Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Warszawa

Grupp- och konferensresor Warszawa

GRUPP & KONFERENS WARSZAWA – Riktigt kul destination för konferensresor, detta är en av våra topp fem mest bokade destinationer! Prisvärd destination och fullt av spännande ställen att besöka och kul utflykter och aktiviteter. Warszawa är livligt och pulserande och det är en stor blandning av kultur, skyskrapor, riktigt bra restauranger och historiska byggnader. Det är en modern huvudstad med häftig arkitektur, shoppingen i Warszawa är både bra och plånboksvänlig och staden bjuder i stort på mycket lyx för en liten peng. Flygtiden till Warszawa är cirka en och en halv timme och transfer från flygplatsen in till centrala Warszawa tar cirka 45 minuter.

Paketpris fr.

3795:-

I priset ingår:

  • Direktflyg eller tåg t/r
  • Boende på 4-stjärnigt hotell
  • Konferensrum/mötesrum
  • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
  • Frukost alla dagar
  • Skräddarsydd digital anmälningssida
  • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

OFFERTFÖRFRÅGAN

Offert inom 24 timmar

Ring oss på 08-21 00 92


BRA ATT VETA

Transport & avstånd

Direktflyg till Warszawa avgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter, Malmö Airport och Köpenhamn Kastrup.

Flygtiden till Warszawa är cirka en och en halv timme.

Transfer från flygplatsen Frederic Chopin tar cirka 20 minuter in till centrala Warszawa och från flygplatsen Modlin cirka 45 minuter.

Hotell & konferens

Hotellen i Warszawa är generellt väldigt bra och här finns många bra 4- och 5-stjärniga hotell.

Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

Utflykter & restauranger

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Warszawa längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

Restauranger, välj mellan det moderna köket och rustika traditionella polska rätter. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

Bokningsförloppet

Vad händer efter förfrågan
Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

Förfrågan
Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

AKTIVITETER & UTFLYKTER

Sightseeing - special!

Kul och annorlunda sightseeing som görs med minibussar/vans från 80-talet och underbara guider. Halva turen ägnas åt traditionell sightseeing och andra halvan även då sightseeing men kombinerat med stopp på ett par ställen för att prova på lokalt bryggd öl på ett par ställen utvalda just för er.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Sightseeing - klassisk

Med buss, chaufför och privat guide/guider, passar bra för de större grupperna! Ni ser får se gamla stan, judiska kvarteren, slottet och en hel del annat som är intressant att se.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

The Warsaw food tour

Spendera ett par timmar med en lokal foodjunkie! Denna tur är perfekt för den matintresserade som vill lära sig mer om Polens matkultur, ni får lära er den spännande historian bakom Polens matkultur och provsmaka polska delikatesser.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Fly spot - en flygande upplevelse!

Kul och spännande upplevelse där du får känna på hur det är att flyga! Du flyger på en luftstråle i en kammare av glas som simulerar fartvinden precis som under ett fallskärmshopp i fritt fall. Kul och adrenalinhöjande!

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Laga polska piroger

Här blir ni stjärnor på att tillverka polska piroger! Tillsammans med en kock får ni lära er konsten att laga piroger. Kul aktivitet att göra tillsammans med kollegor eller vänner.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.