Sparesor till Jurmala

Sparesor till Jurmala/Riga

Res till underbara Jurmala för en rogivande helg. Här råder lugn och ro, en resa hit är verkligen balsam för själen. Skäm bort dig själv med vår populära spa-resa!

VÅRA RESOR TILL JURMALA – Njut och koppla av på spa-hotellet Jurmala Spa. Den anrika kurorten Jurmala är en vacker liten stad med sekelskifteshus strax utanför Riga i Lettland. Orten är känd för sitt rogivande lugn, hälsosamma luft, välgörande lera, mineralvatten och närhet till skogen, stranden och havet. Under den tre nätter långa vistelsen bor ni i fint superiorrum och njuter i hotellets spa där tre mindre behandlingar ingår. Bästa tiden att åka skulle vi säga är på senhösten, under vintern och på vårkanten, men Jurmala passar bra att åka till året runt!

BOKNING – För att göra förfrågan om resan så gå vidare till Bokningsförfrågan längre ner på sidan. Vill du hellre maila din förfrågan så maila till info@europaweekend.se eller ring oss på 08-21 00 92 så hjälper vi dig.

 

BRA ATT VETA

Flyg & avstånd

Direktflyg går från Stockholm Arlanda och Köpenhamn Kastrup.

Flygtiden är ca 1 timme.

Transfer från flygplatsen i Riga tar ca 20 minuter till Jurmala. Om man vill ta en taxi in till Riga så tar det cirka 25-30 minuter, det går även lokalbuss och tåg som är enkelt och smidigt att ta. I centrala Jurmala är avstånden korta. Hotell Jurmala Spa ligger intill den stora gågatan och ner till stranden tar det cirka fem minuter att promenera.

Enkel- & trippelrum

Är ni ojämnt antal personer och önskar bo i enkelrum eller trippelrum så går det bra, meddela detta i förfrågan så återkommer vi med exakt pris.

Bagage

Handbagage ingår i paketpriset, meddela i bokningsförfrågan om ni önskar checka in bagage så återkommer vi med exakt pris. Det brukar ligga på ca 200-350:- beroende på flygbolag.

I kombination med Riga

Möjlighet finns att bo de första två nätterna i Jurmala och sista natten i Riga till samma paketpris. Meddela i bokningsförfrågan om ni vill göra detta.

Bokningsförloppet

Förfrågan
Förfrågan gör du genom att välja hotell längre ner på denna sida och gå vidare via knappen bokningsförfrågan. Vill du hellre maila eller ringa så är vår mailadress info@europaweekend.se och telefonnummer 08-21 00 92.

Du får svar på din förfrågan via mail inom ett par timmar, är förfrågan gjord under en helg återkommer vi till dig måndag förmiddag.

Bokning är bindande först när du har fått bekräftelse av oss per mail och betalning/delbetalning är genomförd.

Vid bokning nära inpå och under högsäsong kan priser komma att ändras, eventuell prisjustering meddelas i bekräftelsemailet.

Vi ser fram emot din förfrågan!

AKTIVITETER OCH UTFLYKTER

Behandlingar som ingår

Tre behandlingar/person ingår.

Välj två av dessa:

– Aromaterapi pärlbad med havssalt eller olja, 20 min
– Avkopplande fotbad med olja eller salt, 15 minuter
– Aroma undervattensmassage, avstressande, 20 min
– Ljusterapi, sunlight spot, 20 min
– Saltterapi i saltgrotta, salt cave, 40 min
– Massagesäng 20 min

Välj en av dessa:
– Ryggmassage 20 min
– Ansiktsmassage 20 min
– Handmassage 20 min
– Nackmassage 20 min

Behandlingar att lägga till

Önskar ni fler behandlingar än de som ingår i paketet så hjälper vi er att boka. Dessa behandlingar betalas sedan på plats. Se lista med behandlingar på Jurmala SPAs hemsida: www.hoteljurmala.com

Gör din förfrågan:

Hotell Jurmala SPA

Paketresa tre nätter

  • reception-hotell-jurmala-spa-europaweekend
  • dubbelrum-superior-jurmala-spa-europaweekend
  • balkong-hotell-jurmala-spa-europaweekend
  • middag-jurmala-europaweekend

Fint SPA-hotell i skandinavisk stil beläget några hundra meter från stranden i den härliga kurorten Jurmala. Njut av total vila på hotellets rekreationscenter – Wellness Oasis. Här finns flera pooler med olika temperatur, bubbelbad, fem olika bastur, kallbad och solarium. Boende i härliga superior-rum med balkong, minibar, luftkonditionering, TV samt badrum med dusch och hårtork. Badrock ingår. På hotellet finns flera restauranger och en bar. För den som vill passa på att besöka huvudstaden Riga går lokaltåg från Jurmala, resan tar ca 20 minuter. Frukost på hotellet ingår.

Hemsida: www.hoteljurmala.com

  • Direktflyg t/r
  • Del i superiorrum tre nätter
  • 3 spabehandlingar/person, se listan
  • Privat transfer t/r från flygplatsen
  • Frukost alla dagar, badrock, inträde pool & bastu (fram till 18.00, avresedagen 12.00)
  • Flygskatter

Inspirationsbilder: Jurmala