Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Alicante

GRUPP & KONFERENS ALICANTE – Medelhavets charmiga lilla pärla Alicante bjuder på långa sandstränder, härligt folkliv och bra tapasrestauranger! Alicante ligger vid medelhavskusten och har sol & bad, riktigt bra restauranger och tapasbarer, kultur och arkitektur. Till Alicante kan man resa året om och även de svalaste månaderna december och januari brukar bjuda på bra temperaturer kring 16-18 grader. Fin liten stad där det är promenadavstånd överallt och lätt att hålla ihop gruppen. Flygtiden till Alicante är cirka tre och en halv timme och transfer från flygplatsen in till centrala Alicante tar cirka 20 minuter.

Paketpris fr.

5495:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Alicante avgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Alicante är cirka tre och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 20 minuter in till centrala Alicante.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Alicante är fina och håller bra priser! Utmärkta hotell för grupper som behöver mötes- och konferenslokaler. Hotellen ligger mitt i Alicante med närhet till stranden, gamla stan och alla mysiga restauranger och barer.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Alicante längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, välj mellan mysiga tapasrestauranger inne i gamla stan och restauranger nere vid marinan med utsikt över havet. Populärt är det också att äta på restaurangen som ligger vid fästningen Santa Barbara där man har utsikt över hela staden. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Guidning till fots

  Upptäck det bästa av vad Alicante har att erbjuda och bekanta er med denna livliga, eleganta och kosmopolitiska stad! Ni får se Alicantes fina stränder, fästningen Santa Barbara, gamla stadsdelen, båthamnen Paseo Maritimo med mera. Privat guidning till fots, guiden möter er på hotellet.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Sightseeing på cykel

  Cykeltur med privat guide i Alicante. Under denna härliga tur visar en kunnig guide det bästa av Alicante och dess sevärdheter. Turen tar cirka två och en halv timme, cykel, hjälm, vattenflaska och en local snack ingår!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Vingårdsbesök

  Besök på vingård med guidning och provsmakning av vin, olivolja och traditionella smårätter. Vingården ligger inbäddad i en magnifik dal bland frodiga gröna backar och vindlande berg som varvas med torra flodbäddar och böljande kullar. Denna tur kan även kombineras med ett stopp i kulturberikade Villena för att se Atalayas Slott. Privat tur med buss och chaufför.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Katamarantur

  En par timmars härlig tur ute till havs på katamaran. Turen utgår från Alicante hamn och ni seglar mot Tabarca Island där ni lägger ankare framför ön och har tid för bad och snorkling. Lunch ingår. Den här turen går även att göra som en kortare tur på kvällen.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Paella & Sangría Cooking Workshop

  Matlagningskurs där ni får lära er att laga paella samt att blanda sangria. Tillsammans upptäcker centralmarknaden där ni köper ingredienserna till workshopen. Tillsammans med er egna lokala kock lär ni er göra en äkta paella och sangria som ni sedan njuter av tillsammans.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Tapasvandring

  Tillsammans med er matguide visas ni runt till Alicantes bästa ställen för tapas, tre stopp med tapasprovning inkl. dryck ingår.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.