Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Slottsweekend Italien

Grupp- och konferensresor Slottskonferens Italien

GRUPP & KONFERENS ITALIEN – Bo på slott i vackra norra Italien. Njut av vacker natur, god mat och italienska viner! Slottet är omgivet av vingårdar och genuina italienska byar, ett perfekt alternativ för grupper, företag och familjer! Som flest kan man bo cirka 35 personer på slottet samtidigt och det lämpar sig att hyra det helt privat om man är runt 16 personer och uppåt. Njut av det italienska köket, goda viner, utflykter till byar och vingårdar eller ta en paus och njut vid poolen (säsongsöppen). Slottet har rum och sviter med helt egen karaktär, två matsalar, salong, bibliotek med öppen spis, frukostrum vid terrassen, biljardrum, galleri och vinkällare. Stor park med träd, pool med solstolar och en trevlig terrass med sittgrupper. Flygtiden till Milano är cirka tre timmar och transfer från flygplatsen till slottet tar drygt en timme.

Paketpris fr.

11995:-

I priset ingår:

 • Direktflyg t/r
 • Boende på slottet
 • Fullt utrustade konferensrum
 • Fikapauser med smoothies, kaffe/te och spanska bakverk
 • 3-rätters middagar inkl drycker alla dagar
 • Lunchbuffé inkl drycker alla dagar
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Transfer t/r från flygplatsen
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport & avstånd

  Direktflyg till Milano avgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Milano är cirka tre timmar.

  Transfer från flygplatsen tar cirka en timme.

  Slottet & konferens

  Slottet byggdes år 1850 och här finns förutom 20 sovrum även fina matsalar, salong med öppen spis, bibliotek, frukostrum vid terrassen, utomhuspool, biljardrum, galleri och vinkällare. I en del av salarna är det 6 meter högt i tak. Slottet är omgivet av en stor park med pool, terrass och damm. Parken och den gamla muren som omger ägorna, skapar en avskild och lugn atmosfär.

  Konferens- & mötesrum, slottet har möteslokaler för grupper upp till ca 35 personer, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, på slottet arrangerar vi allt från enklare bufféluncher, grillkvällar med BBQ till galamiddagar! Har man bokat in en tur till en vingård så passar det bra att samtidigt äta lunch där. I övrigt så kan vi ordna med picknicklunch för vandringar i bergen och även matlagningskurser på slottet med efterföljande lunch eller middag.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Grillkväll på slottet

  Härlig kväll på slottet! Njut av en fördrink medans grillen blir varm och det dukas upp med grillbuffé på terrassen. Efter middagen kan du även utmana dina vänner i t.ex. kubb eller biljard. Eller varför inte avsluta med en midnattsvandring i parken.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Drink i grottan eller hel slottsmiddag

  På slottet finns en grotta som ligger vid uteplatsen vid poolen. grottan passar perfekt som plats för en fördrink innan middagen.

  Slottsmiddag kan ordnas också i olika former. En lätt supé på terrassen eller en lantlig Piemontesisk fyra-rätters middag inne i en av de vackra matsalarna!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Vandring Monte Tobbio

  Vandra i bergen och uppför vackra Monte Tobbio som ligger på drygt 1000 meters höjd över havet! Bussen tar oss till startplatsen för vandringen och hämtar sedan upp oss på samma ställe. Själva vandringen upp till toppen tar ca en och en halv timme. En italiensk guide är med och visar vägen och ni pausar där det behövs. Picknick tas med från slottet och högst upp på berget väntar en storslagen utsikt och är det klart ser ni både Medelhavet och de italienska alperna. Underbar aktivitet att göra ihop som vänner eller kollegor!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Vinprovning i området

  Slottet ligger i hjärtat av norra Italiens vingårdar, i ett område som är ett av Italiens främsta vindistrikt där några av Italiens bästa viner tillverkas. Vi arrangerar utflykter till närliggande byar och vingårdar för rundvandringar och provsmakningar.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Matlagning på slottet

  För de matintresserade bjuder kocken på slottet in grupper i köket. Lär er hemligheten bakom italiensk matkonst och laga er egen middag tillsammans.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Italienska byar

  Det finns flera städer och platser i närheten av slottet som är värda ett besök under er resa oavsett om man gillar kultur, natur, shopping eller bad. Vi hjälper er boka buss och eventuella guider för utflykter.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Cykelturer

  Trakten runt slottet är utmärkt för cykelturer, underbar natur, lite trafik och ringlande småvägar!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Golf

  Det finns många bra golfbanor i närområdet. Redan på 10 minuters bilavstånd från slottet ligger två utmärka golfbanor. Vi hjälper vi er gärna att boka greenfeetider och transfer till golfbanan.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.