Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 8:00-16:00
info@europaweekend.se

Om oss

Om oss

Europaweekend är ett privatägt företag med bas i Stockholm. Vi är ett gäng personer som brinner för det vi arbetar med, weekendresor och paketresor inom Europa. Vi vänder oss till dig som privatperson och till företag, föreningar och andra större sällskap. Vi arrangerar årligen ca 200 grupp- och konferensresor för sällskap av varierande storlek, allt från ett fåtal resenärer upp till ett par hundra personer. Utöver det anordnar vi weekendresor och bilrundresor för privatpersoner.

Välkommen till oss på Europaweekend

Mål, vision och arbetsglädje

Vi drivs av glädjen hos våra resenärer som kommer hem efter en fantastisk resa och upplevelse. Vår vision och vårt mål är att vara en av Sveriges bästa arrangörer av weekendresor, gruppresor och konferensresor, både som leverantör mot konsument och som arbetsgivare. Värdeord som vi försöker leva efter här på kontoret är kunskap, kvalitet, trygghet och arbetsglädje.

Kunskap, kvalitet och nära samarbeten

Vi åker själva regelbundet till våra destinationer, både för att säkerställa kvaliteten på de hotell, restauranger och aktivitetsarrangörer vi samarbetar med och även för att hitta nya guldkorn. Vi vill ge dig weekendpaket med känsla och arbetar bara med hotell och andra leverantörer som vi känner väl. Hotellen är utvalda med omsorg, bra standard och centralt läge står i fokus, och vi har i de flesta fall själva besökt eller bott på hotellet.

Vårt mål är att du alltid ska vara 100 % nöjd med din resa – vid bokningen, under resan och efteråt när du kommit hem igen.

Välkommen till oss!

Recensioner från Reco

Vilka vi är

Senior Project Manager och Travel Agency Manager Ylva Gewalli

Ylva Gewalli

Senior Project Manager
Travel Agency Manager
ylva@europaweekend.se
08-12 13 15 32
LinkedIn
Ylva har en lång erfarenhet av att arrangera grupp- och konferensresor över världens alla hörn. Från pittoreska Krakow till vackra vingårdar utanför Mendoza i Argentina. Ylva är en fena på att nosa upp hotell som kan erbjuda upplevelser utöver det vanliga!

Senior Project Manager Mariam Perry

Mariam Sivertsen

Senior Project Manager
mariam@europaweekend.se
08-12 13 15 33
LinkedIn
Mariam har lång erfarenhet av att arrangera skräddarsydda gruppresor och konferensresor världen över. Hon älskar resor och upplevelser och brinner för att ge förstklassig service och skapa minnesvärda resor. ”Det är så himla kul att få jobba med det man brinner för”.

CEO, Marketing Manager Jeanette Sandberg

Jeanette Sandberg

Marketing Manager
CEO
jeanette@europaweekend.se
08-21 00 92
LinkedIn
Jeanette startade Europaweekend år 2006. Tycker själv att hon har ett fantastiskt jobb med härliga kollegor, underbara kunder och roliga projekt. På bilden i den franska skidorten La Clusaz i franska alperna som vi bokar vinterkonferenser till.

Project Manager Kajsa Ring

Kajsa Ring

Project Manager
kajsa@europaweekend.se
08-12 13 15 34
LinkedIn
Kajsa har en gedigen erfarenhet inom grupp- och konferens. Hon älskar storstadspulsen i London och Berlin lika mycket som lugnet på den italienska landsbygden och tycker att maten spelar en viktig roll i val av resmål. På bilden i vackra Stockholm där Europaweekends HQ ligger.

Junior Project Manager Evelina Sjödin

Evelina Sjödin

Project Manager, Jr.
evelina@europaweekend.se
08-12 13 15 36
LinkedIn
Evelina gillar naturupplevelser och försöker få in det både i och utanför stadspulsen under sina resor. Det kan vara till exempel Irlands vilda kust eller Parc Güell i Barcelona. På bilden vid Glenfinnan på vår härliga resa Skottland runt.

Travel Consultant Sarah Ekblad

Sarah Ekblad

Project Coordinator
sarah@europaweekend.se
08-42 51 94 61
LinkedIn
Sarah tycker om att blanda aktiva upplevelser såsom hiking, snowboarding eller kajakpaddling med lugnare upptäcktsfärder för att finna de lokala gömda små smultronställena. På bilden är Sarah vid Tännforsen i natursköna Åre.

Junior Project Manager Marie Ulfsdotter

Marie Ulfsdotter

Project Manager, Jr.
marie@europaweekend.se
08-12 13 15 35
LinkedIn
Marie är en riktig globetrotter och är alltid nyfiken på utforska nya destinationer. Trivs som fisken i vattnet oavsett om hon sitter på en gammal spårvagn i Lissabon, utforskar en slottsruin i Skottland eller pratar med lokalbefolkningen på en bar i Baskien.

Project Coordinator Virginia Svensson

Virginia Svensson

Project Coordinator
virginia@europaweekend.se
08-425 194 60
LinkedIn
Virginia älskar att upptäcka nya destinationer, allt ifrån storstadsmetropoler som London och New York till små pittoreska byar på italienska landsbygden. Att få jobba med resor och dagligen dela med sig av sina erfarenheter är något hon verkligen brinner för.

linda-andersson-europaweekend

Linda Andersson

Project Manager France
linda@lafrancedmc.com
08-53525510
LinkedIn
Linda pendlar mellan Paris och Stockholm och efter många år i Frankrike vet hon var alla godbitar finns att hitta, och detta vill hon gärna dela med sig av till sina kunder. Favoriter är Loiredalen och Franska rivieran. På bilden tar hon en tur med vespa på Franska rivieran.

CIO Bo Valpeters

Bo Valpeters

CIO, Partner
bo@europaweekend.se
LinkedIn
Bo har hand om många av de tekniska bitarna och arbetar till vardags på Sveriges kanske trevligaste digitala byrå Bazooka! Bo har påbrå från Lettland dit han ofta reser och de senaste resorna har gått till franska rivieran, Madrid, Malta och Island!

Jobba hos oss

Tycker dina kunder och du själv att du är Sveriges bästa arrangör av grupp & konferens? Vi söker efter duktiga medarbetare! Skicka ett mail till jobb@europaweekend.se eller läs mer och ansök här.

Praktik/LIA

Går du en resebranschutbildning och vill göra din praktik/LIA hos oss? När vi har möjlighet så tar vi emot och då under vår/höst. Skicka ett mail till jobb@europaweekend.se. För höst och vinter 2019/2020 är platsen tillsatt.

Presentkort

Vill du ge bort presentkort på resa? Maila din beställning till info@europaweekend.se. Skriv med summa, namn som ska stå på presentkortet och uppgifter till dig som beställare med adress och telefonnummer. Köper ni presentkort som ska vara blanka så skriv med det så lämnar vi namnfältet tomt. Betalning med kort eller på faktura. Presentkort är giltiga i två år och gäller som betalning för alla våra resor.