Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Konferens i Riga

GRUPP & KONFERENS RIGA – Välkommen till Östeuropas pärla! En charmig stad som ligger nära Sverige med kort flygavstånd och som passar perfekt för en grupp- & konferensresa. I Riga har du allt du kan önska dig; prisvärd shopping, god mat, kullerstensgränder, uteserveringar, och mysiga kaféer. Bo i hjärtat av Riga, konferera på dagarna och gå på prisvärda restauranger på kvällarna! Till Riga går det både att flyga och åka båt. Flygtiden till Riga är drygt en timme och transfer från flygplatsen in till centrala Riga tar cirka 15 minuter.

Paketpris fr.

3995:-

I priset ingår:

  • Direktflyg eller båt t/r
  • Boende på 4-stjärnigt hotell
  • Konferensrum/mötesrum
  • Transfer t/r från flygplatsen/hamnen
  • Frukost alla dagar
  • Skräddarsydd digital anmälningssida
  • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

OFFERTFÖRFRÅGAN

Offert inom 24 timmar

Ring oss på 08-21 00 92


BRA ATT VETA

Transport & avstånd

Direktflyg till Riga avgår från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

Flygtiden till Riga är cirka en timme.

Båt/färja till Riga avgår från Stockholm.

Transfer från flygplatsen tar cirka 15 minuter in till centrala Riga.

Hotell & konferens

Hotellen i Riga som vi använder ligger antingen i gamla stan eller inom kort promenadavstånd. Här får ni mycket hotell för pengarna!

Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

Utflykter & restauranger

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Riga längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

Restauranger, i Riga finns många mysiga och stämningsfulla restauranger. Det bjuds på bland annat på lettiska specialiteter och medeltida miljöer! Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

Bokningsförloppet

Vad händer efter förfrågan
Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

Förfrågan
Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

AKTIVITETER & UTFLYKTER

Guidning i Riga

Ha din egna svensktalande guide i två timmar. Guiden möter er på hotellet och tar er runt till Rigas sevärdheter.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Bunkervisit

Upplev en bunker från forna sovjettiden. Provsmakning av vodka.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Forrest Cat/höghöjdsbana i skogen

Höghöjdsbana i skogen där ni tar er mellan stationerna med hjälp av rep, nät och broar! Ger dig och dina vänner, familj och kollegor en otrolig adrenalinkick.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Dagsutflykt till Jurmala

Halvdagsutflykt till den vackra kurorten Jurmala som ligger ca 20 minuter från Riga. Buss, chaufför & svensktalande guide.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.