Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferens Åland

GRUPP & KONFERENS PÅ ÅLAND – Till skärgårdspärlan Åland åker ni på kickoff om ni vill njuta av magiska naturupplevelser och härliga utomhusaktiviteter! Bor och konfererar gör ni bra på hotell inne i Mariehamn eller ute på en av de privata öarna, oavsett var ni bor så har ni alltid naturen och Ålands hav runt knuten med alla aktiviteter som finns att göra här.

Till Åland kan man resa året runt med färja som avgår både från centrala Stockholm och från Kapellskär som ligger en timme norr om Stockholm. Avstånden på Åland är korta och det tar inte mer än 45 minuter att köra från hamnen i Mariehamn till öns nordligaste spets.

Vi på Europaweekend har mycket bra kunskap om Åland och vi hjälper er med allt som ni behöver hjälp med; allt från logistikplanering, bokning av båt, boende och konferens till förslag på och bokning av aktiviteter och restauranger.

Paketpris fr.

3995:-

I priset ingår:

 • Båt t/r från Kapellskär alternativt Stockholm
 • Boende i två nätter på Åland
 • Tillgång till konferensrum på båten
 • Lunch/middag ena sträckan
 • Transfer t/r
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport med båt & avstånd

  Båt/färja till Åland avgår från Stockholm, Kapellskär och Grisslehamn med Viking Line och Eckerölinjen.

  Båten till Åland tar ca två och en halv timme från Kapellskär och Grisslehamn, och sju timmar från Stockholm.

  Transfer från hamnen i Mariehamn/Eckerö tar mellan 10 och 45 minuter beroende var på Åland ni bor.

  Hotell & konferens

  Hotellen på Åland är i de flesta fall härligt naturnära. Välj mellan hotell, stugor och bungalows och njut av jacuzzibad eller dopp i havet med tillhörande strandbastu. Här bor och konfererar man utmärkt med grupper på upp till 150 personer. Grupper på max 45 personer kan även välja det fantastiska alternativet att ha en egen ö helt för er själva.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Åland längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, på Åland arrangerar vi allt från middag med efterföljande barhäng inne i Mariehamn till enklare picknicklunch på klipporna eller hamburgerlunch hos ett lokalt ölbryggeri. Vi tipsar om bra ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Rundtur på Åland

  Gör en rundtur på Åland tillsammans med lokalguide. Turen innehåller bland annat besök på Ålands nya fantastiska sjöfartsmuseum, besök på ett lokalt bryggeri och en härlig lunch.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Cykeltur och bryggeribesök

  Guidad cykeltur till ett av Ålands lokala bryggerier. Här har vi vår åländske lokalguide med oss och turen inkluderar fabriksvisning, ölprovsmakning och rejäl lunch. Vi cyklar till bryggeriet och tar bussen på returen.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Fisketävling

  Fisketävling i Mariehamns skärgård. Tillsammans med professionella kaptener och fiskeguider anordnar vi ett komplett arrangemang med rejäla och sjösäkra båtar, fiskeutrustning för abborr- och gäddfiske, varma flytoveraller samt picknicklunch, kaffeservering och fiskesup.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Kanottur i skärgården

  En vacker kanotfärd i skärgården kring Mariehamn med inhyrda kanoter, flytvästar och sakkunnig ledning och guide från friluftsentreprenörerna SGU.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Teambuilding Slaget om Bomarsund

  Teambuildingaktiviteten Slaget om Bomarsund är en rolig gruppaktivitet som lockar till mycket skratt. Här delas gruppen in i mindre lag som på ett lättsamt och roligt sätt tävlar mot varandra i olika typer av samarbetsövningar. I de olika delmomenten krävs bland annat samarbete, precision och snabbhet. Lagen tävlar i aktiviteter som prickskytte med jätteslangbella, lådstafett, tornbygge och spikslagning. Aktiviteterna är utformade så att alla som vill kan delta!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.