norrskensafari

  Under höst och vinter finns möjlighet att se detta magiska naturfenomen över hela Lappland. Vi åker ut tidig kväll och kombinerar turen med en middag. Våra guider tar oss till de bästa platserna för att se norrskenet som även erbjuder en varm plats att värma sig på i väntan på att naturen ska starta sitt skådespel.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Naturvandring

  Nationalparken Abisko erbjuder varierenade vandring i ett dramatiskt men samtidigt lättillgängligt landskap. Ovanför trädgränsen undviker vi myggen och kan vandra längs fjäll med betande renar, blomsterängar och grönskande kullar.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

   

  Forsränning

  På sommaren vaknar Torneälven vid liv. Älven har en flera hundra år lång tradition av forsränning, då som transportmedel och nu som ett fartfyllt naturäventyr. Vi tar oss genom forsen med gummibåtar och paddlar genom både lugnare och mer utmanande strömmar samtidigt som vi får uppleva Lapplands orörda natur.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.