Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

April 2018

April 2018

Under april har vi alltid många sällskap som är ute och reser och det planeras för fullt för höstens resor.

  • Åkte andra halvan av kontoret till London ett par dagar för att besöka hotell, restauranger och testa lite nya aktiviteter. Vi hade ett par fantastiska dagar och kom hem med ny inspiration och många idéer inför kommande resor för kunder.
  • Vår superduktiga Anna Gippert började sin praktik/LIA hos oss och kommer stanna maj ut innan hon fortsätter med studierna. Anna läser till diplomerad resekonsult hos Frans Schartau.
  • Sarah var till Annecy i Frankrike i ett par dagar för att se och upptäcka den orten! Otroligt vackert och mycket natur! Hyrbil rekommenderas om man åker som privatperson. Är ni intresserade av en resa hit så går det bra att mejla direkt till Sarah på sarah@europaweekend.se
  • Jeanette var till Fuengirola i Spanien och besökte ett par hotell som passar perfekt för grupp & konferens till dom lite större grupperna.

Arrangemang för grupp & konferens

Under april månad arrangerade vi grupp & konferens till bl.a. Tallinn, Krakow, Berlin, Skottland, Prag, Rom, Milano, Warszawa, franska landsbygden, Island och Dubai! Fantastiska resor varenda en.

Resor för privatpersoner

Vi har haft ett par privatpersoner på vandringsresan till Spanien som har varit i Sierra Nevada och vandrat och bott i den mysiga bergsbyn Capileira och ett flertal sällskap som gjort bilrundresan Skottland Runt, båda de resorna är helt suveränt härliga och naturnära!

Vill ni göra en resa?

Ring oss på 08-21 00 92 eller mejla till info@europaweekend.se

 

Om Europaweekend

Företagsresor, event, aktiviteter, teambuilding och weekends utomlands sedan 2006.

Vi hjälper er med planering, arrangemang och genomförande av grupp & konferens, företagsresor och event utomlands.

Vi tar hand om all bokning av flyg och hotell, kontakt med transferfirmor, restauranger och aktivitetsföretag. Vi hjälper också till med att hitta lämpliga platser och företag för studiebesök inom er bransch.

Anmälningssystem där alla deltagare enkelt anmäler sig och lägger in all sin information, egen resesida i era egna färger och med er logga där deltagarna ser all information om resan och utskick av resehandlingar skickas ut via SMS där deltagarna sparar ner hela programmet för att ha med sig på mobilen under resan. Allt detta ingår när ni låter Europaweekend arrangera er resa. Är ni en stor grupp som reser så följer även ett par av oss från kontoret med som reseledare.

Under år 2017 arrangerade vi ca två hundra resor till företag och organisationer som åkte utomlands, oftast med hela företaget och ibland med mindre ledningsgrupper, av dessa var drygt 60 % återkommande kunder.

Vi tror på att man genom att dela härliga upplevelser och få möjlighet att skapa minnen tillsammans som kollegor stärker band, lägger en bra grund för att skapa trivsel, vänskap och skapar ett gott arbetsklimat.