Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Costa Blanca

Grupp- och konferensresor Costa Blanca

GRUPP & KONFERENS COSTA BLANCA – Denna underbara resort har det mesta och erbjuder ett fantastiskt upplägg för större grupper! Här kan gäster njuta i bekväma och rymliga rum med balkong. Hotellet har en egen, konstgjord sandstrand med palmer och en spektakulär lagunpool som passar perfekt för Costa Blancas mer än 300 soldagar. Den som längtar efter en aktiv vistelse kan träna serven på hotellets tennisbanor eller golfsvingen på någon av de två 18-hålsbanor som finns på området. Här finns också ett välutrustat gym. Efter en lång dag passar det perfekt att koppla av i hotellets fantastiska spa som erbjuder avslappnande behandlingar och turkiskt bad. För företagsgrupper finns en mängd utmärkta konferenslokaler i varierande storlek. Hotellets restauranger serverar högklassiga, internationella rätter. Fina utrymmen finns för att arrangera middagar, antingen inomhus eller utomhus under bar himmel. Närmaste flygplats är Alicante och flygtiden är cirka tre och en halv timme. Transfer från flygplatsen till resorten tar cirka 45 minuter.

Paketpris fr.

6695:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Alicante avgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Alicante är cirka tre och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 45 minuter.

  Hotell & konferens

  Hotellet, som ligger strax utanför Benidorm, är fantastiskt fint och passar utmärkt för stora grupper som behöver mötes- och konferenslokaler.

  Konferens- & mötesrum – meddela gärna redan i förfrågan om ni behöver konferensrum under resan, och om möjligt även vilka dagar och tider. Det är också bra för oss att veta vilken utrustning ni behöver (exempelvis projektor, blädderblock, papper och pennor) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, u-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Costa Blanca längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger – på hotellet finns flera trevliga restauranger och barer, och vi hjälper även till att boka middagar i närliggande orter som Benidorm och Alicante. Vi tipsar om passande restauranger, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Golf

  Spela golf i behagligt klimat med fantastiska omgivningar! Intill resorten finns två högklassiga golfbanor, perfekt för en runda eller två under semestern. För att boka GreenFee rekommenderar vi er att kontakta oss i god tid innan avresa.

  Tennis

  För den som vill spela tennis under semestern passar denna resa perfekt! Flera tennisbanor finns på resorten. För att boka bana rekommenderar vi er att kontakta oss i god tid innan avresa.

  Vingårdsbesök

  Gör ett guidat besök på en vingård och provsmaka vin, olivolja och traditionella smårätter. Vingården är vackert belägen i en grönskande dal, omgiven av torra flodbäddar och böljande kullar. Denna tur kan kombineras med ett stopp i den historiska staden Villena för att bland annat se slottet Atalaya. Turen är privat och inkluderar buss och chaufför.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Privat katamarantur

  En härlig tur ute till havs på en katamaran med egen skeppare. Turen utgår från Alicante hamn mot Tabarca Island, och väl framme vid ön lägger båten ankare för en stunds bad och snorkling. Turen är privat och hyra av katamaran, besättning samt lunch ombord ingår.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Galamiddag på Finca

  Strax utanför Alicante stad ligger denna fantastiska finca (typisk spansk gård) som passar utmärkt för middagar och event. Här hjälper vi er att ordna en minnesvärd upplevelse med alltifrån galamiddag i den ljumma kvällsvinden till inhyrd DJ och dans natten lång.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Skicka mig mer info!

  Grupp & konferens Costa Blanca