Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Weekendresor & paketresor Barcelona

ATT RESA TILL BARCELONA – Resorna till Barcelona görs på egen hand och går över en helg med tre dagar på plats. Om ni vill så hjälper vi er att boka exempelvis guidade turer eller utflykter till bland annat Montserrat. Direktflyg, ett bra hotell, frukost och skatter ingår alltid i våra paketresor.

OM BARCELONA – Närheten till stranden, spännande arkitektur och fantastisk mat gör Barcelona perfekt för weekendresan! Njut av folklivet på populära avenyn Las Ramblas eller trassla in dig i de gotiska kvarterens pittoreska gator och gränder. Njut av ett dopp på stranden och dansa bort natten i det hektiska utelivet. Denna pulserande pärla måste upplevas åtminstone en gång i livet!

BOKNING – Är ni ett större sällskap som vill iväg så besök gärna vår sida för grupp & konferens i Barcelona & Sitges. I vår reseguide Barcelona kan du läsa mer om stadens sevärdheter.

BRA ATT VETA

Flyg & avstånd

Direktflyg går från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Köpenhamn Kastrup och Göteborg Landvetter.

Flygtiden till Barcelona är ca tre och en halv timme.

Transfer från flygplatsen Barcelona El Prat tar ca 30 minuter till centrala Barcelona och du kan åka buss eller tåg. Självklart kan du även ta en taxi, det kostar ca 25-30 euro.

AKTIVITETER OCH UTFLYKTER

Transfer till hotellet

Privat transfer, chaufför väntar i ankomsthallen med ert namn på skylt.

Middag & Flamencoshow

Middag på en fin restaurang med flamencoshow. Tapasrätter och en drink ingår.

Barcelona Gourmet

Ni följer en av våra lokala matguider på en på en gourmetutflykt genom Barcelona.

Utflykt till Montesserat

Besök det magnifika Montserrat-berget, 1 235 meter över havet. Ni besöker även Royal Basilica innan bussen går tillbaka.

Barcelona Bike Tour

Upplev Barcelona på ett annorlunda sätt! Den här tre timmar långa cykelturen är perfekt för alla som vill lära känna staden på riktigt. Under turen kommer ni, förutom att se alla Barcelonas måsten, även besöka de mindre kända platserna i staden och få möjlighet att uppleva det genuina Barcelona.

Gothic Walking Tour

Missa inte möjligheten att upptäcka Barcelonas gotiska kvarter med sina charmiga gator, torg och gömda hörn. Turen görs till fots och tar ca 2 timmar.