Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Weekendresor & paketresor Nice

ATT RESA TILL NICE – Resorna till Nice görs på egen hand och går över helgen med tre dagar på plats. Om ni vill så hjälper vi er att boka exempelvis aktiviteter eller utflykter till bland annat Monaco och Cannes. Direktflyg, ett bra hotell, frukost och skatter ingår alltid i våra paketresor.

OM NICE – Nice på franska rivieran är det perfekta året runt-resmålet. En weekendresa hit bjuder på sköna temperaturer, vacker stadskärna och mat i världsklass. Vi rekommenderar att besöka mysiga bergsbyar eller äta musslor vid havet. Pittoreska franska uteserveringar, pampig strandpromenad och utomordentlig shopping, Nice har allt!

BOKNING – Är ni ett större sällskap som vill iväg så besök gärna vår sida för grupp & konferens på franska rivieran. I vår reseguide Nice kan du läsa mer om stadens sevärdheter.

BRA ATT VETA

Flyg

Direktflyg går från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

Fygtiden är ca 2,5 timmar.

Transfer från flygplatsen tar ca 20 minuter till centrala Nice. Från flygplatsen går direktbussar till både Nice, Cannes och Monaco. Även tåg och billigare lokalbussar finns i anslutning till flygplatsen.

AKTIVITETER OCH UTFLYKTER

Transfer till hotellet

Privat transfer, chaufför väntar i ankomsthallen med ert namn på skylt.

Monaco och Eze

En eftermiddagsutflykt som bjuder på besök i vackra bergsbyn Eze, den intilliggande parfymfabriken och furstendömet Monaco – en av de absoluta höjdpunkterna på Rivieran.

Antibes, Cannes & Grasse

En halvdagsutflykt till cosmopolen Cannes, vackra Atibes och den kända parfymfabriken i Grasse.