Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferens till Gotland

GRUPP & KONFERENS GOTLAND – För många ett favoritresmål och vi kan lätt förstå varför! Gotland bjuder på storslagna naturupplevelser med öppna landskap som för tankarna till Afrikas savanner, Hoburgsgubben som ständigt blickar ut över Östersjön, vackra sandstränder och klapperstenstränder. Vi rekommenderar varmt att förlägga sin konferens i Visby, den vackra världsarvsstaden med sin oslagbara charm och sina medeltida gränder. Häng med kollegorna på en beach club, njut av gastronomiska upplevelser i världsklass och varför inte avsluta eventet på Gotland med en galamiddag i Sankt Nicolai ruin? Att ha konferens på Gotland är dessutom smidigt, båtresan från fastlandet till Gotland tar cirka tre timmar och möjlighet finns att konferera på båten.

Paketpris fr.

3495:-

I priset ingår:

 • Båt t/r från Nynäshamn/Oskarshamn
 • Boende på 4-stjärnigt hotell i Visby eller gård på landsbygden
 • Transfer t/r färjeterminalen på Gotland
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92


  BRA ATT VETA

  Transport & avstånd

  Båt/färja till Gotland avgår från Nynäshamn och Oskarshamn.

  Båten till Visby och Gotland tar ca tre och en halv timme.

  Transfer, vi hjälper er att chartra buss direkt från ert kontor till färjeterminalen och givetvis även med transfer väl framme på Gotland.

  Hotell & konferens

  Hotell och boende, i Visby finns flera bra konferenshotell och runtom på Gotland har vi flera fina herrgårdar och stugbyar som passar för grupper som vill ha ett ställe exklusivt för sig själva några dagar.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Gotland längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, i Visby finns många bra restauranger som passar för både större och mindre grupper. Över hela Gotland finns många fina restauranger som erbjuder gastronomiska upplevelser och natursköna miljöer, kontakta oss så berättar vi mer.  Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Gotländsk femkamp

  Kluriga och lättsamma tävlingar med gotländska förtecken som passar er som har leklynnet i behåll. Traditionella gotländska lekar som Bleistre och Varpa blandas med klurigheter som Den magiska kvadraten, Pinnen och Bulhusbygget. Flera av de gotländska lekarna har en lång historia bakom sig, vissa kan spåras ända tillbaka till vikingatiden. I vår femkamp har vi tagit tillvara det bästa av dessa traditioner och kombinerat med nya kluriga lagövningar.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Teambuilding i Visby

  Ta ert företag med på en tidsresa tillbaka till medeltiden, då Visby var en framstående Hansastad och det pratades tyska på Visbys gator och torg. Indelade i mindre lag letar ni er fram till olika platser i Visby där ni möts av kluriga utmaningar och uppgifter att lösa tillsammans. Lös chiffer, tyd inskriptionen på byggnader och utmanas i att bygga på vikingars vis. För att klara spelet krävs såväl styrka och list som lagarbete.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Galamiddag i Visby slottsruin

  Vi ordnar en middag utöver det vanliga i Sankt Nicolai ruin från 1200-talet. Idag är ruinen säkrad för väder och vind och här erbjuds modern teknik för ljus och ljud. Välj tema på kvällen från bord med vita dukar till en gotländsk grillafton med fackeltåg.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Grillmiddag eller konferens på stranden

  Strax utanför Visby hittar vi långa vida sandstränder. Här slår vi upp tält där vi kan konferera eller arrangera en middag. Vi har havet som närmaste granne och på grillen ligger lokala specialiteter som nyskördade närodlade primörer och lamm.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.