Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Belgrad

GRUPP & KONFERENS BELGRAD – Perfekt destination för en konferensresa med trendiga restauranger och kul aktiviteter! Belgrad nås inom en kort flygresa från Skandinavien. Väl framme möts ni av en stad som vimlar av trendiga restauranger och coola klubbar. Floden Sava delar upp Belgrad i två delar och den gamla stadsdelen i öst kännetecknas av gamla palats och historiska byggnader medan den västra sidan med sina höga betonghus vittnar om en tid då kommunismen präglade landet. I bohemkvarteren runt Skadarlija trängs charmiga restauranger och mysiga caféer. Resor till Belgrad passar för grupper i alla storlekar. Flygtiden till Belgrad är cirka två och en halv timme och transfer från flygplatsen in till centrala Belgrad tar cirka 25 minuter.

Paketpris fr.

5495:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Belgrad avgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter, Malmö Airport och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Belgrad är cirka två och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 25 minuter in till centrala Belgrad.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Belgrad som vi använder för våra grupper ligger alla i gamla delen av staden och har promenadavstånd till många av stadens restauranger, sevärdheter, shopping och barer

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Belgrad längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, testa den traditionella serbiska maten eller gå på restauranger med nya trendiga och internationella influenser. Belgrad erbjuder restauranger med fokus på bra och lokala råvaror. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Sightseeing till fots

  Guidad promenadtur i Belgrad. Guiden möter upp på hotellet och tar er med på sightseeing, vi har både svensk- och engelsktalande guider.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Sightseeing på cykel

  Upplev Belgrad från cykelryggen! Att cykla genom staden är ett annorlunda och trevligt sätt på vilket man kan uppleva Belgrads sevärdheter. Tillsammans med egen privat guide blir ni guidade genom staden och får uppleva stadens kontraster bland annat nya delen av Belgrad som vittnar om det forna Jugoslavien. Längs floden Sava ligger trevliga barer och restauranger på båtar och bryggor och området sjuder av liv och rörelse.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Sightseeing ovan & under jord

  Till fots och med buss upptäcker ni Belgrads stadskärna, både ovan och under jord. Under Belgrads gator finns långa tunnlar och grottor som vittnar om de många kulturer som härskat här under de senaste århundraden. I slutet av turen kommer vi fram till en vinkällare som byggdes på slutet av 1800-talet. Här avslutas turen med en enklare vinprovning.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Munchie-turen - En smaktur genom Belgrad

  Det som gör Belgrad unikt är stadens oförutsägbarhet med ett galet nattliv och roliga människor som ofta tar dig till oväntade och gömda platser. Att följa med på en guidad mat-tur i Belgrad är det perfekta sättet att uppleva stadens dolda guldkorn. Våra underbara lokalguider tar er till platser som alla bär på en unik historia och som inga andra turister hittar till. Smaka på stans bästa nattmacka eller crêpe –allt serveras i galet stora portioner!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Hidden bar tour

  Gör en ”hidden-bar” tour! Våra lokalguider tar er till barer och kvarter som få turister hittar till! Barerna kan vara “pop up” barer som dykt upp tillfälligt i ödehus och blivit populära över en natt bland lokalbefolkningen. Eller så kanske baren ligger så gömt att endast de invigda hittar hit. Spännande och kul aktivitet!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.