Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Weekendresor & paketresor London

ATT RESA TILL LONDON – Resorna till London görs på egen hand och går över helgen med tre dagar på plats. Direktflyg, ett bra hotell, frukost och skatter ingår alltid i våra paketresor. I London ligger våra tre hotell i samma område, vi tycker själva mycket om Kensington och att det är bästa utgångsläget för en helg i London. Om ni vill så hjälper vi er att boka utflykter som bl.a. Madame Tussauds och lunchkryssning på floden Themsen.

OM LONDON – En myllrande cosmopol endast två timmar från Sverige som passar utmärkt för weekendresor året runt. Staden riktigt bubblar och fyller dig med oförglömliga intryck, London bjuder alltid på fantastiska upplevelser! Hoppa in i en svart cab eller kliv underground till världens äldsta tunnelbana, se en musikal, gå på Madame Tussauds eller gå på stand-up! Varje gång vi själva åker hit så tänker vi – ”hit vill vi ju åka minst en gång om året!”

BOKNING – Är ni ett större sällskap som vill iväg så besök gärna vår sida för grupp & konferens i London. I vår reseguide London kan du läsa mer om stadens sevärdheter.

BRA ATT VETA

Flyg & avstånd

Direktflyg går från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Västerås, Köpenhamn Kastrup och Göteborg Landvetter.

Flygtiden är ca 2,5 timmar.

Transfer från Heathrow flygplats till centrala London rekommenderar vi Heathrow Express som tar ca 15 minuter.

Från Gatwick flygplats som Norwegian flyger till rekommenderar vi Gatwick Express som tar ca 30 minuter in till centrala London.

Från Stansted flygplats som Ryanair flyger till rekommenderar vi Stansted Express som tar ca 50 minuter in till centrala London.

AKTIVITETER OCH UTFLYKTER

Transfer till hotellet

Privat transfer, chaufför väntar i ankomsthallen med ert namn på skylt.

Musikal & stand-up

Att gå på musikal eller stand-up i London är klassiskt och nästintill ett måste.

Hop on Hop off sightseeing

Sightseeing med buss. Fyra rutter under en dag, hoppa på och av var du vill.

Musikal & stand-up

Lunchkryssning på Themsen. En trerätters lunch avnjuts under ca 2 timmar med båt.

Madame Tussauds

Besök det berömda vaxkabinettet!

Afternoon tea

Vi hjälper er att boka en trevlig afternoon tea, en riktig klassiker vid ett besök i London! Här ingår scones, bakverk & olika sorters te.