Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Lago Maggiore

Grupp- och konferensresor Lago Maggiore

GRUPP- & KONFERENS LAGO MAGGIORE – I hjärtat av Italiens sjödistrikt ligger vackra Lago Maggiore. Runt sjön finns många mysiga små orter, och Stresa som räknas som huvudort är underbart fin. Med sina restauranger och caféer inhysta i gamla palats bjuder Stresa på en stor portion italiensk småstadscharm. Promenera längs strandpromenaden eller ta linbanan upp på berget och gå en av alla vandringsleder som nås därifrån. Naturen i hela området är mäktig och vacker med gröna berg och sjön som omgärdas av pinjeträd, stränder och rhododendron. Flygtiden är cirka två och en halv timme och transfer från flygplatsen tar cirka en timme.

Paketpris fr.

7995:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Milano avgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Milano är cirka två och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 30 minuter upp till en och halvtimme beroende på ankomstflygplats och boendeort.

  Hotell & konferens

  Hotellen vid Lago Maggiore passar grupper i alla storlekar och finns i olika prisklasser.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Lago Maggiore längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, i Italien står god och vällagad mat i fokus och maten är allt som oftast fantastisk. Vi tipsar om härliga ställen som ni absolut inte får missa, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

   

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Vandring i bergen

  I de grönskande bergen runt Lago Maggiore finns mängder av vackra vandringsleder av olika svårighetsgrad. Vandringen sker i mindre grupper med certifierade lokala guider som är specialiserade på området. Turen kan med fördel avslutas med en god italiensk lunch.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Matlagningskurs

  Tillsammans med en italiensk kock får vi under denna spännande matlagningskurs lära oss grunderna för att göra färsk pasta, och vi får även prova italienska viner i sällskap av en sommelier. Kursen hålls på en av områdets mest pittoreska öar, och det är också den enda ön som har permanentboende året runt. Öns lilla by kännetecknas av smala gränder och tvåvåningshus med långa balkonger som i århundraden har använts till att torka fisk, och av kyrkan med tornet som syns på långt håll.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Besök på vingård

  Lago Maggiore är belägen vid området Piemonte som är ett av Italiens främsta vindistrikt. Här tillverkas några av landets bästa viner, och under denna dagsutflykt besöker vi en vingård för en guidad tur med provsmakning. Möjlighet finns att kombinera turen med lunch på en genuin lantrestaurang.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Tur till Bergamo

  Med en privat guide tar ni linbanan upp till Bergamo Alta, den gamla delen av Bergamo, och får en guidad promenad i ca 2 ½ timme. Beroende på om det är förmiddag eller eftermiddag avslutar turen vid en trevlig lunch- eller middagsrestaurang uppe i Bergamo Alta.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.