Skottland runt

Skottland runt med bil

SKOTTLAND RUNT MED BIL – Oförglömligt äventyr till magiska Skottland! Kör på egen hand och upplev West Highlands & Islands, Loch Ness, Inverness, Royal Deeside, Perthshire, Fife och Edinburgh.

Paketpris 6 795 SEK per person inklusive allt

VÅRA RESOR TILL SKOTTLAND – Upplev Skottland bäst med bil på egen hand under denna resa som sträcker sig över fem nätter. Att köra runt i fantastiska Skottland och uppleva några av landets vackraste platser ger minnen för livet. Hämta ut hyrbilen på flygplatsen och starta resan mot Oban, Inverness och Perth för att sedan avsluta med två nätter i vackra Edinburgh. Under resan bor ni på mysiga bed & breakfasts och njuter av äkta skotsk frukost varje morgon. Karta över körrutten samt inspirationsbilder från resan finns längre ner på sidan.

BOKNING – För att göra förfrågan om resan så fyll i bokningsförfrågan här under. Vill du hellre mejla in din förfrågan så mejla till info@europaweekend.se eller ring oss på 08-21 00 92 så hjälper vi dig över telefon.

Bokning paketresa Skottland runt

Bed and Breakfast

Paketresa fem nätter

  • priory-lodge-skottland-runt-europaweekend
  • perth-adam-guest-house-skottland-runt-europaweekend
  • staffin-bealach-uIge-skottland-runt-europaweekend

Upplev den fantastiska skotska gästvänligheten på några av alla de mysiga Bed & Breakfasts som finns längs vägen i det vackra landskapet. Här bor man i eget sovrum och har tillgång till de allmänna sällskapsrum som finns på de allra flesta boenden. Sovrummen är mysigt inredda och utrustade med eget badrum, TV samt tekokare. De gästvänliga värdarna hjälper gärna till med allt från tips på vad som finns att se och göra i området till var man hittar närmaste lokala pub. En genuin upplevelse och en resa som ger minnen för livet! Skotsk frukost ingår.

  • Direktflyg t/r
  • Fem nätter på b&b (Fyra nätter om flyg från Göteborg)
  • Hyrbil under hela resan, inkl självriskeliminering (Bilstorlek Ford Focus)
  • Skotsk frukost
  • Topp 10 Skottland – guidebok
  • 10 kg handbagage
  • Flygskatter

Resrutten dag för dag

Dag 1: Ni landar på Edinburghs flygplats, upphämtning av hyrbilen, övernattning i Oban.
Dag 2: Oban – Fort William – Loch Ness – Inverness, övernattning i Inverness.
Dag 3: Inverness – Royal Deeside – Perth, övernattning i Perth.
Dag 4: Perth – Edinburgh, övernattning i Edinburgh.
Dag 5: Dag i Edinburgh. Övernattning i Edinburgh.
Dag 6: Dag i Edinburgh. Återlämning av hyrbilen på flygplatsen och hemresa.

Fullständigt program dag för dag följer med resehandlingarna, där medföljer även tips om sevärdheter, körsträckor m.m.

Boende på bed & breakfast

Upplev den fantastiska skotska gästvänligheten på några av alla de mysiga Bed & Breakfasts som finns längs vägen i det vackra landskapet. Här bor man i eget sovrum och har tillgång till de allmänna sällskapsrum som finns på de allra flesta boenden. Sovrummen är mysigt inredda och utrustade med eget badrum, TV samt tekokare. De gästvänliga värdarna hjälper gärna till med allt från tips på vad som finns att se och göra i området till var man hittar närmaste lokala pub. En genuin upplevelse och en resa som ger minnen för livet! Skotsk frukost ingår.

Hyrbilen

Paketpriset inkluderar en hyrbil i mellanstorlek. Åker ni fler än två personer så bokar vi en bil i lagom storlek för sällskapet. En GPS kan vara bra att ta med, detta är inget måste men det kan vara en bra hjälp på resan.

 

Hyrbilen hämtas ut på Edinburgh flygplats

Bra att veta

Direktflyg går från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Oslo Rygge och Köpenhamn Kastrup.

Flygtiden till Edinburgh är ca 2 timmar.

Körtiden varje dag varierar mellan 1-3 timmar.

Inspirationsbilder från bilrundresan Skottland Runt