Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Underbara kunder i Opatija i Kroatien

Konferensresa till vackra Opatija!

I april arrangerade vi en konferensresa till vackra Opatija i Kroatien, för att konferera samt möta våren och värmen i södra Europa!

Gruppen bodde på en fantastiskt härligt hotell i hjärtat av orten och åkte bl.a. på en fin båttur i Kvarnerviken med stopp för lunch i den pittoreska byn Lovran.

Förutom inspirerande konferens på hotellet samt SPA besök med behandlingar hann dom också med en mycket uppskattad middag i Bregi uppe i bergen där det bjöds på hemtrevlig miljö och stora portioner. Att guiden som åkte med gruppen passade på att berätta lite om Opatija på vägen dit var också ett stort plus! Opatija, som ligger strax utanför Rijeka, är en välkänd kurort på halvön Istrien med underbar strandpromenad och mysiga bad med kristallklart vatten.

”Hej.

Ett stort tack för ett fantastiskt bra arrangemang. Det är en mycket glad och nöjd grupp som har kommit hem.

Allt har fungerat utmärkt. Guiderna har varit otroligt bra, smidiga , vänliga, tillmötesgående och serviceinriktade. Transfer till och från flygplatsen fungerade jättebra. Hotellet var suveränt. Hela Opatija var en mycket positiv överraskning. Tack för att du kom med detta fina förslag, för min del hade jag inte ens tänkt tanken  att åka till Kroatien. Vi är jättenöjda med resan. Det är ett mycket inspirerat gäng som nu har kommit hem, och redan nu smider planer för nästa års resa. Jag har som verksamhetschef varit på 10 utlandskonferenser med olika vårdcentraler, olika arrangemang etc.. Detta är det absolut bästa, smidigaste! Appen var också helt suverän. Allt har fungerat över förväntan.

Det har redan nu börjat planeras för nästa års utlandskonferens. Vi kommer att anlita er igen. Så varsågod, börja planera för oss!”

Vill ni göra en liknande så mejla oss på info@europaweekend.se eller slå en signal på 08-21 00 92. Varmt välkommen!