Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Vi söker en försäljningschef

Försäljningschef till Europaweekend

Senast uppdaterad: 2020-01-30

Ansökningstiden har nu gått ut.

 

I rollen som försäljningschef ingår personalansvar, där du kommer att planera och driva den dagliga operativa verksamheten, och möjliggöra att medarbetare arbetar på ett effektivt & lönsamt sett. Tillsammans med teamet så säkerställer du att personliga mål uppnås och därigenom även verksamhetens sälj- och budgetmål. Du har ett stort kundfokus, ett synsätt som du kan förmedla och inspirera till de övriga i teamet.

 

I tjänsten ingår arbetsmiljö- och budgetansvar, lönesättning, semesterplanering och nyrekrytering.

Du rapporterar till VD och tillsammans sätter ni upp långsiktiga mål som du arbetar mot och följer upp. Du kommer ha nära dialog med VD som du bollar verksamhetsfrågor med.

Det kan vara meriterande med tidigare ledarerfarenheter med påvisade goda resultat.

 

Ca 75% av arbetstiden kommer att bestå av att sälja in och projektleda större & komplexare konferensgrupper. För att lyckas med detta krävs att du har några års erfarenhet av att jobba som projektledare och säljare mot företagsgrupper.

 

För att lyckas i rollen krävs det att du kommunicerar rakt och öppet för att driva och inspirera andra till att uppnå sin fulla potential och tillsammans uppnå verksamhetens mål. Du har båda fötterna på jorden och är en klippa som medarbetare kan vända sig till för att få råd, stöd och coaching. Du har god självkännedom och vet dina styrkor såväl som dina begränsningar.

 

Hos oss får du

  • Ett mångsidigt, fritt och kreativt jobb
  • Ett härligt team på 8 medarbetare
  • Studieresor och andra jobbresor
  • Grundlön plus bonus
  • Semester 6 veckor om året
  • Pension, sjukförsäkring, olycksfallsförsäkring, livförsäkring
  • Friskvårdbidrag på 4500kr/året

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader. Arbetet sker från vår härliga kontorsplats, i vår ljusa och trevliga lokal vid Tegnérlunden i Stockholm. Möjlighet att kunna jobba hemma är begränsad då vi värdesätter ett närvarande ledarskap.

 

Startdatum: enligt överenskommelse

 

Mejla din ansökan till jobb@europaweekend.se Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och hanteras av resebyråchef Ylva Gewalli.

 

Sista datum för ansökan: 26 januari 2020