Sparesor till Jurmala

Sparesa till Jurmala

VÅRA SPARESOR TILL JURMALA – Njut och koppla av på hotell Jurmala Spa som ligger mitt i den anrika kurorten Jurmala strax utanför Riga i Lettland. Jurmala är en vacker liten ort med sekelskifteshus, mycket natur och fina sandstränder, Jurmala är känt för sitt rogivande lugn, sin hälsosamma luft, välgörande lera, mineralvatten och närhet till skogen, stranden och havet. Direktflyg går från Stockholm och Köpenhamn och under den tre nätter långa vistelsen bor ni i trevliga superiorrum och njuter i hotellets spa där tre behandlingar ingår. Bästa tiden att åka hit är på våren, hösten och under vintern.

Paketpris sparesa till Jurmala

4 495 SEK per person

 

BOKNING – För att göra förfrågan om resan så fyll i bokningsförfrågan här under. Vill du hellre mejla in din förfrågan så mejla till info@europaweekend.se eller ring oss på 08-21 00 92 så hjälper vi dig över telefon.

FÖRFRÅGAN JURMALA

Offert inom 24 timmar

Ring oss på 08-21 00 92


INFORMATION OM RESAN

VAD SOM INGÅR

 • Direktflyg t/r från vald flygplats
 • Tre nätter på hotell Jurmala Spa, dubbelrum superior
 • Tre spabehandlingar, se längre ner
 • Privat transfer t/r från flygplatsen
 • Frukost, badrock, inträde pool & bastu
 • Flygskatter

FLYG

 • Direktflyg från Stockholm och Köpenhamn, flygtidern är ca en timme och transfer från flygplatsen tar ca 20 minuter.
 • Välj två av följande behandlingar: Aromaterapi pärlbad 20 min, fotbad med olja 15 minuter, undervattensmassage 20 min, ljusterapi 20 min, saltterapi i saltgrotta 40 min, massagesäng 20 min.
 • Välj en av följande behandlingar: ryggmassage 20 min, ansiktsmassage 20 min, nackmassage 20 min

TRYGGHET

 • Europaweekend finns tillgängliga på telefon dygnet runt.
 • Resegaranti är ställd till Kammarkollegiet, 08 – 700 08 00

Hotell Jurmala Spa

Hotell Jurmala Spa är ett jättefint 4-stjärnigt hotell beläget några hundra meter från stranden i Jurmala. Vila och återhämta dig  på hotellets spa/rekreationscenter, här finns flera pooler med olika temperatur, bubbelbad, fem olika bastu och kallbad. Bor gör man i härliga superior-rum med balkong, minibar, luftkonditionering, TV och badrum med dusch och hårtork. Badrock och frukost varje dag ingår. På hotellet finns flera restauranger och en bar.
Hotellets hemsida: www.hoteljurmala.com

 

Bra att veta

Spabehandlingarna som ingår – vet ni redan från början vilka behandlingar ni önskar så meddela det vid bokningen, i annat fall hjälper vi er att boka in behandlingarna närmare inpå avresan. Och vill ni boka in ytterligare behandlingar utöver de som ingår i priset så hjälper vi er med det.

 

Hotell Jurmala Spa ligger nära den långa sandstranden som passar perfekt för tidiga morgonpromenader, intill hotellet ligger också gågatan i Jurmala där det finns små butiker och caféer.

 

Dagsbesök till Riga går enkelt att göra för de som önskar det, det går både buss och lokaltåg från Jurmala och resan tar ca 20 minuter, enkelt och prisvärt sätt att ta sig.

 

Extranätter – vill man lägga till en eller ett par nätter i Riga efter spahelgen så går det bra, meddela i bokningsförfrågan om ni vill göra det så återkommer vi med pris.

 

Bilder från Jurmala och hotellet