Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Malaga

GRUPP & KONFERENS MALAGA – Solkustens huvudstad Malaga ståtar med ett rikt kulturliv och behagligt medelhavsklimat med värme som dröjer sig kvar långt in på senhösten. Den genuina spanska tillvaron glimrar här i allra högsta grad med goda tapas och färgsprakande flamenco. Förutom sol och bad på stranden Malagueta finns här mycket konst och historia i form av intressanta museer, kulturcentret Pompidou och andra sevärdheter. Flygtiden till Malaga är cirka fyra och en halv timme och transfer från flygplatsen in till centrala Malaga tar cirka 20 minuter.

Paketpris fr.

5695:-

I priset ingår:

 • Direktflyg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Transfer t/r från flygplatsen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92

  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg går till Malaga från Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Malaga är cirka fyra och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 20 minuter in till centrala Malaga.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Malaga passar lika bra för de mindre såväl som till de större grupperna. Alla hotell som vi använder i Malaga har centrala lägen med promenadavstånd till både den historiska stadskärnan och till stranden.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Malaga längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger i Malaga serverar utsökt mat från Medelhavet och välsmakande andalusiska tapas står i centrum. Vi tipsar om härliga ställen som ni absolut inte får missa, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Tapastur & flamenco

  Här besöker vi små gömda barer och avnjuter det lokala köket medan vi upplever en härlig kväll i Malaga. Kvällen avslutas med en drink och färgsprakande flamencoshow på utvalt ställe.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Halvdagsutflykt till Mijas, den vita byn

  Mijas är en av Andalusiens berömda ”vita byar”, en riktig spansk pärla med vindlande gator och vita hus. Vi utforskar byn och avslutar med att beundra den fantastiska utsikten där vi en klar dag kan se så långt som till Gibraltar och Marocko!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Utflykt till Gibraltar – The original tour

  Den brittiska kolonin Gibraltar är en klipphalvö belägen vid Gibraltar sund. Vi besöker udden Europa Point där vi en molnfri dag kan se den nordafrikanska kusten och droppgruvan St. Michels Cave som under andra världskriget agerade tillfälligt sjukhus. Vi kan även se Gibraltars kanske starkaste symbol, de berömda aporna som huserar vid Upper Rock Ape’s Den.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Ronda – halvdagutflykt

  Ronda är en av Spaniens äldsta städer och ligger cirka tio mil från Malaga. Staden ligger på 750 meters höjd med ett spektakulärt läge på en massiv klippformation. Detta var en av de sista moriska fästningarna i Europa och staden erövrades av kristna år 1485. Staden delas av en 100 meter djup ravin och sammanbinds av en imponerande bro. Här föddes tjurfäktningen och staden har Spaniens äldsta tjurfäktningsarena.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Interaktiv skattjakt

  Rolig och annorlunda teambuilding-aktivitet med kombinerad skattjakt och stadstur där vi lär känna kulturen och invånarna i Malaga stad. Vi delas upp i mindre lag där laganda och taktik krävs för att klara de olika utmaningarna. Gruppfoto tas i samband med att det vinnande laget koras och belönas med ett välförtjänt pris!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.