Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Madrid

GRUPP & KONFERENS MADRID – Underbar spansk pärla som bjuder på härligt folkliv, gastronomiska upplevelser och en massa kul aktiviteter! Madrid är en riktig pärla! Har ni varit i Barcelona och fortfarande känner att ni vill åka till Spanien så är Madrid ett utmärkt val som destination för en konferensresa. Madrid är staden för människor som gillar vin, tapas, konst och nattliv. Här finns mycket att göra för grupper i alla storlekar. Här kan ni roa er med turer till vingårdar, middagar på Flamencorestauranger, barhoppning mellan härliga tapasbarer och matlagningskurser där ni får lära er göra äkta tapas och sangria. Flygtiden till Madrid är cirka fyra timmar och transfer från flygplatsen in till centrala Madrid tar cirka 35 minuter.

Paketpris fr.

5495:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Madrid avgår från Stockholm Arlanda och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Madrid är cirka fyra timmar.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 35 minuter in till centrala Madrid.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Madrid passar grupper i olika storlekar och finns i olika prisklasser. De ligger i närheten av stadskärnan vid Gran Via, Puerta del Sol eller Plaza Mayor med promenadavstånd till Madrids stora utbud av sevärdheter och restauranger.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Madrid längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, i Madrid står maten i centrum och här varvar ni härliga tapasställen med det internationella kökets läckerheter! Vi tipsar om de bästa ställena, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Sightseeing på cykel

  Upplev Madrid från cykelryggen! Att cykla genom staden är ett annorlunda och trevligt sätt på vilket man kan uppleva Madrids sevärdheter. Tillsammans med egen privat guide blir ni guidade genom staden och får uppleva bland annat Puerta del Sol, Retiroparken, Palacio Real, Plaza Mayor och Teatro Real.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Sightseeing med buss och guide

  Sightseeing med buss & svensktalande guide. Ni får en överblick av såväl det moderna som det historiska Madrid. Sevärdheter som tex Järnvägsstationen Atocha, Real Madrids hemmaarena Santiago Bernabéu, slottet Palacio Real, Museo Reina Sofia, Prado, tjurfäktningsarenan Arenas, Gran Vía, Plaza España och Puerta del Sol är bara några av de platser som ni får se under turen. Ca 4h.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Halvdagsutflykt till vingård

  Utflykt till vingården Bodega Qubel. Makarna Estrella Orti och Carlos Gosálbez startade sin ekologiska vingård om fyra hektar i Pozuelo del Rey utanför Madrid. I samarbete med oenologen Alvin Miranda skapade de ett vin som redan två år efter sin första premiär lyckats med konststycket att bli det mest prisbelönade vinet från DO Vinos de Madrid. Buss & guide, ca 4h.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Matlagningskurs och middag

  För de som har en gastronomisk själ och intresse för mat! Lär dig att laga mat med dina kollegor och vänner i Madrid och avnjut därefter av er egen kreation/måltid. Man är med och lagar traditionella spanska smårätter. Man kan på förhand vara med kocken på marknaden för att välja ut råvarorna om man vill.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Flamencoshow och middag

  Flamencorestaurangen ligger i den delen av Madrid som sedan 150 år har varit känd för Flamenco. Många viktiga flamencofamiljer har bott i det här området och 1985 öppnades den här restaurangen och har sedan dess fungerat som mötespunkt för flamencoentusiaster. Restaurangen har en stor sal med pelare i gjutjärn och väggar fyllda med material och foton av de konstnärer som genom åren vistats här. Här låter det avsmakas traditionella spanska rätter under tiden det dansas Flamenco.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.