Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Underbara kunder i Barcelona

Underbart mail som låg i inkorgen i morse!

Något av det bästa med vårt jobb är när en kund kommer hem och skriver ett långt mejl om hur bra de har haft det! Det här kom nyligen från en företagskund som varit i Barcelona:

”Hej Evelina,

Vi har haft en fantastisk resa från början till slut.Vi har ätit fantastiskt god mat, vilka restauranger ni har hittat åt oss, tack.

Lördagens busstur till de olika gårdarna var mycket uppskattat, framförallt variationen av besök, från uråldrig liten familjegård till hypermoderna grisgårdar. Kanon att ha med en person som Eva som guide som bott 30 år i Barcelona. Jättekunnig om allt!

Cykelturen på söndagen var ett skönt avbrott i allt ”ätande” 🙂 Underbart att få cykla runt i stan och sedan avsluta nere vid vattnet. Vädret gjorde så klart sitt till, att nu i oktober kunna strosa runt i bara kjol och linne även på kvällen är ju hur skönt som helst.

Mycket enkelt för oss som var med när allt var förbetalt och klart. Jätteuppskattat av Tomas och mig som var med som lite ”reseledare”. Finns inte en enda negativ detalj, möjligtvis att det var svårt att få igen byxorna i morse.

Hälsningar / M”

Funderar ni på att arrangera en resa till Barcelona och vill ha hjälp så kontakta oss, mejla info@europaweekend.se eller slå en signal på 08-21 00 92. Välkommen!