Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferens till Sälen

GRUPP & KONFERENS SÄLEN – Förlägg konferensen till en fjällkåta uppe på fjället, pausa med våffelgräddning över öppen eld och avsluta med en uppfriskande vandring nedför fjället! I Sälen finns det oändliga möjligheter att integrera naturupplevelser i er konferensresa. Som destination är Sälen lika attraktivt oavsett årstid och erbjuder en oerhörd bredd av både indoor- och outdooraktiviteter året runt. Restiden med buss till Sälen är fem timmar från Stockholm och sex timmar från Göteborg.

Paketpris fr.

3495:-

I priset ingår:

 • Bussresa från ert kontor - Sälenfjället t/r
 • Boende tre nätter i egen fjällstuga
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport & avstånd

  Buss till Sälen tar ca fem timmar från Stockholm, ca sex timmar från Göteborg och från de sydligaste delarna av Sverige ca åtta-nio timmar.

  Transfer, vi rekommenderar att chartra en buss direkt från ert kontor till Sälen. Kontakta oss så berättar vi mer.

  Hotell & konferens

  Hotell och boende, i Sälen går att ordna på alla de olika fjällen och erbjuder allt från konferenshotell till den egna stugan. Vi ordnar med transport på plats om så skulle behövas.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Sälen längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, i Sälen finns allt från gastronomiska white guiderestauranger i fjällmiljö till mysiga middagar i den egna stugan. Varför inte hyra en egen kock och skapa restaurangkänslan utan att ni behöver lämna er stuga? Vi tipsar även om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Outdooraktiviteter i alla möjliga utföranden

  Med tanke på att naturen här är precis utanför husknuten så slår vi ett slag för att ta tillfället i akt och göra en rolig aktivitet i naturen som stärker teamkänslan. Här går att göra allt från vandring på fjället, trailrunning och kitesurfing under vår, sommar – och hösthalvåret till hundspannsturer och skidåkning under vinterhalvåret.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Spela golf i fjällmiljö

  Ta chansen och kör en golfrunda 530 meter över havet! Här finns en utmanande och spännande 18-hålsbana i skogs- och fjällmiljö. Passar såväl nybörjaren som den mer erfarne spelaren och det går här att anordna en egen tävling inom gruppen.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.