Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Weekendresor & paketresor Island

ATT RESA TILL ISLAND – Resorna till Island görs på egen hand och går över helgen med tre dagar på plats. Om ni vill så hjälper vi er att boka utflykter och aktiviteter som bland annat islandshästridning, valsafari och bad i Blue Lagoon. Direktflyg, ett bra hotell, frukost och skatter ingår alltid i våra paketresor.

OM ISLAND – Att uppleva Island ger minnen för livet. Ta chansen att se valar, bada i de kända blå lagunerna, se vulkaner och tölta på en islandshäst. Reykjaviks nattliv är vida berömt och restaurangerna håller absolut toppklass. Under en weekendresa kan Island bjuda på alla fyra årstider med sol, snö, regn och blåst, så vindtäta kläder och lager på lager är ett ”hett” tips!

BOKNING – Är ni ett större sällskap som vill iväg så besök gärna vår sida för grupp & konferens på Island. I vår reseguide Reykjavik kan du läsa mer om stadens sevärdheter.

BRA ATT VETA

Flyg & avstånd

Direktflyg går från Stockholm Arlanda, Köpenhamn Kastrup och Stockholm Västerås.

Flygtiden är ca tre timmar.

Transfer t/r flygplatsen ingår i vårt grundpaket till Island. Reykjavik Keflavik Airport ligger ca 40 minuter från Reykjavik.

AKTIVITETER OCH UTFLYKTER

Transfer till hotellet & Blue Lagoon

Utflykten startar på flygplatsen där ni bli upphämtade av en transferbuss som kör er till Blue Lagoon, ett bad och spa beläget över en varm källa ute på Islands lavafält. Här njuter ni av bad och bastu och vill man så kan man förboka massagebehandling. Här finns också restaurang och SPA-shop. Inträde till Blue Lagoon tillkommer och betalas på plats. Från Blue Lagoon går transfern sedan vidare till centrala Reykjavik.

Klassiska Gyllene Cirkeln

Upplev Islands fantastiska landskap med bl.a. landets vackraste vattenfall Gullfors och Geysirlor under denna guidade busstur. Turen tar ca 8 timmar.

Islandshästridning

Ett måste på Island! Rid på islandshästar över lavafält. Inklusive transfer t/r från hotell, engelsktalande guide och utrustning.

Valsafari

Detta är ett måste att göra när man är på Island! Att få se val är verkligen en upplevelse för livet.