Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Slottskonferens Frankrike

Grupp- och konferensresor Slottskonferens i Frankrike

SLOTTSKONFERENS FRANKRIKE – Bo på slott på franska landsbygden! En slottsweekend är ett perfekt alternativ för grupper, företag och andra större sällskap. Detta passar bra för både mindre och större grupper, vi har flera slott som vi arbetar med och dom kan ta emot allt från 15-20 personer upp till 240 personer som det största slottet kan ta emot. Här njuter ni av det franska köket, utflykter till vingårdar och promenader i de vackra omgivningarna. Exempel på aktiviteter och utflykter som vi brukar boka till våra grupper är lerduveskytte, rally i skogarna och bumperball. Möjlighet finns även att kombinera vistelsen med en utflykt till Paris eller Champagne. På slotten finns bl.a. konferensrum, restaurang och bar. Flygtiden till Paris är cirka två timmar från Skandinavien och transfer från flygplatsen till slotten tar mellan 30 minuter och en och en halv timme beroende på var dom ligger.

Paketpris fr.

11995:-

I priset ingår:

 • Direktflyg t/r
 • Boende på slottet
 • Fullt utrustade konferensrum
 • Fikapauser med smoothies, kaffe/te och franska bakverk
 • 3-rätters middagar inkl drycker alla dagar
 • Lunchbuffé inkl drycker alla dagar
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Transfer t/r från flygplatsen
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Paris avgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Paris är cirka två och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 40 minuter.

  Konferens- & möteslokaler

  Konferens- & mötesrum, slotten har fullt utrustade konferens- & möteslokaler, det finns också bra utrymmen runt om på slottet för mindre grupparbeten, små soffhörnor, utomhusterrasser m.m. Meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera. På slottet så ingår alla aktiviteter som finns att tillgå på plats, teambuilding, cyklar, tennis, pilbåge och mycket mer. Utöver allt som finns på slottet så kan vi också hjälpa er att arrangera en aktivitet utanför slottet, se några förslag på det längre ner på denna sida.

  Måltider, på slottet är allting inkluderat. Slottet har sin egen kock och maten tillagas av lokala råvaror. En stor frukostbuffé, lunch, 3-rätters middag, fika på förmiddag och eftermiddag samt alla drycker ingår.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Race med drakbåtar

  Utmana kollegor och vänner i ett race med drakbåtar runt vallgravarna vid det kända slottet Chantilly.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Bouleturnering

  Boule, eller ”pétanque” som det heter på franska är inte bara Frankrikes nationalsport utan även en perfekt teambuilding-aktivitet där gruppen tävlar mot varandra samtidigt som det finns tid och utrymme för att sitta ner, mingla och njuta av ett glas rosé.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Matlagning på slottet

  Kul aktivitet där man får lära sig att laga mat på äkta franskt vis tillsammans med en kock. Vi får bland annat lära oss hur man gör den kända crème chantilly som kommer från regionen. En mycket uppskattad aktivitet.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Cykling, lerduveskytte och golf

  På slottet finns cyklar att hyra och en park där man kan ordna lerduveskytte. I närheten av slottet finns även en av Europas finaste golfbanor där vi hjälper er boka tid för spel.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Eftermiddag i Paris & hemlig vingård

  Det är inte många som känner till det men det finns faktiskt en liten vingård inne i Paris! Här får vi en exklusiv guidad rundtur på knackig engelska och därefter får man smaka på detta Paris-vin. Efter följer en trevlig middag uppe på kullen i Montmartre, precis vid Sacré-Coeur. Vi äter på ett klassiskt franskt brasserie med uteservering där det är livlig och glad stämning, precis som det är när det är som bäst i Paris!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Dagsutflykt till Champagne

  Frankrikes mest kända vindistrikt ligger ca 15 mil öster om Paris och är ett perfekta mål för en dagsutflykt. Lyx, glamour och fest i all ära men just Champagneregionen består faktiskt snarare av ett vackert landskap med böljande kullar och små pittoreska byar fulla av champagnegårdar. Heldagstur med besök, guidning och provsmakning på Champagnegård och Champagnehus. Själva skördetiden startar tidig höst men denna aktivitet är minst lika trevlig att göra under vår och sommar.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.