Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Island

GRUPP & KONFERENS ISLAND – Storslagen natur, spännande äventyr och avkoppling i varma källor – Island har allt! Sagolika Island är något för alla som vill ha en aktiv och spännande resa och passar perfekt som destination för en kul och aktiv konferensresa/kickoff. Här finns mängder av aktiviteter som jeep- och fyrhjulingsturer, glaciärvandring, islandshästridning och valskådning. Vandra mitt i de isländska majestätiska landskapen bland vulkaner och vattenfall eller ta ett dopp i en varm källa. Reykjavik är världens nordligaste huvudstad och bjuder på högklassig matkultur med färska råvaror från hav och land. Flygtiden till Island är cirka tre timmar och transfer från flygplatsen in till centrala Reykjavik tar cirka 40 minuter.

Paketpris fr.

7995:-

I priset ingår:

 • Direktflyg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Island avgår från Stockholm Arlanda, Köpenhamn Kastrup och Göteborg Landvetter.

  Flygtiden till Island är cirka tre timmar.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 40 minuter in till centrala Reykjavik.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Reykjavik är centrala och det finns många bra 3-stjärniga och 4-stjärniga med bra standard. De har också nära till hamnen där båtturer och valsafarin utgår ifrån.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Island längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, i huvudstaden Reykjavik är matkulturen stor och dom är kända för hög innovation och fina avsmakningsmenyer. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Blue Lagoon

  Starta Islandsresan med att besöka den berömda Blå Lagunen som ligger ute på lavafälten i närheten av flygplatsen. Det heta vattnet som kommer från djupa källor består av välgörande mineraler och alger – ett bad här är balsam för både kropp och själ. Besöket ingår i grundpaketet.

  Gyllene Cirkeln

  Klassiska Gyllene Cirkeln är ett måste på Island! Här upplevs fantastisk isländsk natur med vattenfall och gejsrar. Under turen besöka bland annat det världsberömda geotermiska fältet Geysir och Gullfoss, drottningen av isländska vattenfall. Privat tur med buss och svensktalande guide.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Islandshästridning

  Utforska det spännande landskapet på hästrygg med frisk luft och härliga vyer! Under cirka en och en halv till två timmar rider ni ut över lavafälten kring antingen vulkanen Helgafell till den gamla fåruppsamlingsplatsen Kaldársel eller till sjön Hvaleyrarvatn med de vackra Bláfjöll-bergens toppar vid horisonten.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Valsafari

  Stifta bekantskap med naturens giganter via båttur längs kusten. Spana på vikval, vitnosdelfin, tumlare, knölval och ibland även späckhuggare! Turen ger också chans till att se en mängd fågelarter som t.ex. havssula, lunnefågel och skarv. Valsafari är ett måste på Island! Turen börjar i hamnen som ligger på promenadavstånd från våra hotell. Alla dagar från kl. 09.00, på sommaren även från kl. 13.00.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Quad-biking

  Fartfylld upplevelse i det unika isländska landskapet! Fyrhjuling är en kul aktivitet med nervkittlande körning i berg och dalar. Välj antingen en fyrhjuling per person eller sitt två på varje och turas om att köra – ett bra alternativ då det vara skönt att sitta bakom och vila ibland!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.