Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Maj & juni 2018

Maj & juni 2018

Under maj månad hade vi många avresor för våra grupper och det var fix in i det sista med alla detaljer som skulle sättas. Under juni månad så har vi jobbat för fullt med programmen för höstens grupper, aktiviteter och mötesrum har bokats in och restauranger och menyer har bestämts.

Kontorsresa till Italien

I början av juni åkte vi med kontoret till Italien för att besöka de norra delarna med Bergamo, Milano och sjödistrikten med Stresa, Lago Maggiore och resten av de supervackra ställena runt här. Vi var på slott och herrgårdar, hotell och vingårdar, testade restauranger både för de enklare middagarna och de lyxigare galamiddagarna, gjorde aktiviteter så som hiking i bergen, vinprovning och besök på vingårdar, vi har lärt oss att laga pasta och mycket mer. En helt fantastisk resa där vi fått mycket ny kunskap om Italien inför kommande resor och planering för kunder och partners resor. Vill ni se bilder från resan så gå in på våra sociala medier, på Instagram och Facebook har vi lagt upp en del bilder.

Vårt team på Europaweekend

Vår Virginia Svensson har nu på riktigt börjat jobba hos oss även om hon varit hos oss till och från under snart ett år, det är mycket kul att få ha dig i vårt team, varmt välkommen.

 

Vår medarbetare Isabella Carlfors har meddelat att hon efter föräldraledigheten inte kommer tillbaka till oss. Hon kommer istället att börja studera och hennes karriär kommer ta sig en ny riktning. Vi tackar ödmjukast för de år som du varit hos oss, vi kommer sakna dig!

 

Vi följde den årliga traditionen och sprang Vårruset i maj. Det var en ljummen vårkväll på Djurgården, picknick och mycket kämpande om medaljer.

 

Vi har också med fransk pompa och ståt firat av vår Frankrikespecialist Linda som ska gå på mammaledighet! Hon ska försöka hålla sig borta minst sex månader och hur vi ska klara oss utan henne, ja, det återstår att se!

Våra egna resor

Vår resebyråchef och projektledare Ylva åkte i juni till Slovenien för att upptäcka landet. Hon besökte bl.a. Ljubljana, Bled, besökte hotell och restauranger och även stuteriet där alla Lipizzanerhästar till spanska ridskolan i Wien föds upp, mycket ballt tyckte vi andra som inte var med!

 

Våra projektledare Mariam och Kajsa var i maj till Provence och Sainte-Maxime där vi arrangerade en veckolång kursresa för läkare som arbetar med neuroradiologi. Utöver att vara på plats och se till att gästerna hade det bra så åkte dom också runt i området och rekade, dom var bl.a. till ett av alla de fantastiska slott som vi arrangerar företagsresor till.

 

Vi har även haft äran att få besöka och uppleva destinationerna New York, Skottland, Mallorca och London.

Arrangemang

Under maj månad arrangerade vi grupp & konferens till totalt 30 olika destinationer! Främst i Europa men också en del utanför, ett par exempel är bl.a. Sevilla, Champagne, Los Angeles, Ryssland och fotbolls-VM, Montenegro, Stockholm, Kroatien och Sopot i Polen. Vi har också haft en grupp som bott storslaget i en lyxig villa utanför Barcelona och haft flertalet grupper ute som bott på slott, mycket flott.

Vill ni göra en resa?

Vill ni ha hjälp att arrangera en resa? Ring oss på 08-21 00 92 eller mejla till info@europaweekend.se, vi har öppet vardagar mellan klockan 08.00 och 16.00. Välkommen!