Referenser

Referenser

Här kan du läsa om våra kunders upplevelser från några av de resor som vi genomfört under de senaste åren. Referenserna är ett urval av olika slags resor från kunder inom olika branscher.

island-gruppresa-europaweekend

 

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

reco-rekommenderat-foretag-europaweekend

Kammarkollegiet

Företagskunder

Blandade referenser

Event/restaurangföretag till Köpenhamn:
Hej Mia!
Köpenhamn var magiskt. Alla var jätte nöjda med resan, hotellet och transfern. Mycket bra uppstyrt, TACK snälla för alla hjälp. Du har vart sjukt snabb och förstående för alla ”missar” och ändringar. Vad hade jag gjort utan dig? Hotellet var otroligt omtyckt, charmigt och bra location. Transfern absolut inga problem, verkligen prisvärt att få en hel buss för det priset. Flyget funkade precis som det skulle och alla var nöjda. 🙂
Vänligen,
Malin

Konsultföretag till Warszawa:
Hej Ylva!
Sammanfattningsvis var Warsawa en otroligt häftig stad. Alla de aktiviteter som ni rekommenderade var mycket bra. Bäst gillade jag mat-guidningen. Fantastisk guide och spännande matupplevelser. Även behind the scenes-touren var uppskatttad med en väldigt bra guide. Även hotellet var mycket bra. Vi åt även på meze-stället som du rekommenderade vilket vi tyckte mycket om. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med din service. Vi hade aldrig kunnat arrangera lika bra aktiviteter på egen hand i denna främmande stad. Stort tack, Ylva. Nästa konferens får du följa med och guida oss på plats!
Med vänliga hälsningar
Hans

Advokatfirma till Island:
Hej Marie och tack!
Vi har haft en riktigt spännande och mycket trevlig resa! Chauffören Gunnar tog väl hand om oss från ankomst till hemresa och var en riktigt härlig och engagerad guide som satt inne med många kunskaper om sitt Island. Blå lagunen överträffade våra förväntningar och utflykten till Gyllene Cirkeln var även den mycket spännande och intressant, vi är verkligen glada att vi hann klämma in den i vårt tajta schema! Den guidade rundturen var även den väldigt givande och kul att få gå på (även om vi nästan höll på att blåsa bort). Alla smakade t.o.m. på den fermenterade hajen och torkad fisk (något jag känner att jag kan leva utan…). Hotellet vi bodde på var toppen och låg väldigt bra till med gångavstånd till alla de restauranger vi var inbokade på. De middagar vi åt var av toppklass och restaurangerna levererade verkligen! Allt var otroligt gott och vällagat och samtliga i sällskapet överåt nog lite misstänker jag, men man får ju passa på när tillfälle ges! Stort tack för din hjälp och ditt engagemang för att få ihop en så trevlig konferensresa åt oss!
Hälsningar
Camilla

IT-företag till Madrid:
Hej Mia,
Hoppas att du har haft en bra helg. Vi sitter på bussen hem från Arlanda efter en grym konferens. Jag träffade den guide som hette Angelica vilken härlig tjej!! Tusen tack för din hjälp att boka allt!
Hälsningar
Katarina

Byggkonsultföretag till Krakow:
Hej Isabella, resan var kanon! Hotellet utmärkt, bra läge till allt i Krakow, en otroligt trevlig stad med Intressant arkitektur och historia, rent och snyggt, stort utbud av restauranger med god mat och dryck till en tredjedel av priset i Sverige. Saltgruvan var verkligen en upplevelse. Kanonväder. Det smakar mera, så det blir nog fler turer till Krakow.
Tack för en bra ordnad resa!
Björn med personal.

Säkerhetsföretag till Warszawa:
Hej Marie,
Allt gick perfekt! Alla blev väldigt positivt överraskade över Warszawa. Hotellet och restaurangerna var toppklass. Alla transfer och guidning var i tid och fungerade utmärkt! Jätte tack för ditt jobb, lovar att återkomma när vi åker igen.
Med vänlig hälsning / Best regards
Hampus B

Vårdföretag till Kroatien:
Hej Mia.
Ett stort tack för ett fantastiskt bra arrangemang. Det är en mycket glad och nöjd grupp som har kommit hem. Allt har fungerat utmärkt. Guiderna har varit otroligt bra, smidiga, vänliga, tillmötesgående och serviceinriktade. Transfer till och från flygplatsen fungerade jättebra. Hotellet var suveränt. Hela Opatija var en mycket positiv överraskning. Tack för att du kom med detta fina förslag, för min del hade jag inte ens tänkt tanken  att åka till Kroatien. Vi är jättenöjda med resan. Det är ett mycket inspirerat gäng som nu har kommit hem, och redan nu smider planer för nästa års resa. Jag har som verksamhetschef varit på 10 utlandskonferenser med olika vårdcentraler, olika arrangemang etc. Detta är det absolut bästa, smidigaste! Appen var också helt suverän. Allt har fungerat över förväntan. Det har redan nu börjat planeras för 2016 års utlandskonferens. Vi kommer att anlita er igen. Så varsågod Mia, börja planera för oss!
Med vänlig hälsning
Mariana Ramselius
Verksamhetschef

Redovisningsföretag till Berlin:
Hej Jeanette!
Berlin var underbart. Vi är otroligt nöjda med hela resan och med all din hjälp. Dessvärre fick vi inte möjlighet att testa den något mer obskyra klubben du nämnde då vi tydligen var lite för överklädda för att bli insläppta. Skjorta och blåa jeans gick inte alls hem hos den heltatuerade mannen i dörren. Vädret var kanon hela tiden liksom samtliga aktiviteter som anordnades. Guiderna var mycket trevliga, tillmötesgående och kunde svara på frågor på ett mycket bra sätt. Extremt trevliga resa vi hade och samtliga medarbetare är supernöjda med hela vistelsen. Tack för ett mycket gott samarbete och vi ser fram emot att ta kontakt med er vid nästa res-tillfälle!

IT-företag till Champagne:
Hej! Stort tack för all hjälp! Anslutningen i fredags gick bra. Linda hjälpte oss med att beställa tårta till vår konferens, snällt av henne. Det har varit en rolig resa för oss alla. Utflykten var inspirerande och jag tror att alla handlade fler flaskor än de trodde att de skulle köpa! Reims är en lagom stor stad så vi kunde springa på varandra under kvällarna. En resa för alla att minnas.
Vänlig hälsning
Tina, Christer och Johan

Teknikonsulter till Nantes, Frankrike:
Att ha med en projektledare på resan var jättebra, både för tolkning och guidning. Linda hjälpte oss med biljetterna på tåget, checka in på båda hotellen och följde med på alla studiebesök. Dessutom följde hon med på fredagskvällen och guidade alla 59 personer i gruppen till en pub i centrala Nantes. Det kändes som att hon kunde mycket om staden och hon upplevdes som mycket hjälpsam och mån om att alla skulle bli nöjda!
Stort tack för all hjälp!

EXPOförbundet till världsutställningen i Milan:
Tillsammans med Sveriges EXPOförbund arrangerade vi en resa till världsutställningen i Milano 2015. Beställare av resan var EXPOförbundet och med på resan fanns åtta olika företag inom mässbranschen i Sverige representerade. Med från resan fanns också Jeanette Sandberg från oss på Europaweekend. Resan vart jättelyckad och vi njöt av ett strålande majväder, fint hotell, härliga middagar och så ett par dagar på mässan.

Privatkunder till Rom:
Hej Marie!
Resan var kanon och allt funkade perfekt! Vi är riktigt nöjda mer er som resebyrå och återkommer med största sannolikhet när det blir dags igen! Hotellet kan vi varmt rekommendera! Bra läge, bra service och fantastisk takterrass för frukost och kanske en drink innan middagen. När det var som mest folk  på gatorna var det helt lugnt där uppe. Tusen tack för bra service!

Med vänliga hälsningar
Micke

Scenkonstinstitution till Alicante:
Hej Isabella!
Tack för ditt mail, vi har haft det toppen bra! Vilken underbar stad! Cykelturen var helt fantastiskt bra, alla var verkligen super nöjda! Jättebra guide, bra cyklar och en väldigt fin tur – kunde inte varit bättre! Dessutom ca 25 grader och strålande sol som en bonus..;-) Tusen tack för all din hjälp, ska rekommendera detta vidare.
Bästa hälsningar
Cathrine

Skola med gymnasieklass till Krakow:
Hej Marie,
Alla är hemma och otroligt nöjda över en väldigt bra resa. Inte en enda gång strulade det, allt var välordnat och fixat i förtid så att resan gick så enkelt som möjligt. Hotellet var fräscht och alla trivdes bra där, staden i sig var också över förväntningarna. Utflykten till Auschwitz var väldigt lärorik och varenda en var uppslukad och lyssnade noggrant. Det var väldigt jobbigt och påfrestande men häftigt och något vi alla var glad att vi hade gjort och sett. Tack för all hjälp, resan blev väldigt bra i sin helhet och vi är glada att vi fick resa med er.
Med vänlig hälsning,
Emelie

Privatpersoner familjeresa Skottland Runt:
Hej! Här kommer rapport från bilresa i Skottland 7-12 juli som du ordnat. Vilken fantastisk resa! Den var så otroligt välplanerad och helt enligt önskemål. Ingenting var vi missnöjda med. Allt fungerade. De B&B som vi bodde på var nästan som att bo på hotell. Visserligen var de varierande standard men alla hade eget badrum och toa. Vi värderar boendet på Torrans, Oban högst mycket tack vare det synnerligen trevliga värdparet och frukosten som var så trevligt serverad.

Bilen var mycket bra (alldeles ny Skoda Oktavia). Vi körde i stort sett efter din resrutt. Vädret var inte så bra men det var vi beredda på. Vi stannade och beundrade alla vackra vyer och åt på flera mysiga och bra matställen. Min man och jag uppskattade att komma till S:t Andrews golfklubb eftersom vi är f.d. golfare. Att besöka ett whiskydestilleri med whiskyprovning var inte heller fel men bäst var landsbygden med alla vackra vyer.

Vi kommer absolut att rekommendera Europaweekend och kommer nog att återkomma ev. vill vi bila i Toscana nästa sommar.

Än en gång tack för bokning av en lyckad resa.
Vänliga hälsningar
Familjerna Löfgren/Birgitta

Privatkunder Skottland Runt:
Hej Isabella! Nu har vi hunnit landa här i Sverige och landat i vad vi har varit med om. Tack för en av våra bästa semestrar någonsin. Trippen och idéerna ni lagt till oss passade oss perfekt. Har varit en aktiv semester, sett massor och gjort massor. Har redan vidarebefordrat din information till mig ang resan till flera av mina vänner och familj då det är många som önskar göra denna resa som vi gjort. Denna resa rekommenderas till alla som har samma intressen som min make och jag. Golf, whiskey, äventyr, aktiv semester, fantastisk natur och galet fina människor. Tack snälla du för en helt galet bra semester. Hade ingen aning om att jag nu när jag kommit hem ,kommit på att jag ÄLSKAR skottarna.. fantastiskt trevliga och avslappade människor. Min man som då fick denna resa som 50 års present hade en önskan till innan vi åkte och han önskade få spela en golfrunda när vi väl var där. Vi hittade då en helt fantastisk golfbana när vi var på väg upp mot Inverness… Golfbanan hette ” Dragon tooth ”. Golfbanan ligger omgiven av höga berg med snö samt sjön i bakgrunden ,otroligt gullig grönskande bana med gamla stenbroar ..kan verkligen rekomenderas. Tack åter igen Isabella för denna resa. Jag kommer definitivt kolla er hemsida igen när det är dags att åka på en kul och spännande resa.

Ha det gott och tack åter igen/MVH Kia!

Privatkunder till Rom:
Hej Isabella!
Resan var helt suverän till Rom, allt fungerade bra, flyg, taxin och hotellet, ett minne för livet. Fick se det jag/vi ville, som Vatikanstaten, St Peterskyrkan, katakomberna, Colosseum, spanska trappan, Fontana di Trevi och mer där till. Har aldrig gått så mycket, hade sådan träningsvärk att jag inte kunde gå i trappor. Kommer säkert att resa och boka mer av er/dig. Åkte även i våras från er och beställde av dig till Krakow!
Mvh Mimmi Marie-Louise Karlsson
Vänliga hälsningar
Lisen

Julbordsresa för företag inom bygg till Riga:
Hej Marie!
Vi hade en underbar resa och är supernöjda med allting! Bra service överallt, fin stad, fint hotell, bra uteställen och restauranger. Vi är även jättenöjda med din hjälp och bemötande, bra jobbat!
Med vänlig hälsning
Peter Nilsson

Finansbolag till Champagne:
Hej!
Resan har verkligen vart jättelyckad och uppskattad på alla sätt! Jag har inget alls klaga på. Hyrbilarna fungerade jättebra! Inga problem alls vid hämtning eller återlämning. Parkering vid hotellet fungerade väldigt smidigt. Aktiviteterna var fantastiska, speciellt den familjeägda gården! Rekommenderas verkligen! Hotellet var bra, bra placering i staden, fint konferensrum och fin service. Vi åt en gemensam middag på en restaurang du hade med som förslag och den var super! God mat och fin service! Lunchrestaurangen i Eperney var också jättebra! Även vädret visade sig från sin bästa sida! Så tusen tack för en jättefin resa!
Vänliga hälsningar
Lisen

Förskola till Riga:
Hej Mia!
Vi har haft en jätte fin resa, trots att flyget blev inställt och vi fick åka en timma senare från Bromma! Allt funkade bra med transfer och hotellet var toppenfint. Bara en av oss tio hade varit i Riga tidigare. Alla blev positivt överraskade och vill återvända dit fler gånger. Vi återkommer nog nästa år, så får ni sy i hop en ny resa, till någon annan destination som inte är för lång flygresa till. Du kanske redan nu har några förslag!
Mvh Marianne

Privatkunder till Krakow för julmarknad och spa:
Tack Isabella!!
Vi har haft en helt fantastisk resa. Hotellet var riktigt fint och gav väldigt god service i både reception och på deras spa-avdelning. Väldigt prisvärda behandlingar, då alla boende på hotellet hade 10% rabatt (på det redan billiga priset). Litet gångavstånd till ”stan”, men det var bra väder alla dagar, så det var bara skönt att promenera. Några kvällar tog vi taxi hem och det var ju otrolig billigt (om man jämför med Stockholm). Fin julmarknad och bra, billig shopping i butiker och köpcentrum. Vi bockade av i stort sett allt på er ”att göra-lista”.  Åt på den argentinska restaurangen ni rekommenderade där servicen, inredningen och maten var av högsta klass.  Tack för bra tips! Som extra bonus när vi checkade ut från hotellet fick vi 25% rabatt på nästa bokning och en varsin burk badsalt från Krakows saltgruva. Det var en fin gest!
Kan varmt rekommendera resmål och hotellet!
Tack för all er hjälp, jag återkommer gärna när det är dags för nästa weekend med tjejerna eller med jobbet.
Ha en trevlig helg!
// Tina

Konsultföretag inom infrastruktur till Rom:
Hej och tack Jeanette..
Resan var toppen!
Flyg och transfer gick bra och smidigt. Lång kö för säkerhetskontrollen på Arlanda men ingen fara, jag har stött på det förut fredag morgon. Hotellet var uppskattat, inte det bästa men helt ok. Lite varmt i vissa rum där solen låg mot hela dagen. Mötesrummet var mkt bra. Restaurangen var jättebra, det var fullt med folk men det var ändå fint och mysigt!! Maten kanongott och väldigt mycket! Sista rätten innan dessert hade inte behövts. Guidningen var mycket bra! Och utflykten till Pompei likaså! Fantastiskt och se hur duktiga de var på att bygga för så länge sen! Idag kan vi inte bygga lika bra! Tror alla var och såg Colosseum också. Mäktigt! Hemresan från Pompei åkte vi genom Napoli och personligen var det intressant att se hur det såg ut men kändes lite onödigt långt tidsmässigt när man gjort en lång utflykt redan, skulle kanske varit bättre att åka tillbaka direkt. Det var mycket trafik in mot Rom på söndags kvällen.
Överlag mycket nöjda!
Vänliga hälsningar
Joel

Privatpersoner till Krakow med besök på Auschwitz & saltgruvan:
Hej Isabella!
Vi har haft en underbar resa. Hade inte så stora förväntningar på Krakow, men blev helt hänförd och förälskad, i staden, människorna, maten, ölen och är så förvånad över hur rent och snyggt det var. Vi hade strålande sol, endast ett par timmar regn och åska. Hotellet var kanonbra! Utflykterna var otroligt välorganiserade och guiderna superba! Bussen var lite försenad första dagen, men det var mycket trafik, så det berodde på det (hade inte fattat att det var sån puls i Krakow). Så vi har njutit av varje minut, och jag ville verkligen inte åka hem, kunde nog varit kvar ett tag till!
//Kristin

Lokaltidning till Warszawa:
Hej Jeanette,
åter på kontoret efter en fantastisk konferensupplevelse i Warszawa! Vi alla är enade om att det blev ett bra resmål.
Fler vill åka tillbaka med sina respektive för att få uppleva Warszawa vår/sommar.
Alltifrån hotellet till restaurangerna var till stor belåtenhet och bäst av allt var att priset var så lågt när det kom till taxi, maten och drycken! Jag hoppas att fler får uppleva samma konferensprogram som du satte ihop till oss.
//Johan

Konferensresa till Palma för takfirma:
Hej Mia
Vi har haft det super! Vädret var soligt och fint ända tills bussen kom och körde oss till flygplatsen. Hotellet var fint med bra service. Lagom stort tyckte vi. Maten var bra och allt funkade med all inklusive. Konferensen på systerhotellet fungerade bra. De var trevliga och kakbuffén var uppskattad! Alla tyckte att cykelturen var väldigt bra. Allt har fungerat toppen och vi tackar för ett jättefint arrangemang av dig Mia.
Med vänlig hälsning,
Carolina

Värme- och sanitetsbolag till Warszawa:
Hej där!
Nu är vi hemma. Stort tack för allting. Det fungerade hur bra som helst. Alla var nöjda och belåtna.
Bägge restaurangerna var bra (första kvällen var lite bättre). Alla var nöjda, bra mat, bra service, trevlig atmosfär. På bägge restaurangerna! Flighten blev försenad med lite mer än en timme så det blev lite körigt med att ta sig till hotellet innan. Vi löste det genom att bara åka förbi och ställa in väskorna i receptionen. Sen ringde guiden till restaurangen och bad dem att duka fram förrätterna samt så ringde hon till turen efter med bussarna och sa att vi skulle bli lite sena. Inga problem. Efter maten åkte vi runt till olika barer med småbussarna. Fungerade också bra och var trevligt. När vi kom tillbaka till hotellet sent på kvällen så hade de fixat alla rum och vi fick fylla i passuppgifter själva som vi kunde lämna in dagen efter. Mycket trevligt hotell! På lördagen var den guidade turen bra. Museet hade vi kunnat skippa det var ganska tråkigt. Det var en lägenhet som såg ut som det gjorde i Sverige på 50-60tal. Efter det åkte vi och käkade lunch i gamla stan där vi hade varit tidigare på turen. Mycket trevligt.
Hur som helst är vi jättenöjda med allt och ser fram emot att låta er boka nästa resa åt oss. Killarna tyckte allt var så himla proffsigt och bra. Stort tack Jeanette.
// Hasse

Seniorförening till Istanbul:
Hej Jeanette!
Tusen, tusen tack för ett fantastiskt program för vår resa till Istanbul. Alla var sååå nöjda och vår guide, han var ju bara helt fantastisk. Han var så kunnig och så kompetent och så trevlig. Dessutom hade vi verkligen tur med vädret. Det började regna sista kvällen men innan dess var det en klarblå himmel hela tiden. Underbart.
Några blev lite besvikna att vi inte kunde besöka grand bazar men Serhat erbjöd oss en halvdagstur i asiatiska delen med besök i sommarpalatset, besök på en utsiktsplats med vy över hela Istanbul och ett besök på en läderfabrik så för de flesta blev detta enbart positivt. Vi fick samma typ av fisk både vid en lunch och en kväll, kunde kanske varit lite variation men – helheten var TOPPEN. Tack snälla du. Hoppas vi får tillfälle att göra någon annan resa med er framöver.
Bästa hälsningar
Marianne
Bunkeflostrand

Transportföretag till London:
Hej och tack Isabella,
Tack också för all hjälp! Lunchen på lördagen var perfekt, middagen var otroligt bra, vilket käk! Tack för att du övertalade mig om att äta mexikanskt! Återigen verkligen ett stort tack för all hjälp, jag återkommer när det är dags igen (i bättre tid), har dock lämnat över anordnade pinnen till min kollega som ska ordna nästa års kickoff.
//Edward

Konferensresa till Prag för företag i byggbranschen:
Hej Marie!
Prag var jätte fint. Hotellet var ok men vi har haft  så fina hotell med bra frukostar på de andra resorna så vi tänker nog så att vi kommer att boka 4-stjärnigt till nästa besök. För Prag kommer jag åka till privat igen! Guiden var trevlig och informativ och tillmötesgående och pratade svenska (det visste inte jag) väldigt nöjda med den turen är vi. Han berättade även lite historia som var intressant. Transfern var också jättebra. I tid och bilarna fräscha. Restaurangen för första kvällen var så jättekanon. Trevlig servitör och mkt bra mat. ALLA var jättenöjda. Helt klart att rekommendera!! Andra kvällen var lite enklare men helt ok i mat och dryck. Här prövade vi ju lite mer typisk tjeckisk mat.
Med vänlig hälsning,
Cathrine

Privatpersoner till Jurmala SPA:
Hej Mia. Vi vill framföra vårt stora, varma tack för att du fixade en underbar semester på Jurmala SPA. Allt fungerade till 110%, med flyg, mottagande, hotell, rum och mat. Härliga behandlingar, överallt trevligt bemötande och fin service. En heldag i Riga med shopping, jättebilligt. Toppenväder också!
Vi längtar tillbaka!
Stort tack för fin service.
Yvonne Bolgerth

Körresa till Geneve:
Hej!
Trevligt att Du följer upp hur det fungerade. Allt gick bra. Vi behövde inte dra runt på Kastrup för att genomföra bytet. Vad gäller instrumenten så hade vi ”krattat manegen” genom att kontakta Ingela Thalen, numera ordförande i Svenska Folkdansringen, som använde sina kontakter i SAS vilket medförde att man inom SAS förberedde genom ett brev internt som blev något av ett ”sesam öppna Dig”. Ytterligare grädde på moset svarade kaptenen på SAS-planet.
Kastrup-Geneve för genom att inbjuda oss att ta emot dom som steg ombord med lite folkmusik. Som tack fick vi som spelade sätta oss i business class. Hälsningar och tack för hjälpen med researrangemangen,
Gunnar & Ingrid

Studieresa för byggföretag till Moskva:
Hej Jeanette!
Vi hade det finfint! Tror att det blev så bra det kunde under de förutsättningar som Moskva som stad och den ryska kulturen har att erbjuda. Flyget var det inga konstigheter med. Hotellet var finemang, hotellfrukosten fantastisk. Den svenska guiden var bra, den engelska gjorde bara ett inhopp och gav väl inget speciellt intryck. Både Cirkus och Musikal var mkt uppskattade. Restaurangerna var bättre i början (mysigare, trevligare och godare och mer ryskinspirerad mat) och gick mot det lite tråkigare i slutet, lite intetsägande. Hade kanske önskat än mer rysk och något finare touche på maten, men man får väl vad man betalar för. Det fans t.ex. inte alltid ett alkoholfritt alternativ till dryck (annat än det vatten som ingick) även om vi betalat + 65 kronor per person för att få både alkoholhaltiga liksom -fria alternativ. Sedan så var ju både cirkus och musikal mkt längre än vad det stod i schemat så vi kom till restaurangen först 1 ½ timme efter utsatt tid. Vad gäller bussturen så var den bra för att vi skulle få se staden lite ovan mark, men trafiken var extremt kaotisk och man ska nog undvika buss i den utsträckning det är möjligt, risken är man blir helt fast och inte hinner med det man ska. Nu fick ju allt planeras efter trafiken och vi gjorde en hel del ändringar i schemat.
I stort sett så verkar alla nöjda och glad, om än inte särskilt utvilade.
Vi tackar så väldans för er insats!
Vänligen,
Elina m.fl. i vår resegrupp

Körresa till London:
Hej Jeanette!
Tusen tack för all hjälp med en superhärlig London weekend! Härligt att njuta av atmosfären igen. Allt blev mycket lyckat, Stort TACK! Alla nöjda och glada! Hotellet var jätte ”cozy” med MYCKET trevlig och tillmötesgående personal. Precis vad man behöver. Perfekt och lungt område utan trafikstörningar, närhet till buss/T-bana,restauranger, mycket sköna sängar, bra frukost med de engelska tillbehören: ägg & bacon. Jag hörde inte någon som var missnöjd med något. Vi fick verkligen valuta för pengarna. Det ska ni ha all heder av. London är London det finns inget som liknar denna stad! Jag var i Westminster Abbey på Even Song och satt på samma stol som de kungliga gjorde på senaste bröllopet. Mäktigt! Vi fick också mycket beröm och applåder för vår sång, vilket kändes mycket stimulerande. Så kära Jeanette, jag vill verkligen rekommendera er och Europaweekend till de som behöver era tjänster! Nu ska jag gå och skaffa nytt pass för nästa resa till Grekland.
Jag tittat in vid något tillfälle !
Ha de bäst!
Kram, Gunilla

Tandläkarklinik på konferens i Istanbul:
Hej Mia,
Stort tack för en mycket bra organiserad konferensresa som vi fick vara med om i Istanbul. Allt fungerade toppen, Oscar som ni hade på plats var som en skugga som fixade allt, väldigt trevlig och allt flöt på på ett smidigt sätt. Hotellet var bra, låg bra, trevlig personal och bra mat, både frukosten och lunchen. Middagarna på de två restaurangerna som vi hade var också bra – fredagens var lite mer ”galen”, en härlig matgata med restauranger där vår var jättemysig, inte så många turister (förutom vi som var rätt många :)) som var ute och åt, ett härligt folkliv, musik och färger och ljus och den härliga trängseln som gör att det blir så levande. Maten toppen. På lördagskvällen – en otroligt härlig båttur, roligt att få se Istanbul från vattensidan och en restaurang som låg väldigt vackert, lite mer sofistikerad och en otroligt god mat – två härliga matkvällar på olika sätt. Guiden till Blå moskén var bra, det var dock mycket varmt och mycket folk så det blev lite klaustrofobiskt därinne så en del fick lov att gå ut för de klarade inte av det. Vi fick dock höra en hel del när vi gick utanför på området av guiden som var intressant. Vi hann med lite shopping också!
Än en gång – stort tack för en mycket bra resa!
Med vänlig hälsning
Camilla

@Europaweekend på Instagram