Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 8:00-16:00
info@europaweekend.se

Om oss

Om oss

Europaweekend är ett privatägt företag med bas i Stockholm. Vi är ett gäng personer som brinner för det vi arbetar med, weekendresor och paketresor inom Europa. Vi vänder oss till dig som privatperson och till företag, föreningar och andra större sällskap. Vi arrangerar årligen ca 200 grupp- och konferensresor för sällskap av varierande storlek, allt från ett fåtal resenärer upp till ett par hundra personer. Utöver det anordnar vi weekendresor och bilrundresor för privatpersoner.

Mål, vision och arbetsglädje

Vi drivs av glädjen hos våra resenärer som kommer hem efter en fantastisk resa och upplevelse. Vår vision och vårt mål är att vara en av Sveriges bästa arrangörer av weekendresor, gruppresor och konferensresor, både som leverantör mot konsument och som arbetsgivare. Värdeord som vi försöker leva efter här på kontoret är kunskap, kvalitet, trygghet och arbetsglädje.

Kunskap, kvalitet och nära samarbeten

Vi åker själva regelbundet till våra destinationer, både för att säkerställa kvaliteten på de hotell, restauranger och aktivitetsarrangörer vi samarbetar med och även för att hitta nya guldkorn. Vi vill ge dig weekendpaket med känsla och arbetar bara med hotell och andra leverantörer som vi känner väl. Hotellen är utvalda med omsorg, bra standard och centralt läge står i fokus, och vi har i de flesta fall själva besökt eller bott på hotellet.

Vårt mål är att du alltid ska vara 100 % nöjd med din resa – vid bokningen, under resan och efteråt när du kommit hem igen.

Välkommen till oss!

 

Recensioner från Reco

Vilka vi är

Senior Project Manager Ylwa Gewalli

Ylva Gewalli

Senior Project Manager
Travel Agency Manager
ylva@europaweekend.se
08-12 13 15 32
LinkedIn
Ylva har en lång erfarenhet av att arrangera grupp- och konferens över världens alla hörn och är en fena på att nosa upp hotell som kan erbjuda upplevelser utöver det vanliga. Förutom att arrangera gruppresor så är hon den som håller i trådarna på kontoret i Stockholm.

Senior Project Manager Mariam Sivertsen

Mariam Sivertsen

Senior Project Manager
mariam@europaweekend.se
08-12 13 15 33
LinkedIn
Mariam har lång erfarenhet av att arrangera skräddarsydda företagsresor världen över. Hon har hand om ett par av våra största kunder och brinner för att skapa minnesvärda upplevelser. Hon älskar att tillsammans med sina kunder se på fotboll i Barcelona eller höra motorerna vråla på F1 i Monaco.

Project Manager

Kajsa Ring

Project Manager
kajsa@europaweekend.se
08-12 13 15 34
LinkedIn
Kajsa har stor erfarenhet av att arrangera företagsresor och är lika bra på att hitta guldkorn i Sverige som utomlands. Kajsa älskar att krydda sina arrangemang med väl utvalda matupplevelser, allt från streetfood i Köpenhamn till rejäl balkan-mat i Belgrad och härliga tapasrestauranger i San Sebastian.

Vill du bli vår nya kollega?

Projektledare för grupp & konferens
Maila din ansökan till jobb@europaweekend.se
Vill du arbeta hos oss? Vi har nu en öppning för en person till inom segmentet grupp & konferens och företagsresor. Vi vill att du börjar den 1 januari 2020 och har god erfarenhet av yrket.

Junior Project Manager Marie Ulfsdotter

Marie Ulfsdotter

Project Manager, Jr.
marie@europaweekend.se
08-12 13 15 35
LinkedIn
Marie har hand om både våra företagsgrupper och våra privatresenärer som åker på weekends och bilrundresor. Marie är en riktig globetrotter, är alltid nyfiken på utforska nya destinationer, några av hennes favoriter är Skottland och Baskien.

Project Manager Virginia Svensson

Virginia Svensson

Project Manager
virginia@europaweekend.se
08-425 194 60
LinkedIn
Virginia arbetar som projektledare för grupp & konferens och har hand om sällskap i alla storlekar. Hon älskar att upptäcka nya destinationer, allt ifrån storstadsmetropoler som London och New York till små pittoreska byar på italienska landsbygden.

Project Coordinator Sarah Ekblad

Sarah Ekblad

Project Manager, Jr
sarah@europaweekend.se
08-42 51 94 61
LinkedIn
Sarah har hand både våra företagsgrupper och våra privatresenärer som åker på weekends och bilrundresor. Sarah tycker om att blanda aktiviteter såsom hiking, snowboarding eller kajakpaddling med lugnare upplevelser för att finna de lokala gömda små pärlorna.

Ekonomiansvarig Carl Brolin

Carl Brolin

Ekonomiansvarig
carl@europaweekend.se
08-21 00 92
Carl är ekonomiansvarig på företaget och är även auktoriserad revisor med tidigare arbetsplats PwC. Vackra Stockholm är hemorten och utomlands är en stor favorit New York.

CEO, Marketing Manager Jeanette Sandberg

Jeanette Sandberg

CEO & Marketing
jeanette@europaweekend.se
08-21 00 92
LinkedIn
Jeanette grundade företaget år 2006 och har sedan dess arbetat som projektledare för grupp & konferens. Idag arbetar Jeanette med företagsfrågor, affärsutveckling och marknadsföring .

linda-andersson-europaweekend

Linda Andersson

Project Manager France
linda@lafrancedmc.com
08-53525510
LinkedIn
Linda pendlar mellan Paris och Stockholm och efter många år i Frankrike vet hon var alla godbitar finns att hitta, och detta vill hon gärna dela med sig av till sina kunder. Favoriter är Loiredalen och Franska rivieran.

CIO Bo Valpeters

Bo Valpeters

CIO, Partner
bo@europaweekend.se
LinkedIn
Bo har hand om många av de tekniska bitarna och arbetar till vardags på Sveriges kanske trevligaste digitala byrå Bazooka! Bo har påbrå från Lettland dit han ofta reser och de senaste resorna har gått till franska rivieran, Madrid, Malta och Island!

Jobba hos oss

Tycker dina kunder och du själv att du är Sveriges bästa arrangör av grupp & konferens? Vi söker efter duktiga medarbetare. Läs mer och ansök här.

Praktik/LIA

Går du en resebranschutbildning och vill göra din praktik/LIA hos oss? När vi har möjlighet så tar vi emot och då under vår/höst. Skicka ett mail till jobb@europaweekend.se. För höst och vinter 2019/2020 är platsen tillsatt.

Presentkort

Vill du ge bort presentkort på resa? Maila din beställning till info@europaweekend.se. Skriv med summa, namn som ska stå på presentkortet och uppgifter till dig som beställare med adress och telefonnummer. Köper ni presentkort som ska vara blanka så skriv med det så lämnar vi namnfältet tomt. Betalning med kort eller på faktura. Presentkort är giltiga i två år och gäller som betalning för alla våra resor.