Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Lissabon

GRUPP- & KONFERENS LISSABON – Lissabon, de sju kullarnas stad, är den perfekta mixen av gammalt och nytt, som en småstad i storstaden och som rymmer ett spännande folkliv, mysiga kullerstensgator och färgglada byggnader. Promenera och upptäck de vindlande stråken i den gamla stadsdelen Alfama, ta den berömda gula spårvagnen eller bara njut av det behagliga klimatet på en trevlig uteservering. Här har vi många bra aktiviteter för grupper både i och utanför Lissabon som t.ex. besök i den historiska kungastaden Sintra, vattenaktiviteter såsom kajak och coasteering, båtturer och vingårdsbesök. Flygtiden är cirka fyra och en halv timme och transfer från flygplatsen in till centrala Lissabon tar cirka 20 minuter.

Paketpris fr.

6395:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Lissabon avgår från Stockholm Arlanda och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Lissabon är cirka fyra och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 20 minuter.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Lissabon passar grupper i alla storlekar och finns i olika prisklasser. Många av hotellen som vi använder för våra gäster ligger nära shoppinggatan Avenida Liberdade eller kring de gamla kvarteren i Lissabon.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Lissabon längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, i Lissabon finns det allt från moderna restauranger till de mer traditionella och enkla mathaken. Det genuina portugisiska hittas i allmänhet på de mer traditionella krogarna. Den lokala maten kännetecknas av fisk och skaldjur samt mustiga rätter med mycket smak.

  Vi tipsar om härliga ställen som ni absolut inte får missa, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Lissabon och Sintra

  Lär känna både Lissabon och den gamla kungastaden Sintra under denna kombinationstur. Dagen börjar med en lättare sightseeing i Lissabon varefter vi fortsätter till de vackra Sintrabergen där vi äter lunch och har lite tid till att på egen hand strosa omkring i de pittoreska kvarteren. Fin aktivitet som varmt rekommenderas.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Food & Culture

  Uppdelade i mindre grupper får vi här uppleva det genuina Lissabon när vi besöker lokalbornas egna favoritställen och provar goda portugisiska specialiteter. Vi gör en matkulturell resa från 1200-talets Lissabon fram till idag och strosar längs undangömda gator för att hitta de riktiga pärlorna. Längs vägen gör vi ett par stopp för att provsmaka lokala delikatesser. En riktig höjdare!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Besök på vingård

  Vi besöker en fin liten familjeägd vingård som ligger i ett av Portugals äldsta vindistrikt knappt en timme från Lissabon. Här får vi en rundtur på vingården, tar del av vintillverkningen och njuter av vinprovning och en härlig lunchbuffé. Går också att kombinera med besök i närliggande medeltidsstaden Óbidos som är ansedd som en av Portugals mest urtypiska byar med vackra vitkaklade hus i trånga gränder innanför en välbevarad ringmur.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Fartfyllda vattenaktiviteter

  Härliga Sesimbra ligger 40 minuter från Lissabon och området runt omkring består av en vacker kustremsa med flera stränder. Där finns Lagoa de Albufeira – en dold lagun som passar utmärkt för olika typer av vattenaktiviteter som t.ex. hyra av speed-boat, paddla kajak, stand up paddle-board och andra teambuildingaktiviteter. Det går också att ordna BBQ-lunch på stranden i anslutning till er aktivitet!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Vinprovning i Lissabon

  Lisboa Solar är Portvinsinstitutets representant i Lissabon och dom har sitt högkvarter alldeles intill stadsdelen Bairro Alto. Vi tar den klassiska Glóriaspårvagnen upp hit som bara det är en upplevelse i sig. På Lisboa Solar anordnas sedan vinprovning av två olika portviner och lite tilltugg tillsammans med kunnig personal. Prisvärd och populär aktivitet för grupper.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.