Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Marbella

GRUPP & KONFERENS MARBELLA – En konferens- & företagsresa till Marbella bör innehålla ett strålande fint hotell, lagom mycket konferens, middagar på härliga restauranger, en eller ett par aktiviteter och så förstås ett par timmar i gamla stan i Marbella. Det berömda Plaza de los Naranjos bjuder på lokala uteserveringar, tapasbarer, caféer och apelsinträd. För aktiviteter och teambuilding i området har vi en uppsjö av kul och bra alternativ!H istoriska och kulturella platser i området är t.ex. Ronda, Granada, Sevilla, Gibraltar och givetvis Malaga! Flygtiden till Malaga är cirka fyra och en halv timme och transfer från flygplatsen till Marbella tar cirka 40 minuter.

Paketpris fr.

6995:-

I priset ingår:

 • Direktflyg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Transfer t/r från flygplatsen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg går till Malaga från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Malaga är cirka fyra och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 40 minuter till Marbella.

  Hotell & konferens

  Hotellen i och runt Marbella passar lika bra för de mindre såväl som till de större grupperna. Se bilder högst upp på sidan för ett par av hotellen som vi använder oss av.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Marbella längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger i och runt Marbella finns det gott om. Allt från enklare fiskrestauranger till fina lyxkrogar. Vi tipsar om härliga ställen som ni absolut inte får missa, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Utflykt till Gibraltar – The original tour

  Den brittiska kolonin Gibraltar är en klipphalvö belägen vid Gibraltar sund. Vi besöker udden Europa Point där vi en molnfri dag kan se den nordafrikanska kusten och droppgruvan St. Michels Cave som under andra världskriget agerade tillfälligt sjukhus. Vi kan även se Gibraltars kanske starkaste symbol, de berömda aporna som huserar vid Upper Rock Ape’s Den.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Ronda – halvdagutflykt

  Ronda är en av Spaniens äldsta städer och ligger cirka tio mil från Malaga. Staden ligger på 750 meters höjd med ett spektakulärt läge på en massiv klippformation. Detta var en av de sista moriska fästningarna i Europa och staden erövrades av kristna år 1485. Staden delas av en 100 meter djup ravin och sammanbinds av en imponerande bro. Här föddes tjurfäktningen och staden har Spaniens äldsta tjurfäktningsarena.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Besök på vingård

  Ni besöker en vingård i området där ni får en guidad tur på gården, får lära er om tillverkningen samt provsmaka gårdens olika viner.  Ni kan även passa på att njuta av det lokala köket och äta lunch på vingården. Vill ni även besöka Ronda så ligger vingården bra till för ett par timmars stop där.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  El Caminito del Rey

  El Caminito del Rey ligger i nationalparken Los Gaitanes och är en av de mest spektakulära platserna i södra Spanien. Fram till 2015 ansågs denna vandringsled vara en av de farligaste i världen. Idag är den helt säkert att vandra men är ändå en riktigt spännande utmaning!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Besök olivoljegård

  Besök på en superhärlig stor olivoljegård! Här får ni en guidad rundtur, höra om deras ekologiska odlingar samt provsmaka olika olivoljor. Här kan vi också arrangera en paella-lunch ute på terrassen. Gården ligger bra till för att kombinera med ett stop i Ronda.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Vandra La Concha

  Tillsammans med guide vandrar ni upp till toppen på La Concha som är det stora berget som ses bakom Marbella. En ordentlig vandring som tar cirka sex timmar totalt. Passar för mindre grupper som gillar en hög aktivitetsnivå.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Granada & Alhambra

  Tillsammans med guide besöker ni fantastiskt fina Granada och världsarvslistade Alhambra som är magiskt vackert. Heldagstur.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Guadalmina River Canoying

  En av de roligaste och mest adrenalinframkallade aktiviteterna på solkusten. Tillsammans med guider tar ni er till orten Benahavis där turen utgår ifrån. Med bergen i bakgrunden följer vi floden Guadalmina och klättrar, hoppar och simmar oss igenom turen. Passar grupper som gillar en aktiv teambuilding.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.