Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Paris

GRUPP & KONFERENS PARIS – Paris är inte bara Frankrikes huvudstad utan även gastronomins, modets och kulturens! En utmärkt stad för en konferens och det som brukar locka är ofta det franska köket, riktigt bra viner och en chans att uppleva alla världsberömda monument som denna förtjusande stad har att erbjuda! Strosa runt i Montmartre och ät lunch på ett franskt brasserie vid Sacre Coeur eller njut av en middag medan ni glider fram på ett kryssningsfartyg på floden Seine. För en skön paus från storstaden föreslår vi en heldagsutflykt till regionernas region – Champagne! Flygtiden till Paris är cirka två och en halv timme och transfer från flygplatsen in till centrala Paris tar cirka 45 minuter.

Paketpris fr.

6395:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Paris avgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Paris är cirka två och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen Orly tar cirka 30 minuter in till centrala Paris, från Charles de Gaulle cirka 40-50 minuter och från Beauvais cirka en och en halv timme.

   

  Hotell & konferens

  Hotellen i Paris har centralt läge och många av dem ligger i de mysiga latinkvarteren, Marais och Montmartre.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Paris längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, i Paris trivs alla matälskare oavsett om ni vill uppleva ett urtypiskt franskt brasseri på en av de mysiga bakgatorna eller prova en av stadens allra finaste restauranger! Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Guidad rundtur och vinprovning på vinmuseum

  Ett historiskt vinmuseum som ligger lite avskilt nära Eiffeltornet. Här får ni lära er om Frankrikes största stolthet – vinet!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Matlagningskurs

  Här får ni lära er hur man lagar mat på äkta franskt vis när den franska kocken avslöjar alla sina knep… En mycket uppskattad aktivitet som är rolig, god och lärorik.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Lunch eller middagskryssning på Seine

  Den franska huvudstaden är som allra vackrast sett från vattnet. En lunch eller middagskryssning är ett väldigt trevligt sätt att upptäcka stadens alla sevärdheter. På båten spelas livemusik och det är ofta en mycket trevlig stämning med gott att äta och dricka.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Middag och cabaret

  Vad är väl mer parisiskt än en äkta fransk cabaret? Det här är verkligen en upplevelse värt pengarna! Teatern som öppnade redan 1803 ligger i de kända latinkvarteren mitt i Paris. Här bjuds det på en gastronomisk middag, vin och champagne i mängder och en riktigt spektakulär show med fransk cancan, trollkarlar, sång och musik. Stämningen är alltid på topp, festen kan börja!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Dagsutflykt till Champagne

  Frankrikes kanske mest kända vindistrikt ligger ca 15 mil öster om Paris och är det perfekta målet för en dagsutflykt. Lyx, glamour och fest i all ära men Champagneregionen består faktiskt snarare av ett vackert landskap med böljande kullar, och små pittoreska byar fulla av champagnegårdar.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Lunch och guidad rundtur till fots i pittoreska Montmarte

  Vi börjar med en trevlig lunch på toppen av Montmartre, precis vid Sacre Coeur på ett typiskt franskt brasserie. Efter lunchen får ni en guidad rundtur till fots i det pittoreska Montmartre (trafik är förbjuden här), ett tidigare mecka för konstnärer som Picasso och Van Gogh. Det blir inte mer franskt än såhär!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.