Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Om oss

Om oss

Historia

Europaweekend / EW Travel & Events AB är en privatägd researrangör med bas i Stockholm. Vi startade år 2006 som en liten lokal resebyrå på Södermalm i Stockholm som sålde weekendresor till privatpersoner. Idag är det mesta vi gör skräddarsydda konferensresor till företag och organisationer. Kvalitativa arrangemang som ger medarbetarna en upplevelse att minnas!

Vad vi gör

Vi arrangerar varje år ett stort antal konferens-, event- & företagsresor både utomlands och inom Sverige till företag och organisationer. Antal deltagare som vi gör arrangemang för är upp till runt 500 deltagare. Vi tar fram passande ställen till er och hjälper er sedan med alla bokningar och arrangemang; flyg, bussar, tåg, boende, konferens, restauranger, aktiviteter och teambuilding. Vi har smarta digitala lösning för både anmälningssidor samt utskick av resehandlingar.

Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa arrangörer av grupp & konferens, kickoffer, event- och företagsresor och vi drivs verkligen av glädjen hos våra resenärer som kommer hem efter en fantastisk resa och upplevelse!

Kunskap, kvalitet och nära samarbeten

Vi samarbetar med leverantörer runt om i Europa som vi vet levererar det absolut bästa och vi åker själva regelbundet till våra destinationer. Det gör vi både för att leta nya guldkorn till våra kunder och även för att säkerställa kvaliteten hos alla de leverantörer som vi arbetar med. Allt för att kunna ge våra kunder bästa möjliga rekommendationer utifrån egen kunskap och erfarenhet.

Vårt mål är att du som kund ska alltid ska vara 100 % nöjd och det både före, under och efter arrangemanget!

Varmt välkommen till oss på Europaweekend!

Vilka vi är

Jeanette Sandberg

Jeanette Sandberg

CEO
jeanette@europaweekend.se
08-21 00 92
LinkedIn
Jeanette grundade företaget år 2006 och arbetar med affärsutveckling, företagsfrågor och som projektledare för grupp & konferens.

Ylva Gewalli

Ylva Gewalli

Partner
ylva@europaweekend.se
08-21 00 92
LinkedIn
Ylva är partner i bolaget och har över 15 års erfarenhet av att arrangera grupp- och konferens.

Ekonomiansvarig Carl Brolin

Carl Brolin

Ekonomiansvarig
ekonomi@europaweekend.se
08-21 00 92
Carl är ekonomiansvarig på företaget och är även auktoriserad revisor. Tidigare arbetsplats var PwC.

Projektledare & eventpersonal

Vi har ett flertal projektledare och ett stort antal eventpersonal som hjälper oss med våra större event. Personer med många års vana av att arrangera och hålla i trådarna för kickoffer och event.

Vill du jobba med oss?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya stjärnor som vill utvecklas tillsammans med oss. Det gäller både jobb, om ni har spännande projekt eller vill växa med oss på längre sikt.

Praktik/LIA

Går du en resebranschutbildning och vill göra din praktik/LIA hos oss? Skicka ett mail till jobb@europaweekend.se. För hösten 2024 och våren 2025 kommer vi inte ha möjlighet att ta emot praktikanter.

Presentkort

Vill du ge bort presentkort på en resa? Maila din beställning till info@europaweekend.se. Skriv med summa, namn som ska stå på presentkortet och uppgifter till dig som beställare med adress och telefonnummer. Köper ni presentkort som ska vara blanka så skriv med det så lämnar vi namnfältet tomt. Betalning med kort eller på faktura. Presentkort är giltiga i två år och gäller som betalning för alla våra resor.