Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Champagne i Frankrike

GRUPP- & KONFERENS CHAMPAGNE – Frankrikes kanske mest kända vindistrikt Champagne är en region som bjuder på ett vackert landskap med böljande kullar och små pittoreska byar fulla av champagnegårdar. Vi bor antingen i Reims eller i en av de mindre orterna ute på landsbygden. Vi har en heldag tillsammans ute bland champagnegårdar på landsbygden och i Épernay för besök på ett av de stora champagnehusen, lunch äter vi på en av champagnegårdarna eller på ett trevlig brasseri i Épernay. Konferens kan man ha antingen på hotellet där man bor eller på en av champagnegårdarna där det också finns möjlighet till att vara utomhus för grupparbeten och liknande. Bästa perioden att resa hit är under skördeperioden som pågår från augusti och fram till mitten av oktober. Flygtiden till Paris är cirka två och en halv timme och transfer från flygplatsen till Champagne tar cirka två timmar.

Paketpris fr.

7495:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Heldagsutflykt Champagne med lunch och provsmakning
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Paris avgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Paris är cirka två och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen tar cirka två timmar.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Champagne ligger antingen i Champagnes huvudort Reims, i mysiga lilla orten Eperny eller ännu mer ute på landsbygden! Utmärkta hotell för grupper som behöver mötes- och konferenslokaler.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Champagne längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Måltider, här ordnar vi allt från långluncher på champagnegårdar, middagar på trevliga restauranger i Reims till finare slottsmiddagar.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Champagnehus & champagnegårdar

  En heldag med besök, guidningar, provsmakningar och lunch på champagnegårdar och champagnehus. Besök i Épernay med den kända gatan Avenue de Champagne där de stora champagnehusen ligger ståtligt på rad och ni kan t.ex. besöka Moët, Mumm eller Mercier. Lunch äts på ett mysigt brasserie och på eftermiddagen besöks en mindre familjeägd champagnegård för en inblick i produktionen. Vill ni kombinera denna dag med ett par timmars konferens så ordnar vi det, antingen konferens på hotellet på förmiddagen eller så bokar vi besök hos en av champagnegårdarna som har utrymmen för möten och konferens.

  Denna aktivitet ingår i grundpaketet.

  Stadsrundtur i Reims

  Stadsguidning i Reims som är ett historiskt världsarv och även den största staden i Champagne. Tillsammans med vår guide ser vi de största sevärdheterna och bland annat den mäktiga gotiska katedralen. Lunch antingen på egen hand eller förbokat och efter lunch finns tid till att strosa runt på egen hand i denna stad som bjuder på bra shopping och många trevliga restauranger och barer.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Champagnebar + zipline

  Vi åker till skogen Faux des Verzy som är känd för att ha en magisk stämning. Vi njuter av ett glas Champagne i en champagnebar som ligger fem meter över marken och om ni vill så bokar vi en timme i ziplinebanan som finns här.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Eftermiddag i Paris & hemlig vingård

  Det är inte många som känner till det men det finns faktiskt en liten vingård inne i Paris! Här får vi en exklusiv guidad rundtur på knackig engelska och därefter får man smaka på detta Paris-vin. Efter följer en trevlig middag uppe på kullen i Montmartre, precis vid Sacré-Coeur. Vi äter på ett klassiskt franskt brasserie med uteservering där det är livlig och glad stämning, precis som det är när det är som bäst i Paris!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.