Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Spa- och konferensresor Sopot

GRUPP & KONFERENS SOPOT – Sopot är en av Polens fina gamla kurorter och är känd för sina långa sandstränder och sitt på sommarhalvåret intensiva nöjesliv. Orten Sopot är Polens sommarhuvudstad och kallas även för Polens Ibiza! Otroligt vacker och härlig liten stad och bor gör man på vårt 4-stjärniga SPA-hotell som är byggt och inrett i härligt ljus skandinavisk stil. Från SPA-hotellet promenerar man in till Sopot på cirka 10 minuter och då på strandpromenaden som löper utmed havet. Sopots storlek passar utmärkt för grupper som enkelt vill kunna hålla ihop. Till Sopot och Gdansk går det både att flyga och åka båt. Det tar en knapp timme att flyga till Gdansk och från flygplatsen tar det ca 25 minuter.

Paketpris fr.

5495:-

I priset ingår:

 • Båt eller direktflyg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum
 • Transfer t/r från flygplatsen eller färjeterminalen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport & avstånd

  Båt/färja till Gdansk avgår från Nynäshamn och tar cirka 18 timmar från Nynäshamn respektive 10 timmar från Karlskrona. Transfer från färjeterminalen in till centrala Gdansk eller Sopot tar cirka 25-30 minuter.

  Direktflyg till Gdansk avgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter, Växjö Airport, Malmö Airport och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Gdansk är cirka en timme.

  Transfer från flygplatsen tar ca 30 minuter in till centrala Sopot.

  Hotell & konferens

  Hotell, vårt fina SPA-hotell som vi bokar för grupper ligger precis vid havet och cirka 10 minuters promenad från Sopots centrum.

  Konferens- & mötesrum, på SPA-hotellet finns utrymme för konferensgrupper upp till 210 gäster. Meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Sopot längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, här finns många trevliga och eleganta restauranger att välja på både med internationella och polska influenser. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Halvdag i Gdansk

  Buss och chaufför till Gdansk för ett par timmar i Gdansk. Här kan ni antingen spendera tiden i Gdansk på egen hand eller så bokar vi in en klassisk sightseeing till er, detta med egen guide som visar er runt i staden.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Mattur

  Perfekt för den matintresserade som vill lära sig mer om Polens matkultur och framförallt provsmaka den. Lär er den spännande historian bakom och provsmaka polska delikatesser.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Cykelutflykt till Gdansk

  Cykelutflykt till vackra Gdansk. Stop på museum på vägen och på plats i Gdansk väntar sightseeing och bryggeri-tur.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Strandhäng med BBQ-middag

  Egen chill-out del på beach club och njut av en härlig eftermiddag på stranden med kollegorna; utmana dem i volleyboll, åk vattenskoter eller chilla i solstolen. På kvällen blir det mysig BBQ-middag på stranden med utsikt över de böljande sanddynerna.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Äventyrspark

  Passar alla spänningsälskare och adrenalinjunkies. Här finns fantastisk underhållning tillsammans att utöva med ledare och säkerhetsutrustning.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Gatan Monto Cassino

  Monte Cassino är Sopots största gata (som i övrigt är rätt liten!) där restauranger, caféer och barer ligger tätt. Hit promenerar ni på ca 10 minuter.

  Sopots Pir

  Piren är Europas längsta träpir, 512 m lång med härlig utsikt och mysiga caféer och restauranger. Härifrån kan du också åka båt till halvön Hel och till staden Gdynia.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.