Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Om oss

Om oss

Europaweekend.se / EW Travel & Events AB grundades 2006 och är en privatägd researrangör med bas i Stockholm.

Mål och vision

Vår vision och mål är att vara Sveriges bästa arrangörer av grupp & konferens, för incentive-arrangemang och kickoffer, både som leverantör mot konsument och som arbetsgivare.

Vad vi gör

Vi arrangerar årligen ca 200 grupp- och konferensresor för sällskap i storlek allt från ett tiotal personer och upp till ett par hundra personer.

Europaweekend är en del av EW Travel & Events AB, tillsammans med Nordic Conference, Edge Möten & Upplevelser och La France DMC, alla specialiserade på grupp & konferens inom olika geografiska områden.

Kunskap, kvalitet och nära samarbeten

Vi åker själva regelbundet till alla våra destinationer, både för att leta nya guldkorn till våra kunder och även för att säkerställa kvaliteten hos alla de leverantörer som vi samarbetar med. Värdeord som vi lever och arbetar efter är kunskap, kvalitet och trygghet. Vårt mål är att du alltid ska vara 100 % nöjd, vid bokningen, under själva arrangemanget och efteråt, när du kommit hem.

Varmt välkommen.

Vilka vi är

Senior Project Manager Ylwa Gewalli

Ylva Gewalli

Senior Project Manager
Travel Agency Manager
ylva@europaweekend.se
08-12 13 15 32
LinkedIn
Ylva har en lång erfarenhet av att arrangera grupp- och konferens över världens alla hörn och är en fena på att nosa upp hotell som kan erbjuda upplevelser utöver det vanliga. Förutom att arrangera gruppresor så är hon den som håller i trådarna som resebyråchef på kontoret i hemma Stockholm.

CEO, Marketing Manager Jeanette Sandberg

Jeanette Sandberg

Senior Project Manager
CEO & Marketing
jeanette@europaweekend.se
08-21 00 92
LinkedIn
Jeanette grundade företaget år 2006 och har sedan dess arbetat som projektledare för grupp & konferens. Idag arbetar Jeanette med företagsfrågor, affärsutveckling och marknadsföring.

Ekonomiansvarig Carl Brolin

Carl Brolin

Ekonomiansvarig
ekonomi@europaweekend.se
08-21 00 92
Carl är ekonomiansvarig på företaget och är även auktoriserad revisor med tidigare arbetsplats PwC. Vackra Stockholm är hemorten och utomlands är en stor favorit New York.

CIO Bo Valpeters

Bo Valpeters

CIO, Partner
bo@europaweekend.se
LinkedIn
Bo arbetar till vardags på Sveriges kanske trevligaste digitala byrå Bazooka! På Europaweekend har han hand om många av de tekniska bitarna. Bo har påbrå från Lettland dit han ofta reser och de senaste resorna har gått till franska rivieran, Madrid, Malta och Island!

Jobba hos oss

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Praktik/LIA

Går du en resebranschutbildning och vill göra din praktik/LIA hos oss? Skicka ett mail till jobb@europaweekend.se. För 2022 är platsen tillsatt.

Presentkort

Vill du ge bort presentkort på resa? Maila din beställning till info@europaweekend.se. Skriv med summa, namn som ska stå på presentkortet och uppgifter till dig som beställare med adress och telefonnummer. Köper ni presentkort som ska vara blanka så skriv med det så lämnar vi namnfältet tomt. Betalning med kort eller på faktura. Presentkort är giltiga i två år och gäller som betalning för alla våra resor.