Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Budapest

GRUPP & KONFERENS BUDAPEST – Budapest är en perfekt stad att konferera i med sitt korta flygavstånd, fina hotell och många mysiga restauranger och pubar. Floden Donau delar upp staden i två delar, Buda och Pest, den lite lugnare Buda-sidan präglas av mysiga caféer och restauranger medan Pest-sidan består av shoppingstråk och ett sprudlande gatuliv. Prisläget i Budapest är bra och resorna hit är alltid mycket prisvärda. Budapest passar för grupper i alla storlekar. Flygtiden till Budapest är cirka två timmar och transfer från flygplatsen in till centrala Budapest tar cirka 25 minuter.

Paketpris fr.

5895:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Budapest avgår från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter, Malmö Airport och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Budapest är cirka två timmar.

  Transfer från flygplatsen in till centrala Budapest tar cirka 25 minuter.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Budapest ligger centralt nära restauranger, sevärdheter, shopping och barer. Floden Donau delar Budapest i dess två huvuddelar Buda och Pest och majoriteten av våra hotell finns på Pestsidan.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Budapest längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, i Budapest finns det många bra restauranger och vill man så kan man äta middag på en av båtarna på floden, vi har en riktigt trevlig som det även brukar spelas livemusik på. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

   

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Sightseeing till fots

  Guidad promenadtur i Budapest. Guiden möter upp på hotellet och tar er med på sightseeing, vi har både svensk- och engelsktalande guider.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Vinprovning & middag

  Provsmaka några av de bästa ungerska vinerna på Domus Vinorum, en autentisk vinkällare inhyst i ett gammalt källarsystem under staden. Här berättas det om den ungerska vinproduktionens historia i källarvalv med gamla fat och antika flaskor. Ett tips är att boka in middag på en restuarang i närheten efter vinprovningen.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Kurs i att laga strudel

  First Strudel House ligger centralt mitt i Budapest och det är stadens bästa ställe för att bekanta sig med den ungerska strudeln. Se först hur tillverkningen går till och prova sedan själv! I utflykten ingår provsmakning av strudlar samt kaffe. Besöket tar ca 1,5 h.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  SPA & Termalbad

  Badkulturen är stor i Ungern och Budapest har flest termalbad och spa av världens alla huvudstäder. De två största och mest kända termalbaden i är Széchenyi och Gellert. Passa på att besöka något av dessa under vistelsen!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Teambuilding

  Upptäck den ungerska huvudstaden tillsammans med dina lagkamrater genom att lösa uppgifter på olika platser runt om i staden. Besök sevärdheter, möt lokalbefolkningen och upptäck nya smaker. När alla uppgifter är lösta samlas ni igen på hotellet och det vinnande laget utses! Aktiviteten tar ca 3 timmar.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.