Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Mars 2018

Mars 2018

Mars månad bjöd på många kul och härliga händelser hos oss på kontoret!

  • Vi har bland annat haft vår specialist på Italien hos oss ett par dagar och vi är nu fulltankade med bra information om olika destinationer i Italien.
  • Bokat in en resa för oss själva till Italien, en resa som går till norra Italien där vi kommer lära oss mer om områdena kring Bergamo och Lago Maggiore.
  • Haft besök av en specialist på slott och herrgårdar i Frankrike. Kontakta oss om ni vill ha er konferens på ett privat Château på franska landsbygden!
  • Producerat en ny bilrundresa till mäktiga Färöarna som nu ligger uppe på hemsidan, en helt fantastisk resa och destination!
  • Signat upp en ny kollega, Virginia Svensson börjar hos oss och om henne hittar ni mer information om på sidan Om oss, Virginia kommer arbeta hos oss som project coordinator på grupp & konferens.

Vi har också haft äran att arrangera en bunt med helt fantastiska företagsresor!

Under mars månad arrangerade vi konferens, kickoff och incentive till bl.a. Barcelona, Warszawa, Marrakech, Berlin, Island, Malaga och Åre. Under resan till Malaga bodde deltagarna på ett av Malagas allra läckraste hotell även bjöd in sina anställda på pokerturnering i häftig miljö, vandring i bergen med guide och Flamencouppvisning med middag, ett suveränt upplägg och en mycket uppskattad resa. Resan till Marrakech i Marocko var en kickoff och en resa fullspäckad med kul aktiviteter och upptåg. Deltagarna var tillsammans med en guide på färgstarka marknaden Marrakech Medina, gjorde en luftballongsfärd i gryningen över Atlasbergen och åkte quadbikes i öknen med efterföljande BBQ-lunch. Utöver det njöts det på takbarer och restauranger i Marrakech och det gjordes en uppskattad utflykt till en äventyrspark med höghöjdsbana och zipline.

Vill ni göra en resa med ert företag?

Ring oss på 08-21 00 92 eller mejla på info@europaweekend.se, för våren är vi nu nästintill fullbokade, för höst och vinter 2018 finns det fortfarande utrymme hos våra projektledare!

 

Om Europaweekend

Företagsresor, event, aktiviteter, teambuilding och weekends utomlands sedan 2006.

Vi hjälper er med planering, arrangemang och genomförande av grupp & konferens, företagsresor och event utomlands.

Vi tar hand om all bokning av flyg och hotell, kontakt med transferfirmor, restauranger och aktivitetsföretag. Vi hjälper också till med att hitta lämpliga platser och företag för studiebesök inom er bransch.

Anmälningssystem där alla deltagare enkelt anmäler sig och lägger in all sin information, egen resesida i era egna färger och med er logga där deltagarna ser all information om resan och utskick av resehandlingar skickas ut via SMS där deltagarna sparar ner hela programmet för att ha med sig på mobilen under resan. Allt detta ingår när ni låter Europaweekend arrangera er resa. Är ni en stor grupp som reser så följer även ett par av oss från kontoret med som reseledare.

Under år 2017 arrangerade vi ca två hundra resor till företag och organisationer som åkte utomlands, oftast med hela företaget och ibland med mindre ledningsgrupper, av dessa var drygt 60 % återkommande kunder.

Vi tror på att man genom att dela härliga upplevelser och få möjlighet att skapa minnen tillsammans som kollegor stärker band, lägger en bra grund för att skapa trivsel, vänskap och skapar ett gott arbetsklimat.