Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Malta

Njut av underbart klimat på den lilla ön Malta. Malta är en underbar liten ö att åka på grupp & konferensresa till. Här njuter ni av ett underbart klimat, härliga utflykter till havs och på land samt bra restauranger. Vi bokar varje år många grupp & konferensresor till Malta och har de bästa av kontakter för utflykter, besök hos andra företag mm. Till våra grupper på Malta brukar vi boka t ex turer till Valletta och andra mindre orter som fiskebyn Marsaxlokk, vackra Mdina som även kallas den tysta staden, besök på vingård med rundvandring, provsmakning och middag, båtturer med lunch ute till havs och en massa annat kul! Bäst period att resa hit är från mars till november. Till Malta tar det drygt tre och en halv timme att flyga och från flygplatsen tar det ca 25 minuter till hotellen i Valletta/Sliema/St Julians.

Paketpris fr.

6595:-

I priset ingår:

 • Direktflyg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Malta går från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Malta är cirka tre och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen in till centrala Malta tar cirka 20 minuter.

  Hotell & konferens

  På Malta finns många fina hotell med bra priser! Utmärkta hotell för grupper som behöver mötes- och konferenslokaler.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Malta längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, Maltas kök är härligt medelhavsinspirerat, och i den ljumma kvällsvinden med utsikt över havet är de vällagade rätterna extra smakrika. Vi tipsar om de bästa ställena, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Guidning i Valletta

  Utforska Maltas huvudstad Valletta genom en guidad tur på de livliga gatorna. Stopp kommer att göras vid bl.a. vackra Grand Harbour, St John’s Co-Cathedral och många andra intressanta historiska byggnader. Slutligen avslutas turen med Malta Experience som med ljud och bild berättar om öns dramatiska tusenåriga historia.

  Tur till Mdina

  Maltas gamla huvudstad Mdina har genom åren kallats för ”den tysta staden” och ”den nobla staden”. Den tidlösa atmosfären och de kulturella skatter som finns kvar fascinerar många. Både normander, sicilianare och spanjorer har lämnat sina spår här under historiens gång och arkitekturen är en mix av medeltid och barock

  Comino & Blue Lagoon

  Comino är en av Maltas närliggande öar och ett paradis i miniformat för naturälskare. Här ligger det berömda Blue Lagoon – en vacker vik med kristallklart vatten som glittrar magiskt mot den vita sanden.

  Utflykt Marsaxlokk

  Besök historiska fiskebyn Marsaxlokk som ligger vid Marsaxlokk Bay – Maltas näst största naturhamn. Fiskrestauranger och fiskmarknader finns det gott om för dig som vill smaka dagens fångst. Ta också chansen att se de färgglada traditionella fiskebåtarna med ett påmålat öga i fören som kallas Luzzus

  Vingårdsbesök

  Besök en berömd vingård på Malta som står för viner av kvalitet med anor tillbaka till år 1919. Detta familjeägda företag har haft stor betydelse för vinkulturen på Malta. Lär er om de typiskt maltesiska druvorna och processen från druva ute på fältet till att vinet tappas på flaska.

  Heldag till ön Gozo

  Utforska ytterligare en av Maltas systeröar Gozo som enligt legenden påstås vara Kalypsos ö ur Odysséen. Med sitt gröna karga landskap och fina kust är den helt klart värt ett besök för den som vill uppleva lite mer av landet Malta.