Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Prag

GRUPP & KONFERENS PRAG – Prag är en fantastiskt vacker stad med härlig atmosfär, trevliga uteserveringar, många sevärdheter och mycket kul saker att göra. De vackra byggnaderna, de trevliga människorna, riktigt bra uteliv, prisvärd och god mat samt Europas bästa öl, gör Prag till en av Europas mest populära städer att besöka. Till Prag bokar vi företags- & konferensresor främst i april-juni och augusti-oktober, även en del i slutet av november och i december för de som vill kombinera konferensen med att gå på julmarknad. Flygtiden till Prag går på knappt två timmar och transfer från flygplatsen in till centrala Prag tar cirka 25 minuter.

Paketpris fr.

5995:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Prag går från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Prag är knappa två timmar.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 25 minuter in till centrala Prag.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Prag är fina och håller generellt bra priser! Utmärkta hotell för grupper som behöver mötes- och konferenslokaler. Hotellen ligger mitt i Prags centrum eller inom gångavstånd. Närhet till gamla stan och alla mysiga restauranger och barer finns från alla de hotell som vi använder oss av.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Prag längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, i Prag finns det många bra restauranger och vill man så kan man äta middag på en av båtarna på floden.

  Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Guidning till fots

  Denna guidade tur tar er runt i Gamla stans gränder där många av Prags stora sevärdheter finns. På det välkända torget Staromestske Namesti finns den berömda astrologiska klockan med sin intressanta historia. Att promenera runt i Gamla stan är som att färdas tillbaka i tiden med många gamla och vackra byggnader, statyer och smala, pittoreska gränder. Turen ger en perfekt möjlighet att se och uppleva denna vackra stad!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Sightseeing på cykel

  Cykeltur med privat guide i Alicante. Under denna härliga tur visar en kunnig guide det bästa av Alicante och dess sevärdheter. Väljer ni tretimmarsturen ingår även en tapas med dryck.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Prag beerbike

  Detta är ett perfekt sätt att ”jobba” tillsammans, se Prag och dricka gott. En cykel tar 15 personer där 10 trampar. Med på cykeln finns en guide som styr och som berättar om de platser vi passerar.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Kryssning på floden

  Passa på att njuta av en härlig båttur på floden Moldau som flyter genom Prag. Turen erbjuder en fantastisk möjlighet att beundra denna vackra huvudstad från vattnet. Välj mellan antingen lunch- eller middagstur.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Pubrunda & sightseeing

  Guiden möter upp er på hotellet och ni börjar er promenad genom Prag med sightseeing genom Gamla stan, Nya Stan, Vaclavplatsområdet. I turen ingår också besök i ölstugor som haft eller har egen ölbryggning, och deltagarna får smaka lokala kvalitetsölsorter som exempelvis U Zlateho Tygra, U Medvidku och U Pinkasu.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.