Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Referenser

Lär känna oss genom våra kunder

Referenser och case från de senaste åren.
Skakar hand

Referenser

På den här sidan finner ni företag som rest eller reser med oss regelbundet, feedback i form av mail till oss och så länk till vår sida på Reco.se där vi också får in en del feedback som kan vara kul och intressant att läsa.

Referenserna nedan är ett urval av olika slags resor från kunder inom olika branscher.

Varmt välkommen till Europaweekend.

Ett par av våra företagskunder

Vad säger våra kunder?

Företagsresa Frankrike

Hej och godmorgon,

Jag måste bara starta dagen med och berätta hur fantastiskt det var på slottet! Helt underbart och alla är supernöjda.

Stort tack för allt fix och trix inför den här resan och ingen av oss förstår hur vi nästa år ska kunna få ett sånt här ställe igen.

Vi ni ha hjälp att arrangera en liknande resa? Slottskonferens i Frankrike

Soffgrupp på slott i Frankrike

Företagsresa Krakow

Vi är supernöjda och ni har gjort ett strålande arbete!

Hotellet var verkligen svårt att tänka sig något bättre! Stadsrundturen var av högsta kvalitet och utflykten till saltgruvan var spektakulär, dessutom ett mycket bra utflyktsmål i ett väldigt varmt väder.

Restaurangerna var mycket bra allihopa även om den sista verkligen stack ut, här fick jag enbart höra superlativer och det var verkligen helt fantastiskt, våra gourmeter tappade andan och blev lite tårögda!

Verkar som att flertalet på företaget vill att jag även i fortsättningen håller i konferensresorna, ser fram emot fortsatt samarbete med er på Europaweekend!

Vill ni se upplägg på en liknande resa? Krakow grupp & konferens

Restaurang Pimiento i Krakow

Företagsresa Belgrad

Vi hade en fantastiskt fin resa! Alla var väldigt nöjda med upplägget, guiderna och staden.

Guiderna var jätte trevliga, tillmötesgående och kunniga. Dom gjorde ett superjobb!

Running dinner var en succé! Gruppen blandades mellan restaurangerna och gjorde att vi bytte bordspartners mellan rätterna. Den första restaurangen var grym. Väldigt gott och mysigt! Den andra restaurangen hade bra mat men kändes kanske lite mer som en nattklubb! Sista restaurangen var också bra och där stannade nästan hela gängen tills sent.

Stort tack för din hjälp och vägledning. Det har varit ett nöje att boka via dig. Vi hör av oss nästa gång det är dags för oss att ut och resa!

Hälsningar Viktoria

Vill ni se upplägg på en liknande resa? Belgrad grupp & konferens

Restaurang Ambar i Belgrad

Privatresa Krakow

Vi hade det fantastiskt i Krakow!

Det var lagom kallt och inget regn. Julmarknaden och all juldekoration gjorde upplevelsen ännu mer fantastisk. Hotellet var vi nöjda med, bra service och god frukost/mat, det låg även bra till när vi skulle ta oss till de olika sevärdheterna.

Besöket på Auschwitz var jobbig, men mycket intressant. Det besöket kan jag nu stryka från min Bucketlist. Transporten från/till flygplatsen fungerade även den bra.

Vi är nöjda med vår resa och återkommer i vår med en bokning!

Café i Krakow

Vill ni också åka till Krakow? Gå in på vår sida för Resor till Krakow.

Företagsresa Warszawa

Sammanfattningsvis var Warszawa en otroligt häftig stad!

Alla de aktiviteter som ni rekommenderade var mycket bra. Bäst gillade jag mat-guidningen. Fantastisk guide och spännande matupplevelser. Även behind the scenes-touren var uppskatttad med en väldigt bra guide. Hotellet var mycket bra. Meze-restaurangen som du rekommenderade tyckte vi mycket om. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med din service. Vi hade aldrig kunnat arrangera lika bra aktiviteter på egen hand i denna främmande stad. På nästa konferens får du följa med och guida oss på plats!

Med vänliga hälsningar
Hans

Vill ni se upplägg på en liknande resa? Warszawa grupp & konferens

Företagsresa Frankrike

Alla är supernöjda med konferensen! Har hört så mycket positivt verkligen!

Slottsboende är verkligen ”the shit”. Stort tack för tips på ett bra ställe!

Stort tack för all hjälp!

Vi ni ha hjälp att arrangera en liknande resa för ert företag? Slottskonferens i Frankrike

Baguette och ostar

Företagsresa Riga

Vi hade en underbar resa och är supernöjda med allting! Bra service överallt, fin stad, fint hotell, bra uteställen och restauranger. Vi är även jättenöjda med din hjälp och bemötande, bra jobbat!

Med vänlig hälsning
Peter Nilsson

Vill ni se upplägg på en liknande resa? Riga grupp & konferens

Företagsresa Warszawa

Alla blev väldigt positivt överraskade över Warszawa. Hotellet och restaurangerna var toppklass. Alla transfer och guidning var i tid och fungerade utmärkt! Jättetack för ditt jobb, lovar att återkomma när vi åker igen.

Med vänlig hälsning / Best regards
Hampus

Vill ni se upplägg på en liknande resa? Warszawa grupp & konferens

Företagsresa Riga

Vi har haft en jättefin resa, trots att flyget blev inställt och vi fick åka en timma senare från Bromma. Allt funkade bra med transfer och hotellet var toppenfint. Bara en av oss tio hade varit i Riga tidigare. Alla blev positivt överraskade och vill återvända dit fler gånger.

Vi återkommer nästa år, så får ni sy ihop en ny resa, till någon annan destination som inte är för lång flygresa till. Du kanske redan nu har några förslag!

Mvh Marianne

Vill ni se upplägg på en liknande resa? Riga grupp & konferens

Körresa Geneve

Trevligt att Du följer upp hur det fungerade. Allt gick bra!

Vi behövde inte dra runt på Kastrup för att genomföra bytet. Vad gäller instrumenten så hade vi ”krattat manegen” genom att kontakta Ingela Thalen, numera ordförande i Svenska Folkdansringen, som använde sina kontakter i SAS vilket medförde att man inom SAS förberedde genom ett brev internt som blev något av ett ”sesam öppna Dig”. Ytterligare grädde på moset svarade kaptenen på SAS-planet på sträckan Kastrup-Geneve för genom att inbjuda oss att ta emot dom som steg ombord med lite folkmusik. Som tack fick vi som spelade sätta oss i business class.

Hälsningar och tack för hjälpen med researrangemangen,
Gunnar & Ingrid

Privatresa Krakow

Vi har haft en underbar resa.

Vi  blev hänförda av Krakow! Staden, människorna, maten, och är så rent och snyggt det var. Vi hade strålande sol mest hela tiden, endast ett par timmars regn och åska. Hotellet var kanonbra! Utflykterna var otroligt välorganiserade och guiderna superba! Bussen var lite försenad första dagen, men det var mycket trafik, så det berodde på det (hade inte förstått att det var en sådan puls i Krakow). Så vi har njutit av varje minut, och jag ville verkligen inte åka hem, kunde nog varit kvar ett tag till!

//Kristin

Vill ni se upplägg på en liknande resa så kika in på vår sida för Weekendresor till Krakowr

Företagsresa London

Tack för all hjälp!

Lunchen på lördagen var perfekt, middagen var otroligt bra, vilket käk! Tack för att du övertalade mig om att äta mexikanskt! Återigen verkligen ett stort tack för all hjälp, jag återkommer när det är dags igen (i bättre tid), har dock lämnat över anordnade pinnen till min kollega som ska ordna nästa års kickoff.

//Edward

Vill ni se upplägg på en liknande gruppresa? London grupp och konferens

Företagsresa Moskva

Vi hade det finfint! Tror att det blev så bra det kunde under de förutsättningar som Moskva som stad och den ryska kulturen har att erbjuda.

Flyget var det inga konstigheter med. Hotellet var finemang, hotellfrukosten fantastisk. Den svenska guiden var bra, den engelska gjorde bara ett inhopp och gav väl inget speciellt intryck. Både Cirkus och Musikal var mycket uppskattade. Restaurangerna var bättre i början (mysigare, trevligare och godare och mer ryskinspirerad mat) och gick mot det lite tråkigare i slutet, lite intetsägande. Hade kanske önskat än mer rysk och något finare touch på maten, men man får väl vad man betalar för. Det fans t.ex. inte alltid ett alkoholfritt alternativ till dryck (annat än det vatten som ingick) även om vi betalat + 65 kronor per person för att få både alkoholhaltiga liksom -fria alternativ. Sedan så var ju både cirkus och musikal längre än vad det stod i schemat så vi kom till restaurangen först 1 ½ timme efter utsatt tid. Vad gäller bussturen så var den bra för att vi skulle få se staden lite ovan mark, men trafiken var extremt kaotisk och man ska nog undvika buss i den utsträckning det är möjligt, risken är man blir helt fast och inte hinner med det man ska. Nu fick ju allt planeras efter trafiken och vi gjorde en hel del ändringar i schemat. I stort sett så verkar alla nöjda och glad, om än inte särskilt utvilade.

Vi tackar så väldans för er insats!

Vänligen,
Elina m.fl. i vår resegrupp

Vill ert företag göra en liknande resa? Läs mer på vår sida om Gruppresor.

Privatpersoner Jurmala spa

Vi vill framföra vårt stora, varma tack för att du fixade en underbar semester på Jurmala spa.

Allt fungerade till 110%, med flyg, mottagande, hotell, rum och måltider. Härliga behandlingar, överallt trevligt bemötande och fin service. En heldag i Riga med shopping, jättebilligt. Toppenväder också!

Vi längtar tillbaka!

Stort tack för fin service.
Yvonne

Vill ni veta mer om resan eller boka en likadan? Kika in på vår sida för Sparesor till Jurmala

Företagsresa Warszawa

Nu är vi hemma i Sverige igen efter en trevlig resa till Warszawa. Allt har gått jättebra! Superfint hotell med bra läge och allt har rullat på med transfer, flyg och restauranger.

Vi gillade både fredagens och lördagens restauranger, kul att prova på två helt olika. Sightseeingturen var kanon, vilka duktiga och roliga guider! Vi fick en bonus på en av pubarna då vi hamnade mitt i en riktigt bra konsert med hög stämning. Överhuvudtaget tycker jag att Warszawa var en riktigt trevlig och intressant stad. Mysigt att strosa runt i gamla stan även om det var isande kallt trots att solen lyste från en klarblå himmel. Vi hann med shopping på lördagseftermiddagen och igår besökte vi Up Rising museum och avslutade med en tur upp i Kulturpalatset.

Stort tack för all din hjälp med alla bokningar, allt har fungerat klockrent! Skönt att ha någon i andra änden när man håller på och planerar och förbereder som kan svara på alla frågor som dyker upp.

Kommer att rekommendera er till alla jag känner, väldigt proffsigt bemötande och stort engagemang i att vår resa skulle bli så bra som möjligt!

Ha en riktigt bra dag och återigen ett stort tack!

Vill ni se upplägg på en liknande resa så kika in på vår sida för Warszawa grupp & konferens

 

Företagsresa, Warszawa

Alla blev väldigt positivt överraskade över Warszawa. Hotellet och restaurangerna var toppklass. Alla transfer och guidning var i tid och fungerade utmärkt! Jättetack för ditt jobb, lovar att återkomma när vi åker igen.

Med vänlig hälsning / Best regards
Hampus

Vill ni se upplägg på en liknande resa så kika in på vår sida för Warszawa grupp & konferens

Skolklass till Krakow

Alla är hemma och otroligt nöjda över en väldigt bra resa.

Allt var väl ordnat och fixat så allt har gått supersmidigt. Utflykten till Auschwitz var väldigt lärorik och varenda en var uppslukad och lyssnade noggrant, det var samtidigt jobbigt och påfrestande men häftigt och något vi alla är glada över att vi sett och gjort.

Tack för all hjälp, resan blev väldigt bra och vi är glada att vi fick resa med er!

Med vänlig hälsning,
Emelie

Vill ni se upplägg på en liknande resa? Krakow grupp & konferens

Körresa, Geneve

Trevligt att Du följer upp hur det fungerade. Allt gick bra!

Vi behövde inte dra runt på Kastrup för att genomföra bytet. Vad gäller instrumenten så hade vi ”krattat manegen” genom att kontakta Ingela Thalen, numera ordförande i Svenska Folkdansringen, som använde sina kontakter i SAS vilket medförde att man inom SAS förberedde genom ett brev internt som blev något av ett ”sesam öppna Dig”. Ytterligare grädde på moset svarade kaptenen på SAS-planet på sträckan Kastrup-Geneve för genom att inbjuda oss att ta emot dom som steg ombord med lite folkmusik. Som tack fick vi som spelade sätta oss i business class.

Hälsningar och tack för hjälpen med researrangemangen,
Gunnar & Ingrid

Privatpersoner, Krakow

Vi har haft en underbar resa.

Vi  blev hänförda av Krakow! Staden, människorna, maten, och är så rent och snyggt det var. Vi hade strålande sol mest hela tiden, endast ett par timmars regn och åska. Hotellet var kanonbra! Utflykterna var otroligt välorganiserade och guiderna superba! Bussen var lite försenad första dagen, men det var mycket trafik, så det berodde på det (hade inte förstått att det var en sådan puls i Krakow). Så vi har njutit av varje minut, och jag ville verkligen inte åka hem, kunde nog varit kvar ett tag till!

//Kristin

Vill ni se upplägg på en liknande resa så kika in på vår sida för Krakow weekendresor

Transportföretag, London

Tack för all hjälp!

Lunchen på lördagen var perfekt, middagen var otroligt bra, vilket käk! Tack för att du övertalade mig om att äta mexikanskt! Återigen verkligen ett stort tack för all hjälp, jag återkommer när det är dags igen (i bättre tid), har dock lämnat över anordnade pinnen till min kollega som ska ordna nästa års kickoff.

//Edward

Vill ni se upplägg på en liknande resa så kika in på vår sida för London grupp och konferens

Studieresa byggföretag, Moskva

Vi hade det finfint! Tror att det blev så bra det kunde under de förutsättningar som Moskva som stad och den ryska kulturen har att erbjuda.

Flyget var det inga konstigheter med. Hotellet var finemang, hotellfrukosten fantastisk. Den svenska guiden var bra, den engelska gjorde bara ett inhopp och gav väl inget speciellt intryck. Både Cirkus och Musikal var mycket uppskattade. Restaurangerna var bättre i början (mysigare, trevligare och godare och mer ryskinspirerad mat) och gick mot det lite tråkigare i slutet, lite intetsägande. Hade kanske önskat än mer rysk och något finare touch på maten, men man får väl vad man betalar för. Det fans t.ex. inte alltid ett alkoholfritt alternativ till dryck (annat än det vatten som ingick) även om vi betalat + 65 kronor per person för att få både alkoholhaltiga liksom -fria alternativ. Sedan så var ju både cirkus och musikal längre än vad det stod i schemat så vi kom till restaurangen först 1 ½ timme efter utsatt tid. Vad gäller bussturen så var den bra för att vi skulle få se staden lite ovan mark, men trafiken var extremt kaotisk och man ska nog undvika buss i den utsträckning det är möjligt, risken är man blir helt fast och inte hinner med det man ska. Nu fick ju allt planeras efter trafiken och vi gjorde en hel del ändringar i schemat. I stort sett så verkar alla nöjda och glad, om än inte särskilt utvilade.

Vi tackar så väldans för er insats!

Vänligen,
Elina m.fl. i vår resegrupp

Advokatbyrå, Island

Vi har haft en riktigt spännande och mycket trevlig resa! Chauffören tog väl hand om oss från ankomst till hemresa och var en riktigt härlig och engagerad guide som satt inne med många kunskaper om sitt Island. Blå lagunen överträffade våra förväntningar och utflykten till Gyllene Cirkeln var även den mycket spännande och intressant, vi är verkligen glada att vi hann klämma in den i vårt tajta schema!  Hotellet vi bodde på var toppen och låg väldigt bra till med gångavstånd till alla de restauranger vi var inbokade på. De middagar vi åt var av toppklass och restaurangerna levererade verkligen! Stort tack för din hjälp och ditt engagemang för att få ihop en så trevlig konferensresa åt oss!

Hälsningar
Camilla

Vill ni se upplägg på en liknande resa så kika in på vår sida för Island grupp & konferens

Företagsresa Champagne

Resan har verkligen vart jättelyckad och uppskattad på alla sätt!

Aktiviteterna var fantastiska, speciellt den familjeägda champagnegården! Rekommenderas verkligen!

Hotellet var toppen, bra placering i staden, fint konferensrum och fin service. Vi åt en gemensam middag på en restaurang du hade med som förslag och den var super! God mat och fin service! Lunchrestaurangen i Eperney var också jättebra! Även vädret visade sig från sin bästa sida!

Tusen tack för en jättefin resa!

Vänliga hälsningar
Lisen

Vill ni se upplägg på en liknande resa? Champagne grupp & konferens

Företagsresa Krakow

Krakow är en mycket trevlig stad med intressant arkitektur och historia, rent och snyggt, stort utbud av restauranger med god mat och dryck till en tredjedel av priset i Sverige. Saltgruvan var verkligen en upplevelse. Kanonväder. Tack för en bra ordnad resa!

Björn med personal

Vill ni se upplägg på en liknande resa? Krakow grupp & konferens

Privatresa Skottland runt

Här kommer rapport från bilresa i Skottland 7-12 juli som du ordnat. Vilken fantastisk resa!

Den var så otroligt välplanerad och helt enligt önskemål. De B&B som vi bodde på var nästan som att bo på hotell. Visserligen var de varierande standard men alla hade eget badrum. Vi värderar boendet på Torrans, Oban högst mycket tack vare det synnerligen trevliga värdparet och frukosten som var så trevligt serverad.

Bilen var mycket bra (alldeles ny Skoda Oktavia). Vi körde i stort sett efter din resrutt. Vädret var inte så bra men det var vi beredda på. Vi stannade och beundrade alla vackra vyer och åt på flera mysiga och bra matställen. Min man och jag uppskattade att komma till S:t Andrews golfklubb eftersom vi är f.d. golfare. Att besöka ett whiskydestilleri med whiskyprovning var inte heller fel men bäst var landsbygden med alla vackra vyer.

Vi kommer absolut att rekommendera Europaweekend och kommer nog att återkomma, ev. vill vi bila i Toscana nästa sommar. Än en gång tack för bokning av en lyckad resa.

Vänliga hälsningar
Familjerna Löfgren/Birgitta

Vill ni se upplägg på en liknande resa så kika in på vår sida för Skottland runt med bil på egen hand

Företagsresa Kroatien

Ett stort tack för ett fantastiskt bra arrangemang!

Det är en mycket glad och nöjd grupp som har kommit hem. Allt har fungerat utmärkt. Guiderna har varit otroligt bra, smidiga, vänliga, tillmötesgående och serviceinriktade. Hotellet var suveränt och hela Opatija var en mycket positiv överraskning. Vi är jättenöjda med resan och det är ett mycket inspirerat gäng som nu har kommit hem och redan nu smider planer för nästa års resa.

Jag har som verksamhetschef varit på 10 utlandskonferenser med olika vårdcentraler, olika arrangemang etc. Detta är det absolut bästa, smidigaste! Appen var också helt suverän. Allt har fungerat över förväntan. Det har redan nu börjat planeras för nästa års utlandskonferens. Vi kommer att anlita er igen. Så varsågod, börja planera för oss!

Med vänlig hälsning
Mariana
Verksamhetschef

Privatpersoner, Skottland runt med bil

Tack för en av våra bästa semestrar någonsin.

Trippen och idéerna ni lagt till oss passade oss perfekt. Har varit en aktiv semester, sett massor och gjort massor. Har redan vidarebefordrat din information till mig ang. resan till flera av mina vänner och familj då det är många som önskar göra denna resa som vi gjort. Denna resa rekommenderas till alla som har samma intressen som min make och jag. Golf, whisky, äventyr, aktiv semester, fantastisk natur och galet fina människor. Tack snälla du för en helt galet bra semester. Hade ingen aning om att jag nu när jag kommit hem, kommit på att jag älskar skottarna, fantastiskt trevliga och avslappnade människor. Min man som då fick denna resa som 50-årspresent hade en önskan till innan vi åkte och han önskade få spela en golfrunda när vi väl var där. Vi hittade då en helt fantastisk golfbana när vi var på väg upp mot Inverness. Golfbanan hette Dragon tooth och ligger omgiven av höga berg med snö samt sjön i bakgrunden, otroligt fin grönskande bana med gamla stenbroar!

Ha det gott och tack åter igen, Mvh Kia

Vill ni se upplägg på en liknande resa så kika in på vår sida för Skottland runt med bil på egen hand

Privatpersoner, Krakow

Vi har haft en helt fantastisk resa till Krakow.

Hotellet var riktigt fint och gav väldigt god service i både reception och på deras spa-avdelning. Väldigt prisvärda behandlingar, då alla boende på hotellet hade 10% rabatt (på det redan låga priset). Litet gångavstånd till ”stan”, men det var bra väder alla dagar, så det var bara skönt att promenera. Några kvällar tog vi taxi hem och det var ju otrolig billigt (om man jämför med Stockholm). Fin julmarknad och bra, billig shopping i butiker och köpcentrum. Vi bockade av i stort sett allt på er ”att göra-lista”.  Åt på den argentinska restaurangen ni rekommenderade där servicen, inredningen och maten var av högsta klass.  Tack för bra tips! Som extra bonus när vi checkade ut från hotellet fick vi 25% rabatt på nästa bokning och en varsin burk badsalt från Krakows saltgruva. Det var en fin gest! Kan varmt rekommendera resmål och hotellet!

Tack för all er hjälp, jag återkommer gärna när det är dags för nästa weekend med tjejerna eller med jobbet.

Ha en trevlig helg!
// Tina

Vill ni se upplägg på en liknande resa så kika in på vår sida för Krakow weekendresor

Lokaltidning, Warszawa

Åter på kontoret efter en fantastisk konferensupplevelse i Warszawa!

Vi alla är enade om att det blev ett bra resmål. Fler vill åka tillbaka med sina respektive för att få uppleva Warszawa vår/sommar. Alltifrån hotellet till restaurangerna var till stor belåtenhet och bäst av allt var att priset var så lågt när det kom till taxi, mat och dryck!

Jag hoppas att fler får uppleva samma konferensprogram som du satte ihop till oss.

//Johan

Vill ni se upplägg på en liknande resa så kika in på vår sida för Warszawa grupp & konferens

Företag i byggbranschen, Prag

Prag var jättefint!

Hotellet var okej, vi har haft  så fina hotell på de andra resorna så vi tänker nog så att vi kommer att boka 4-stjärnigt till nästa besök. För till Prag kommer jag åka till privat igen! Guiden var trevlig och informativ och tillmötesgående och pratade svenska (det visste inte jag), vi är väldigt nöjda med den turen. Han berättade även lite historia som var intressant. Transfern var också jättebra. I tid och bilarna fräscha. Restaurangen för första kvällen var så jättekanon. Trevlig servitör och mycket bra mat. Alla var verkligen jättenöjda. Helt klart att rekommendera! Andra kvällen var lite enklare men helt okej i mat och dryck, här prövade vi ju lite mer typisk tjeckisk mat.

Med vänlig hälsning,
Cathrine

Vill ni se upplägg på en liknande resa så kika in på vår sida för Prag weekendresor

Värme- och sanitetsbolag, Warszawa

Stort tack för allting. Allt har fungerat hur bra som helst och alla är nöjda och belåtna.

Bägge restaurangerna var bra (första kvällen var lite bättre). Bra mat, service och trevlig atmosfär på bägge restaurangerna!

Flighten blev försenad med lite mer än en timme så det blev lite körigt med att ta sig till hotellet innan. Vi löste det genom att bara åka förbi och ställa in väskorna i receptionen. Sen ringde guiden till restaurangen och bad dem att duka fram förrätterna samt så ringde hon till turen efter med bussarna och sa att vi skulle bli lite sena. Inga problem. Efter maten åkte vi runt till olika barer med småbussarna. Fungerade också bra och var trevligt. När vi kom tillbaka till hotellet sent på kvällen så hade de fixat alla rum och vi fick fylla i passuppgifter själva som vi kunde lämna in dagen efter. Mycket trevligt hotell! På lördagen var den guidade turen bra. Museet hade vi kunnat skippa det var ganska tråkigt. Det var en lägenhet som såg ut som det gjorde i Sverige på 50-60tal. Efter det åkte vi och käkade lunch i gamla stan där vi hade varit tidigare på turen. Mycket trevligt.

Hur som helst är vi jättenöjda med allt och ser fram emot att låta er boka nästa resa åt oss. Killarna tyckte allt var så himla proffsigt och bra. Stort tack!

// Hasse

Vill ni se upplägg på en liknande gruppresa så kika in på vår sida för Warszawa grupp & konferens

EXPOförbundet, världsutställningen, Milano

Tillsammans med Sveriges EXPOförbund arrangerade vi en resa till världsutställningen i Milano. Beställare av resan var EXPOförbundet och med på resan fanns åtta olika företag inom mässbranschen i Sverige representerade. Med från resan fanns också Jeanette Sandberg från oss på Europaweekend. Resan vart jättelyckad och vi njöt av ett strålande majväder, fint hotell, härliga middagar och så ett par dagar på mässan.

IT-företag, Champagne, Frankrike

Stort tack för all hjälp!

Linda hjälpte oss bland annat med att beställa tårta till vår konferens, toppen att hon var med oss.

Det har varit en rolig resa för oss alla. Utflykten var  Champagnehus och gård var inspirerande! Reims är en lagom stor stad så vi kunde springa på varandra under kvällarna. En resa för alla att minnas.

Vänlig hälsning,
Christer

Vill ni se upplägg på en liknande resa så kika in på vår sida för Champagne grupp & konferens