Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Augusti & september 2018

Augusti & september 2018

Sommaren är nu över och vi är alla tillbaka på kontoret fulltankade med energi från semestrarna! På kontoret är det redan full fart och högt tryck precis så som vi gillar det. Förfrågningar för senhösten och nästa vår trillar in och samtidigt fixar vi det sista med våra avresor i september och oktober.

 

Team Europaweekend

Vi är alla så laddade inför hösten och inför nästa år med alla kul arrangemang vi har äran att styra över! Vi har många egna resor planerade både med företagsgrupper som ska iväg där vi följer med och egna studieresor och besök på mässor för att hitta nya partners m.m.

 

I augusti hade vi återigen en eftermiddag med coachning och ledarskap med MT-Ledarskap och Helena Furumarker, så bra och givande och vi kan verkligen rekommendera alla att använda sig av dom om man vill stärka sig lite ytterligare som team! Senaste gången gick vi igenom rädslor och hur en på ett bra sätt hanterar dessa.

 

 

I början av september var våra projektledare Marie, Mariam och Ylva  till franska alperna för att förbereda för en av våra kunder som åker dit för konferens och vara med dom på plats. Det togs många fina foton under resan, spana in bilderna på vår Facebook-sida om ni vill se mer och få inspiration.

 

Vacker utsikt i franska alperna

Arrangemang för våra kunder

Hösten hos oss är verkligen helt full med riktigt grymma resor! En del av dom har redan varit då vår stora avresehelgs-period startar redan i mitten av augusti och håller sedan på hela hösten fram till slutet av oktober.

 

I augusti hade vi avresor till bl.a. Island, Polen med ett par olika destinationer (alla kunder är så nöjda med alla destinationer i Polen, så kul!), Spanien med ett par olika destinationer varav en grupp bodde på en stor vacker herrgård utanför Barcelona, storstadstuffingen Berlin och den söta lilla pärlan Prag!

 

Herrgård utanför Barcelona

Vill ni göra en resa

Vill ni ha hjälp att arrangera en resa? Vi gör både resor för privatpersoner och företag. Ring oss på 08-21 00 92 eller mejla till info@europaweekend.se, vi har öppet vardagar mellan klockan 08.00 och 16.00. Välkommen!