Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor London

KONFERENS I LONDON – Att spendera ett par dagar i London för konferens är en häftig och upplevelserik resa. Hotellen som vi använder för våra konferensgrupper i London ligger i Kensington, kring Paddington och Marble Arch. Vi har många bra restauranger för både de mindre och större sällskapen och vi har ett stort utbud av aktiviteter som går att göra både med och utan guide. Vi på Europaweekend har alla varit i London och testat många olika aktiviteter här, allt från att gå på privat rundtur inne på Royal Albert Hall till att åka rib-båt på Themsen och testat stand-up-scenerna i Soho, vi har ett stort utbud av saker att göra och hjälper er att boka in och allt runtomkring. London passar utmärkt för grupp & konferens i alla storlekar. Flygtiden till London är bara två och en halv timme och transfer från flygplatsen in till centrala London tar cirka 30 minuter till en dryg timme beroende på flygplats i London.

Paketpris fr.

6395:-

I priset ingår:

 • Direktflyg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till London går från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Västerås, Göteborg Landvetter, Köpenhamn Kastrup och Skellefteå.

  Flygtiden till London är cirka två och en halv timme.

  Transfer från Heathrow till centrala London tar det cirka 30 minuter. Från Gatwick och Stansted till centrala London är det cirka 1 timmes transfer.

  Hotell & konferens

  Hotellen i London passar grupper i olika storlekar och finns i olika prisklasser. Många av de som vi bokar ligger i trevliga Kensington och Chelsea, med promenadavstånd till Londons stora utbud av sevärdheter och restauranger. För de grupper som reser med lite högre budget rekommenderar vi boende i trendiga Soho som med sina kullerstensgator, boutiquer och mysiga caféer. Från Soho har ni sedan gångavstånd till Covent Gardens pulserande uteliv.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för London längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, London är staden för både gourmetfantaster och snabbmatsälskare. Här finns mat från världens alla kök; från prisade restauranger med stjärnkockar till mysiga pubar och ’fish and chips’. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Sightseeing - klassisk

  Klassisk sightseeing i London tillsammans med privat guide. Exempel på sevärdheter som besöks är Buckingham Palace, Big Ben, London Eye och Tower Bridge. Vill ni ha guidning med inriktning på ett specialintresse (det som ni arbetar med eller annat som ni är intresserade av) så ber vi guiden att sätta ihop ett förslag på en specialinriktad rundtur anpassad till just er grupp.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Spökvandring i London

  Låt kvällen börja med en nervkittlande och annorlunda promenad som visar en annan sida av Londons gator och gränder. Londons rika historia har färgats av de många människor, både kända och okända som levt sina liv här. Våra guider tar oss på en tidsresa tillbaka till ett kusligare London. Turen kan med fördel avslutas med en gemensam middag.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Powerboat på Themsen

  I början av båtturen åker ni förbi några av Londons ikoniska sevärdheter som London Eye och huvudstadens största broar som Millennium Bridge samt Tower Bridge. När ni åker vidare mot Canary Wharf, gäller det att hålla i sig hårt, för det är här som hastigheten börjar öka!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Afternoon tea

  Vad är inte mer brittiskt än att gå på afternoon-tea? Ni äter scones, bakverk och dricker te och kanske ett glas bubbel. Varför inte boka in en gemensam afternoon-tea för hela gruppen istället för en traditionell lunch eller middag?

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Matlagningskurs Jamie Oliver

  En matlagningsklass är en perfekt och rolig aktivitet att göra tillsammans. Jamie Oliver erbjuder en mängd olika klasser: allt ifrån sushi, vietnamesiskt eller mexikanskt ’street food’, till att laga den perfekta steken eller risotton. När ert mästerverk är klart sitter ni ned tillsammans och kan avnjuta det ni själva lagat.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Fotboll

  En fotbollsmatch är klassiskt att gå på i London. Vi kan ordna biljetter till alla matcher i London, Chelsea, Arsenal, Fulham, Westham.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.