Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Franska alperna

GRUPP & KONFERENS FRANSKA ALPERNA – Otroligt mysig ort i Frankrike, på gränsen till Schweiz. Denna vackra och naturnära ort brukar ibland kallas för ”Alpernas Venedig”och det är lätt att förstå varför! Passar perfekt för de grupper som är ute efter en mer aktiv konferensresa med inslag av natur och teambuildande aktiviteter. Den närliggande sjön har vackert kristallklart vatten och området bjuder på aktiviteter som t.ex. vandringar, hikes, cykeltur runt sjön, paddling och forsränning. Flygtiden till Geneve är cirka två och en halv timme och transfer från flygplatsen tar cirka 40 minuter.

Paketpris fr.

6995:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Genève avgår från Stockholm Arlanda och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Genève är cirka två och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 40 minuter.

   

  Hotell & konferens

  Hotellen här passar grupper i olika storlekar och finns i olika prisklasser.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag längre ner på denna sida.

  Restauranger, här har vi ett par mycket bra och trevliga restauranger för grupper, de mysigaste restaurangerna har en härlig alp-känsa och de finare har vita dukar och deluxe-feeling! I vårt tycke så bör minst en lunch inmundigas utomhus som picknick med charkuterier, goda ostar med vin till.

  Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Guidning & delikatesser

  Sightseeing till fots tillsammans med er egna privata guide. Stopp på mysigt ställe för att avnjuta lokala delikatesser.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Cykling runt sjön

  Cykeltur runt den närliggande sjön. Här njuter ni av lugnet i kombination med underbart vacker natur. Ni stannar på en liten mysig restaurang för lunch och är det väder för det så kan man också stanna för att ta ett svalkande dopp.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Vandring i bergen

  Vandring i bergen tillsammans med er egen guide. Det finns flera olika leder att gå, vi bestämmer innan tillsammans vilken som kan vara lämplig för just er grupp att ta. Lunchpicknick tas med och ni njuter ute i det fria av ostar, charkuterier, frukt, bröd, vin m.m.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Surf, kajak, stand up paddle board

  På den närliggande sjön ordnar vi med aktiviteter så som stand up paddle board och paddling av kanoter. Här finns också ett område där man kan utöva fartfylld forsränning!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.