Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Paketresor & weekendresor Prag

ATT RESA TILL PRAG – Resorna till Prag görs på egen hand och går över helgen med tre dagar på plats. Direktflyg, ett bra hotell, frukost och skatter ingår alltid i våra paketresor.

OM PRAG – Prag är en otroligt vacker stad med sin ståtliga arkitektur och fina torg. Det kryllar av mysiga uteserveringar och bra restauranger och barer. Ölbryggerier finns det gott om och några av de största, Staropramen och Pilsen Urquell kan vi hjälpa till att förboka guidade rundturer på. Prag charmar alla!

BOKNING – Är ni ett större sällskap som vill iväg så besök gärna vår sida för grupp & konferens. I vår reseguide Prag kan du läsa mer om stadens sevärdheter.

BRA ATT VETA

Flyg

Direktflyg går från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

Flygtiden är ca 2 timmar.

Transfer från flygplatsen till centrala Prag tar ca 30-40 minuter och du kan åka buss, tåg eller taxi.

AKTIVITETER OCH UTFLYKTER

Transfer till hotellet

Privat transfer, chaufför väntar i ankomsthallen med ert namn på skylt.

Staropramenbryggeriet

Inträde till bryggeriet, rundvandring med guide, ölprovning, måltid och spårvagnsbiljett t/r.

Privat guidning

Promenadguidning genom staden med besök vid de stora sevärdheterna. Perfekt om ni är några stycken som åker tillsammans då ni delar på priset.

Spöktur

Prag är en stad full av legender, mysterier och spökhistorier. Lyssna till berättelserna om spöken och myter medan ni tyst tar er genom mörka gator. Turen avgår på kvällen, varar i ca 1,5 timmar och inkluderar engelsktalande guide.

Beer walk

Öl, eller Pivo som tjeckerna säger, är sedan länge en viktig del av den tjeckiska traditionen. Tjeckerna är stolta världsmästare inte bara i att producera, utan även konsumera den gyllene drycken. Detta faktum kommer du snabbt inse under denna tur som tar dig till några av Prags gömda gamla pubar. Du får testa olika sorters öl och spännande tjeckiska specialiteter!

Kryssning på Vlata

Upptäck vackra Prag från vattnet. Kryssning på floden Vlata där buss till båten, en timmes kryssning, kaffe och kaka samt guide ingår.