Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Sparesor till Jurmala

Sparesor till Jurmala

Njut och koppla av i en härlig och rogivande miljö.
Spabehandling

Jurmala Spa

Jurmala Spa är vår alldeles egna favorit för en härlig sparesa utomlands

Är du ute efter en sparesa där ni kan koppla av, få spabehandlingar och njuta i en naturskön miljö? Då kan Jurmala Spa utanför Riga i Lettland vara det som ni letar efter.  Kurorten Jurmala har vi fallit alldeles speciellt för och är den orten vi valt ut exklusivt för våra sparesor utomlands.

Sparesa fr. 4 795 SEK / person

I paketet ingår direktflyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, tre nätter på hotellet boendes i superior-rum, frukost alla dagar, privat transfer t/r från flygplatsen, morgonrock och tre mindre spabehandlingar.

Bilrundresorna är inte bokningsbara i dagsläget och det är ej bestämt när eller om dem kommer återupptas. Hitta gärna inspiration på våra sidor och boka flyg och boenden på egen hand.

  FÖRFRÅGAN JURMALA

  Svar till din mail inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92


  PRISER & INFORMATION

   

  4 795:- per person inklusive:

  • Direktflyg t/r från vald flygplats
  • Tre nätter på hotell Jurmala Spa, dubbelrum superior
  • Tre mindre spabehandlingar, se längre ner
  • Inträde till spa-avdelningen (ett inträde/dag)
  • Privat transfer t/r från flygplatsen
  • Frukost, badrock, inträde pool & bastu
  • Flygskatter

  Om flyget och spabehandlingarna

  • Direktflyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, flygtiden är ca en timme och transfer från flygplatsen tar ca 20 minuter.
  • Välj två av följande spabehandlingar: ryggmassage 20 min, ansiktsmassage 20 min, handmassage 20 min, ansiktsmask 20 min, manikyr, aromaterapi pärlbad med lerextrakt 20 min, avstressande undervattensmassage 20 min, vitaminbehandling för trötta ben 30 min.
  • Välj en av följande spabehandlingar: avkopplande fotbad med olja eller salt 15 minuter, ljusterapi, sunlight spot 20 min, saltterapi i saltgrotta 40 min, massagesäng 20 min, aromatiskt pärlbad med havssalt eller olja 20 min.

  Trygghet

  • Europaweekend finns tillgängliga på telefon dygnet runt.

  Bästa tiden för våra sparesor

  Bästa tiden att åka till Jurmala är i vårt tycke på våren, hösten och under den krispiga vintern! Perioder att undvika är jul- & nyårshelgen, över påsk och kring midsommar.

  Hotell Jurmala Spa

  Hotell Jurmala Spa är ett fint 4-stjärnigt hotell beläget ett par hundra meter från stranden i Jurmala. Det här är ett hotell som vi använt i många år för våra sparesor utomlands och vi har själva varit på det många gånger. Här vilar ni och återhämtar er på hotellets spa- & rekreationscenter, njuter i bubbelbad och pooler med olika temperatur, bastubadar och kanske tar ett dopp i kallbadet. Bor gör ni i stora superior-dubbelrum med balkong, minibar och luftkonditionering, badrock och frukost varje dag ingår.

   

  Hotellet ligger inbäddat i grönska bland vackra sekelskifteshus och det tar fem minuter att promenera ner till den långa sandstranden som passar perfekt för tidiga morgonpromenader. Strax intill hotellet ligger också den lilla gågatan i Jurmala där det finns små butiker, mysiga caféer och restauranger.

   

  Hotellets hemsida: www.hoteljurmala.com

  Spabehandlingar

  Om ni redan från början vet vilka behandlingar som ni önskar så kan i meddela det när ni gör förfrågan, i annat fall hjälper vi er att boka in behandlingarna närmare inpå avresan.

   

  Utflykt till Riga

  Vill ni göra ett besök i huvudstaden Riga över dagen går det både buss och lokaltåg från Jurmala, resan tar ca 20 minuter och det är både enkelt och prisvärt.

   

  Extranätter

  Om ni vill lägga till en eller två nätter i Riga efter spahelgen så går det bra, meddela i bokningsförfrågan om ni vill göra det så återkommer vi med pris.

  Bokningsförfrågan

  För att göra förfrågan om resan så fyll i bokningsförfrågan högre upp på den den här sidan. Vill du hellre mejla in din förfrågan så mejla till info@europaweekend.se eller ring oss på 08-21 00 92 så hjälper vi dig över telefon.

   

  Du får svar på din förfrågan via mejl inom ett par timmar, är förfrågan gjord under en helg återkommer vi till dig måndag förmiddag.

   

  Bokning är bindande först när du har fått bekräftelse av oss per mail och betalning/delbetalning är genomförd.

   

  Vid bokning nära inpå och under högsäsong kan priser komma att ändras, eventuell prisjustering meddelas i bekräftelsemailet.

   

  Resehandlingar

  Resehandlingar skickas ut med post cirka en månad före avresa.