Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Weekendresor & paketresor Palma

ATT RESA TILL PALMA – Resorna till Palma görs på egen hand och går över helgen med tre dagar på plats. Om ni vill så hjälper vi er att boka exempelvis guidade turer eller utflykter till bland annat bergsbyn Valldemossa. Direktflyg, ett bra hotell, frukost och skatter ingår alltid i våra paketresor.

OM PALMA – Palma de Mallorca är en vacker och historisk stad med slingriga gator och små undangömda torg. En av stadens landmärken är den magnifika, gotiska katedralen som finns att beskåda i den gamla stadsdelen. Palma har också en imponerande marina där du kan strosa längs strandpromenaden och njuta av underbara solnedgångar. Underbar weekendresa!

BOKNING – Är ni ett större sällskap som vill iväg så besök gärna vår sida för grupp & konferens.

BRA ATT VETA

Flyg & avstånd

Direktflyg går från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Köpenhamn Kastrup och Göteborg Landvetter.

Flygtiden är ca 4 timmar.

Transfer från flygplatsen tar ca 15 minuter till centrala Palma och du kan åka buss eller taxi.

AKTIVITETER OCH UTFLYKTER

Transfer till hotellet

Privat transfer, chaufför väntar i ankomsthallen med ert namn på skylt.

Drak- & Hamsgrottorna

Besök de storslagna grottsystemen som är kända för sina kalkstensformationer. Dessa grottor sträcker sig 2 400 meter in i berget. Här framförs varje år konserter med klassisk musik. Utflykten inkluderar även ett stopp på Mallorcas pärlfabrik. Heldagsutflykt.

Valldemossa & La Granja

Ta en tur till den mysiga bergsbyn Valldemossa. Här besöker ni exempelvis ett munkkloster och La Granja, ett stort gods med bl.a. ett etnografiskt museum. Heldagsutflykt.