Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferens till Skagen

GRUPP & KONFERENS SKAGEN– En båtresa bort från den svenska västkusten är vackra Skagen beläget på Nordjylland. Här upplevs den danska miniöknen och vandrande sanddynan Råbjerg Mile, kilometerlånga vita sandstränder och möjligheten att stå med en fot vardera i Grenen där haven Kattegatt och Skagerack möts. Nordjylland och Skagen är en härlig och naturnära kustdestination och för den som önskar så kan resan förlängas med en natt eller dagstur till huvudstaden Köpenhamn. Restiden till Skagen är cirka 4 timmar från Göteborg

Paketpris fr.

2995:-

I priset ingår:

 • Båt t/r från Göteborg-Fredrikshamn
 • Boende tre nätter på 4-stjärnigt hotell
 • Transfer t/r färjeterminalen Skagen-Fredrikshamn
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport med båt & avstånd

  Båt/färja till Skagen är cirka fyra timmar från Göteborgs färjeterminal. Från Stockholm och södra delarna av Sverige kan vi ordna med anslutning via bus eller tåg till Göteborg som ett tillägg.

  Transfer från färjeterminalen i Fredrikshavn till Skagen tar cirka 45 minuter.

  Transfer, vi hjälper er att chartra buss direkt från ert kontor till Skagen. Kontakta oss så berättar vi mer.

  Hotell & konferens

  Hotell och boende, Vi erbjuder boende på såväl traditionella danska badhotell i den charmiga kustbyn Skagen som konferenshotell i den lilla storstaden Fredrikshamn.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Skagen längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, på Nordjylland är mycket av maten influerad av närheten till havet. Här finns alla möjligheter i världen att frossa i havets läckerheter och testa på lokala råvaror. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Surfing och cykling i Skagen

  I Skagen och dess närliggande orter finns kilometerlånga stränder med riktigt bra vågor, med andra ord utmärkta förhållanden för att testa på surfing i alla dess former. Här kan vi arrangera en kurs i vågsurfing, kite-surfing eller vindsurfing. För den som hellre vill upptäcka Nordjylland från cykelsadelns perspektiv så finns här riktigt bra cykelleder och vi kan erbjuda allt från tandemcyklar till mer avancerade mountainbikes.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Ölsafari på Nordjylland

  Trenden med mikrobryggerier är starkare än någonsin och på denna ölsafari besöker vi ett par av Nordjyllands många mikrobryggerier. Mikrobryggerierna drivs av hängivna och duktiga entusiaster som lägger ned själ och hjärta i att brygga olika smakupplevelser. Vi smakar oss fram bland den gyllene drycken och provar lokala specialiteter vid sidan av.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Dagstur i Köpenhamn

  Kombinera det bästa av två världar och låt storstadspulsen och naturupplevelserna slås samman under en och samma resa. Fem timmar från Skagen ligger Köpenhamn och här finns möjligheten att uppleva två destinationer under en och samma resa. Passar lika bra att göra som en dagstur och avsluta resan i Köpenhamn, eller så går det även fint att bo den sista natten i Köpenhamn och ha lite längre tid att utforska staden. Från Köpenhamn finns det gott om bra tågförbindelser till såväl södra som mellersta Sverige.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.